|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Περιττώματα
Εδώ και μια βδομάδα παρατήρησα ότι τα περιττώματα από τα ψαράκια γίνονται πολύ μακριά, δηλαδή δεν αποκολλώνται εύκολα από το σώμα τους.
Τι λέτε να φταίει? Η τροφή που τα δίνω είναι αποκλειστικά flakes αφού εδώ στα Τρίκαλα δεν βρίσκω κάτι σε κατεψυγμένο ή ζωντανό.
|
|||
|
|||
μηπος ταϊζεις πολυ?
|
|
||||
|
||||
Δε νομίζω, μία φορά τη μέρα και την 7η νηστεία.
ΔΕΝ τα καλομαθαίνω βλέπεις.
|
||||
|
||||
Αυτο που περιγραφεις ειναι κλασικη διαρροια των ψαριων.
Μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες, απο τροφικους μεχρι παρασιτα. Το κανουν ολα τα ψαρια η καποια? Τι ψαρια ειναι? Φρεσκια τροφη μπορεις να φτιαξεις πολυ ευκολα. Περνεις γαριδα κατεψυγμενη, η και ψαρι λευκό, το βραζεις, ζεματας λιγο σπανακι ή και μαρουλι, και τα ανακατεβεις με λιγα flakes για σφιξει, το πλαθεις σε μακροστενους κυβους και το βαζεις στην καταψυξη... Κοβεις και ταιζεις.. Μην μου πεις οτι δεν εχετε κατεψυγμενη γαριδα στα τρικαλα... |
|
||||
|
||||
Η γυναίκα μου ψαράδικο έχει ,άρα από γαρίδες άλλο τίποτα.
Απλά δεν ήξερα πως γίνεται η συγκεκριμένη τροφή. Τα ψαράκια είναι mollys, ξιφοφόροι και γκαπάκια.
|
||||
|
||||
Αυτά τα περιττώματα πως είναι ;
Λευκά; Σαν μακαρόνι; Διακεκομμένα π.χ. σαν χάντρες; |
|
||||
|
||||
Κανονικά περιττώματα, συμπαγή αλλά γίνονται μεγάλα και μετά πέφτουν,σαν να πέφτουν από το βάρος φαίνονται.
Μερικές φορές τα ψαράκια χτυπούν στα φύλλα κυρίως του εχινόδορου και έτσι τα ξεκολλούν. Περίεργο, εεεεεέ?
|
||||
|
||||
Εγώ για καλό το έχω αυτό
|
|
|||
|
|||
Μαλλον τα καλοταϊζεις
Τρόποι εμφάνισης | |