|
|||
|
|||
Βελτιστη θερμοκρασια για neolamprologus multifasciatus.
Μια ερωτηση για οσους εχουν ασχοληθει με το συγκεκριμενο ειδος.
Ποια θερμοκρασια θεωρειτε την καλυτερη για τα ψαρακια αυτα; Εγω τα συντηρω δυο χρονια τωρα, σε θερμοκρασια 25 βαθμων κελσιου περιπου. Τωρα που εχω προμηθευτει τον stc-1000 controler, μπορω να εχω ακριβη μετρηση και σταθερη διατηρηση της θερμοκρασιας. Εχοντας ετσι πλεον , τη δυνατοτητα απολυτου καθορισμου της, ρωταω αν καποιος εχει αντιληφθει αν καποια θερμοκρασια ή ευρος της, ειναι η καταλληλοτερη για την αναπτυξη, συντηρηση, ζευγαρωμα, γονο κλπ... |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Λακωνικοτατος.
|
|
||||
|
||||
Το "λακωνίζειν" μπορεί να μην "εστί" πάντα "φιλοσοφείν"
αλλά τι παραπάνω να σου πω? Πέντε σελίδες άρθρο για την Τανγκανίκα έγραψα |
|
||||
|
||||
Εγω τα εχω σε θερμοκρασια απο 24-24.5 το χειμωνα εως 27-27.5 το καλοκαιρι. Μια χαρα τα πηγαινουν. Υγιεστατα και θερμοαιμα
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Υπαρχει διακυμανση θερμοκρασιας, κατα τη διαρκεια του ετους στη λιμνη; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias ts : 30-08-14 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η ερώτηση σου έχει απάντηση στο άρθρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |