|
||||
|
||||
Βιντεο απο τα Tanganyika μου
|
|
||||
|
||||
αν και μου φενεται μικρο το ενυδρειο σου ( 1 μετρο δεν ειναι?) για τις τροφεους
κατα τα αλλα μια χαρα τα ψαρακια σου. |
|
||||
|
||||
1,20 ειναι απο που το συμπερανες για ενα μετρο?ευχαριστω για τα καλα σου λογια μην σε ξεγελανε τα ψαρια εχουν μηκος 12-14 ποντους ειναι μεγαλα στο τελικο τους μεγεθος
|
|
||||
|
||||
κοιτα σε σχεση με τα ψαρια φαινετε μικρο τωρα αν ειναι 1,20 οκ πασο .
|
|
|||
|
|||
Πανεμορφο φιλε μου!!!! Να το χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο σού!
|
||||
|
||||
Η μαγεία των tropheus. Κώλο δεν βάζουν κάτω.
Και έχω κάποιους ........ *(ξέρει αυτός) που μου λέει συνέχεια ότι και οι δίσκοι κουνιούνται. Μπράβο φίλε μου. Ωραία ψάρια και ωραίο ενυδρείο
|
||||
|
||||
Πανεμορφα ψαρακια ,σε ομορφο ενυδρειο,να τα χαιρεσαι φιλε μου.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
Μόλις είδα το βίντεο!!
Πολύ ωραίο ενυδρείο, ακόμη πιο ωραία τα ψάρια!! Απορία (και δεν κάνω πλάκα) : Το βίντεο παίζει σε κανονική ταχύτητα???
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα σας λόγια χαίρομαι που σας αρεσανε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zair : 27-09-13 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
να τα χαίρεσαι... όμορφα και κινητικά ψαράκια
|
|
||||
|
||||
Καλα τα "καλβακια" που εχεις στο μικρότερο ενυδρειο είναι απίθανες φάτσες- όλα τα λεφτα!- . Κ τα άλλα βέβαια στο μεγαλο, δεν πάνε πίσω.
Μπράβο, να χαίρεσαι τα ψαράκια σου , κ πολύ ωραία στημμένες οι γυάλες |
|
||||
|
||||
Nα τα χαιρεσαι τα ψαρια σου
|
|
||||
|
||||
Ωραια τα tropheus αλλα ζαλιστικα να τα βλεπω
Τα calvus ομως αλλο πραγμα!!!!!!! Υπεροχα, ηρεμη δυναμη. Να τα χαιρεσαι.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | douran_p | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 18-05-11 22:54 |
Red bee-Zen garden (βιντεο) | Raven | Γαρίδες του γένους Caridina | 14 | 20-10-10 20:43 |
Βιντεο | Andros | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 13-12-09 20:25 |