|
||||
|
||||
Λαμπες.
Kαλησπερα και Καλη Χρονια,σε ενα JUWEL 240 Λιτρα φυτεμενο χαμηλων απετησεων,ειχε μεσα μανισιες 2 λαμπες, μια daylight LT 38W/010 και μια warm white LT 38 W/030 σε διασταση 105 εκατοστα.
Τωρα εχουν κλησει 1 χρονο και θελω να τις αλλαξω,το προβλημα ειναι οτι οι διστασεις εινε λιγο παραξενες και δεν μπορω να βρω εξω στην αγορα,οποτε δεν μπορω να επιλεξω κιολας.[σε ακουα τις φιλιπς που εψαξα δεν υπαρχει αυτη η διασταση,και σε οσραμ οχι ] Τελικα πηγα σε ενυδρειακο μαγαζι,υπαρχει μονο warm lite τις JUWEL στα 38Watt καινουργιος κωδικος μου ειπανε,Αυτη κανει και για φυτα ? [τις παλιες daylight και warm white δεν τις βγαζει αλλο,μου ειπανε] Εχετε να μου προτηνετε κατι του εμποριου να βγει και φτηνα σε καμια μαρκα σε 105 εκατοστα ? Αλλιως θα βαλω 2 warm lite αναγκαστηκα. Ευχαριστο.
|
||||
|
||||
Πόσο κοστίζουν οι λάμπες της juvel;
"Βγάζει" και η hagen 104 + κάτι cm. Και έχει sun-glo (ηλίου - πολύ φθηνή, ακατάλληλη για φυτά), aqua glo (φθηνή λάμπα και για φυτεμένο), power glo ( η ακριβή της λάμπα και για φυτεμένο), flora glo (αποκλειστικά για φυτά), marine glo (για θαλασσινό και μόνο), life glo (για ενυδρέια, για ερπετά, για πουλιά).
|
|||
|
|||
Και η Sera βγάζει σε αυτό το μήκος 5 διαφορετικούς τύπους (tropical sun royal, bright daylight, grow lux) και κάποιες για θαλασσινό που δεν θυμάμαι.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
Ειναι καιρος για να αλλαξω λαμπες ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-09-05 07:55 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |
βρεγμενες λαμπες | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-04-05 09:44 |
Την γνωμη σας για λαμπες φθοριου | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-03-05 23:08 |