|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΣΦΕ
ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ-ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόγραμμα συναντήσεων μελών και φίλων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου
Bennigan’s Grill & Tavern Eμπορικό κέντρο Florida 3 Έναντι ΙΚΕΑ Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής Tηλ.2310 474384 Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στην συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του ενυδρείου χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να ανήκουν στο Σύλλογο. Το κλιμάκιο Βόρειου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου και τα μέλη του, σας περιμένουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 14-01-09 στις 20:06 |
|
||||
|
||||
μερικες φωτο απο τη συναντηση του φεβρουαριου
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Τον Γενάρη πότε θα μαζευτούμε; και πού ;
|
|
||||
|
||||
Λόγω των εορτών και δεδομένης της απουσίας πολλών εκτός Θεσσαλονίκης η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 11/1 στις 12,30.
Θα είναι η πρώτη συνάντηση για το 2009 και καθώς ετοιμαζόμαστε για την συμμετοχή του ΠΣΦΕ στην έκθεση θα συζητήσουμε και για αυτό το θέμα. Αν θέλετε να είσαστε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας, ελάτε και όλο και κάτι θα βρεθεί για να βοηθήσετε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 09-01-09 στις 11:20 |
|
||||
|
||||
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
|
||||
|
||||
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ
|
||||
|
||||
Άντε να μαζευτούμε αρκετοί,μια και είναι η πρώτη συγκέντρωση του 2009,γιατι στην τελευταία του 2008 .
|
|
||||
|
||||
Ι'll be there.
Beniggans σωστα?? |
|
||||
|
||||
Σωστά...
Θα έρθω κι εγώ κατά τις 2 |
|
||||
|
||||
εμεις θα φαμε θα πιουμε και εσυ ελα στο τελειωμα που δεν θα εχει τιποτα
|
||||
|
||||
ειμαι σιγουρος πως θα περασετε καλα.
|
|
||||
|
||||
παντα υπαρχει χωρος για ενα καλοφαγα φιλε κωστα σε περιμενω εχω καιρο να σε δω
|
||||
|
||||
Θα παίξει τίποτα grindal αύριο;
|
|
||||
|
||||
Grindal για φαι? Προτιμω Gouda!
Java Moss Για σαλατα θα φερω παντως, οποιος θελει να ειναι εκει!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
ΟΚ.Θα έρθω και εγώ.
|
|
||||
|
||||
Άντε μπράβο να μαζευόμαστε πολλοί.
|
|
||||
|
||||
Φίλε mikenuke αν έχεις καμιά λαβίδα-ψαλίδα από αυτές του Πάνου φέρε στην συνάντηση (αν σε πρόλαβα δηλαδή) έχεις πμ
|
|
||||
|
||||
!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η επομενη συναντηση θα γινει στο χωρο του stand του ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 μεσα στη ΔΕΘ στο περιπτερο 5. Θα ειμαστε ολοι εκει, απο νωρις μεχρι αργα, και θα πινουμε καφεδες, θα φαμε, θα πιουμε και θα δουλευουμε, για την ετοιμασια του χωρου μας!!! Η συναντηση λοιπον θα γινει στις 1 Φεβρουαριου 2009 στην ΔΕΘ . Ωρα προσελευσης 9 πρωινη για οσους εχουν δουλειες, και οσους θελουν να βρουν δουλεια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 14-01-09 στις 11:24 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |