24-11-21, 15:34 | #1 |
NO HEATER 20lt aquarium
24-11-21, 15:34
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Γεια χαρα!! Εχω ενα ενυδρειακι 20λιτρα με φιλτρο. Προς το παρον εχει μεσα κατι φυτακια και μερικα σαλιγγαρια. Θελω να βαλω ψαρακια μικρα που θα αντεξουν το χειμωνα. Βρισκομαι στην Αθηνα.
Τα ψαρακια ειναι απαραιτητο να τρωνε τα κουνουπια καθως εχω προβλημα με αυτα. (το σκεπτικο ειναι οτι θα γεννανε τα κουνουπια στο νερο και θα τα τρωνε τα ψαρια, παλιοτερα λειτουργησε με χρυσοψαρα σε αλλο setup για χρονια). Απο τις περιορισμενες μου γνωσεις κατεληξα οτι το ειδος που θα μπορουσε να ανταπεξελθει ειναι τα κουνουποψαρα ομως δε βρηκα καπου προς πωληση, και ουτε καταφερα να βρω σε διαφορα μικρα ποταμακια που κοιταξα στην αττικη. Ηθελα να ρωτησω αν α) εχει καποιος στην αθηνα περισσεια κουνουποψαρων και θα ηθελε να μου πουλησει / χαρισει μερικα και β) αν υπαρχει αλλο ειδος που να πωλειται στα καταστηματα και να μπορει να ανταπεξελθει κατα τη γνωμη σας. ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!!! |
|
Εμφανίσεις: 5084
|
Tags |
20 λιτρα, κουνουποψαρα, χωρις θερμανση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Jager Eheim heater | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-03-15 01:11 |
controller για titanium heater 600watt | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-03-13 11:44 |
Ερώτηση για HYDOR Theo 25W heater | melli | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 20-03-08 10:30 |
juwel heater της καρπαζιάς? | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 15-02-08 15:11 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |