|
|||
|
|||
Ρύθμιση Co2
Καλησπέρα σε όλους
Θα χρειαστώ την βοήθεια σας θέλω να μου πείτε πια από τις τρεις μεθόδους είναι η σωστή 1)Η πρώτη περίπτωση είναι όταν έχω βάλει στο PH Controller 6,68 PH και με 110-120 φυσαλίδες το λεπτό πάει το PH στο 6,68 και μετά κλείνει μέχρι το 6,88 και ανοίγει πάλι για να το πάει 6,68 στην πρώτη περίπτωση το Drop Checker είναι έτσι http://postimg.org/image/8fpa8grbv/ 2) βάζω 90 φυσαλίδες το λεπτό και κρατάω το PH σταθερό στο 6,94 24h 3) ακολουθώ μια από τις παραπάνω μεθόδους και το βράδυ βάζω χρονοδιακοπτη όπου κλείνω το CO2 με αποτέλεσμα βεβαία να ανεβεί το PH έως το πρωί οπού θα ανοίξει πάλι Πια από τις τρεις μεθόδους είναι η πιο σωστή για την καλή υγεία των ψαριών????? |
|
||||
|
||||
Δεν υπαρχει σωστος τροπος. Κανε ο,τι σε βολευει. Τα ψαρια δε τα πειραζει αυτη η μικρη διαφορα στο Ph οταν οφειλεται στο co2.
|
|||
|
|||
άρα εάν το αφήσω με σταθερό PH και 90 φυσαλίδες το λεπτό 24H είμαι οκ?
|
|
||||
|
||||
Οκ θα εισαι και αν το κλεινεις το βραδυ για οικονομια. Ολοι οι τροποι δουλευουν. Προσωπικα απο τη ραχη που πηρα μπουκαλα δουλευω με ηλεκτροβανα.
|
|||
|
|||
και εγώ έχω ηλεκτροβανα
εσύ το κλείνεις το βράδυ η το έχεις όπως στην περίπτωση ένα όπου κλείνει όταν πιάσει το επιθυμητό PH άρα κανείς από εκεί οικονομία? |
|
||||
|
||||
Δεν εχω ph controller. Το co2 ανοιγει 2 ωρες πριν τα φωτα και κλεινει μια ωρα πριν κλεισουν.
|
|||
|
|||
άρα έχεις μεγάλη διακύμανση στο PH έτσι
Η μόνη απορία που έχω είναι εάν είναι οκ με τα ψάρια που το PH APO 6,95 το βράδυ θα πάει 7,50-7,80 μέχρι να ανοίξει πάλι το CO2 |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Κυριακο αφού έχεις ηλεκτροβανα θα το βάλεις έτσι να σταματάει εκεί που θέλεις στα επιτρεπτά όρια βέβαια.αν έχεις μη ασβεστολιθικά υπόστρωμα είναι εύκολο να το ρυθμίσεις.
|
|||
|
|||
το έβαλα όπως το είχα στην αρχή με την ηλεκτροβανα και όταν φτάσει το PH εκει που του έχω βάλει να κλείνει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρύθμιση CO2 | nikosm1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-02-09 05:37 |
ρύθμιση co2..... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 28-03-08 23:51 |
Ρύθμιση CO2 | gaslan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-07 14:55 |
Ρύθμιση PH, GH | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 02-04-07 20:15 |
Ρύθμιση CO2 | namesis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-01-06 13:24 |