|
||||
|
||||
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ενυδρείο 15 λίτρων και θέλω να βάλω κυκλοφορητή. Δεν ξέρω μπένει σε όλα τα ενυδρεία?
ΥΓ. Εχω δύο χρυσόψαρα ένα Common και ένα Riukin |
|
||||
|
||||
Καλώς όρισες στο GAB, hotgates!
Θα πρέπει να δεις τα πράγματα εκ νέου. Για αρχή διάβασε αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13680 Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.
|
||||
|
||||
μαλλον θα εννοεις μικρο φιλτρακι...εε..???
|
|
||||
|
||||
Ναι ΄κάπως έτσι ανακυκλωτής νερού. Και ευχαριστο την Blanch για το site.
|
|
||||
|
||||
Aν διάβασες θα πρόσεξες ότι σε 15 λίτρα δεν μπορείς να φιλοξενήσεις ούτε ένα χρυσόψαρο.
Το φίλτρο δεν σε σώζει και τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
15lt = "μονομαχοενυδρείο" 15lt = full φυτεμένο με 5-6 πολύ μικρά τέτρα 15lt = full φυτεμένο με ασπόνδυλα... ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ 15lt = χρυσόψαρα!!!
|
||||
|
||||
Και όμως έχω δύο χρυσόψαρα ένα Common ένα Riukin. Εδώ και 3 χρόνια και είναι υγειέστατα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παρατεταμένη έκθεση σε αμμωνία = υπατική ανεπάρκεια προσδόκιμο ζωή για χρυσόψαρα = 10 χρόνια..? στα 4 χρόνια χάνουμε το χρυσοψαράκιιιιιιιιιι... απο τί άραγες???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν σε έκλειναν εσένα με έναν άγνωστο μέσα σε ένα ασανσέρ για δύο χρόνια...σου άναβαν το φως για μερικές ώρες την ημέρα και σου έδιναν και φαγητό...δε θα ζούσες για τρία χρόνια ; Θα ζούσες. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ο αγνωστος....οχι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτήσεις για ενυδρείο 50 - 60 λίτρων | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 02-10-06 09:00 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
Betta σε ενυδρείο 10 λίτρων | Alucard | Bettas | 8 | 14-10-04 01:05 |