|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ MBUNA ΚΑΙ ΑΝΟΥΒΙΕΣ
επεσε στα χερια μου αναλυση νερου του 2019...το υδραγωγειο του χωριου εχει γεωτρηση σε βαθος 180 μετρα .....το μονο που κανω στο νερο ειναι να το περναω απο ενα φιλτρο ανθρακα(κατω παγκου,10 ιντσων) με ενα ανταλακτικο ανθρακα στα 6 ευρω (matrikx cto).....το 400αρι με τα λαμπιντο και τα κυνοτιλαπια τρεχει περιπου ενα χρονο τωρα και τα ψαρια γεννανε σαν κουνελια.....ριχνω καμια φορα καμια κουταλια σουπας επσομ και λιγη μαγερικη σοδα.....ετσι....χωρις λογο....θελω να βοηθησω τις ανουβιες( congensis,barteri,nana) ....με βαση την αναλυση πως σας φαινεται το νερο?
|
|
||||
|
||||
Για τα ψάρια σου είναι οκ το νερό. Και οι ανούμπιες μια χαρά θα είναι αλλά αν θέλεις να τις ενισχύσεις λίγο δοκίμασε την ελάχιστη δόση από ένα λιπασματάκι πχ https://www.aquario.gr/product/tropi...tiliser-125ml/
|
|
|||
|
|||
βλεπω εδ κ ενα χρονο πως χωρις αντιχλωρια κτλ παρα μονο με το φιλτρο ανθρακα δεν εχω θεμα με τα ψαρια....ισα ισα αναπαραγονται σαν τρελα....τα λαμπιντο ειναι σχεδον παντα μπουκωμενα,αλλα σε αντιθεση με τα cynotilapia donga deep ,κανουν μπαμ απο μακρια και καταληγουν στο στομα του μεγαλου αρσενικου.....εχω και υβριδια λαμπιντο με κατι αλλο που ειναι ακομη πιο αναπαραγωγικα...ταιζω ocean nutricion veggi flakes,σπιρουλινα της ιδιας εταιριας ,algaemax και cichlid formula της new life spectrum....με μεγαλη φειδω παντα για τα 18 ψαρια συνολικα....προσθετω απειροελαχιστα omniflakes και prime reef flakes απο ocean nutrition για πιο γκουρμε γευμα :P μια φορα την ημερα ενα κουταλακι του γλυκου σουρωμενο...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλυση για φωτισμο(Φωτοσυνθετικά ωφέλιμη ακτινοβολία)! | Sakisdraminos | Φωτισμός | 10 | 16-09-16 08:34 |
τεχνικη αναλυση ενος sump | pavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-07-15 22:05 |
Πρόβλημα με ανουβιες | nikos2004 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 01-05-12 19:44 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Ουτε τις ανουβιες δε προκοβουν... | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-09-06 23:10 |