|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φυτα σε καινουριο ενυδρειο.
Γεια σας! ειμαι αρχαρια και θελω να φτιαξω ενυδρειο..
Μετα απο μια συζητηση μεσα στο φορουμ κατεληξα σε 2 αρσενικα guppies σε 35-40 λιτρα. Το θεμα τωρα ειναι, πως ενδιαφερομαι και για φυτα ωστε να εχουν κρυψωνες και γενικα να ειναι πιο ευχαριστο το περιβαλλον τους. Τι μου προτεινετε? Θελω κατι σχετικα ευκολο το οποιο να μην περιοριζει και ιδιαιτερα τα λιτρα. |
|
|||
|
|||
κερατοφυλλο, anubies, valisneries κτλ....αλλαα...ολα ειναι σχετικα! Φωτισμο εχεις? Λιπασμα βαζεις? Υποστρωμα εχεις? Φιλικα πανταα!
|
|
||||
|
||||
τα πάρα πάνω φυτά είναι πολύ εύκολα (όμορφα και χρήσιμα) και δε θέλουν τίποτα παραπάνω από υποτυπώδη φωτισμό
|
|
||||
|
||||
Να συμπληρώσω και εγω ενα φυτο που μεγαλονη γρηγορα ,,polisperma, .
Δες και αυτο το λινκ για να ξερεις πως ειναι τα φυτα αυτα που σου λεμε. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46412 |
|
|||
|
|||
Ακομα δεν εχω παρει ενυδρειο, οποτε θελω να καταληξω στα φυτα ωστε να δω και τι λιπασματα κτλ χρειαζομαι...
|
|
|||
|
|||
Με τα ποιο πανω φυτα δεν θελεις ουτε υποστρωμα ουτε λιπασμα.
Μονο μια λαμπα να βγαζει φως |
Tags |
40λιτρα, γλυκο νερο, αρχαριος, guppies, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |