|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
γέφυρα στην λίμνη μου
σήμερα αποφάσισα να φτιάξω μια γέφυρα στην μέση τις λίμνης με διάστασης 4 μετρα μήκος και 1,20 πλάτος με το τόξο στα 40 εκατοστά και με δάπεδο ξύλινο χωρίς κενά κουμπωτό θέλω ιδέες για το τι μπορώ να κάνω εκεί σκέφτομαι για φωτισμό από κάτω και να κρεμάσω και μερικές γλάστρες με φυτά.
|
|||
|
|||
έβγαλα και τα 2 ποιο μεγάλα koi για να τα δω πως είναι
|
||||
|
||||
η ομορφοτερη που εχω δει και χωρις να εχω εμπειρια πανω στις λιμνες
|
|
||||
|
||||
Πολυ φοβαμαι οτι αργα η γρήγορα ακομα και γαλβανιζέ να ειναι το στραντζαριστο θα εχεις προβλημα σκουριας.
Κατα τα αλλα μου αρεσει σαν ιδεα ειναι κατι που το σκέφτομαι καιρο για την δικη μου.
|
||||
|
||||
Ωραιος! Εγω θα ελεγα φωτισμο αλλα οχι εντονο για να μην ενοχλει τα ψαρια τις νυχτερινες ωρες. Ενοητε κατ' εμε πως ειναι ποιο ωραια εαν κρυψεις την μεταλικη κατασκευη με ξυλο απο ολες τις πλευρες! Καλες δουλειες
|
||||
|
||||
Μου έχει αρέσει πολύ η γέφυρα, πρώτα για την απλότητα της και δεύτερο γιατί δεν έχει καθόλου κάγκελα που όλο και θα κρύβει μέρος της ομοφριάς του συνόλου. Μίνιμαλ και εξυπηρετικότατη εκεί που την έχεις τοποθετήσει Γιώργο. Σκούρο καφέ χρώμα και τη μεταλλική επιφάνεια με βαφή απομίμησης ξύλου.
|
||||
|
||||
γιωργο η λιμνη σου εγινε πολυ καληηηη!!!!
|
|
||||
|
||||
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα...
|
|||
|
|||
o mprouno
|
||||
|
||||
Ωραιος ο δικος μου μολις δει νερο φεύγει τρέχοντας
|
|||
|
|||
ti ratsa eine?
|
||||
|
||||
Mini pincher
αυτος οταν με βοηθούσε στο σκάψιμο της λίμνης μου
|
||||
|
||||
Φοβερη και η λιμνη αλλα και ο μπρουνο φατσουλα !!
|
|||
|
|||
Πανέμορφη,
μήπως θα έπρεπε να στερεώσεις τις άκρες? |
|
|||
|
|||
τι ενοεις?
|
||||
|
||||
Πίστεψε με φίλε! Μόνο το βάρος της κατασκευής είναι εγγύηση ότι θα παραμείνει εκεί!
|
|||
|
|||
το πρώτο μου λουλούδι από νούφαρο
|
||||
|
||||
αααχχχ...βαααχχχ...Και η γεφυρα ειναι το κερασακι στην τουρτα...!!!
|
|
||||
|
||||
χάλια είναι όλα, και τα κόι, και ο σκύλος, και η γέφυρα και η λίμνη. να τα ξηλώσεις και να περιοριστείς σε ένα 20λιτρο
|
|
||||
|
||||
Εμένα πιο ωράιο μου φαίνεται το kohaku από κάτω του Πολύ όμορφα όλα, μπράβο!
|
|
|||
|
|||
σημερα
ΣΗΜΕΡΑ
|
||||
|
||||
τουμπανο η γεφυρουλα! περιμενουμε συνεχεια!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια, πολύ όμορφη κατασκευή προστέθηκε ήδη στα αγαπημένα θέματα που παρακολουθώ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου στην Λευκωσία (Κύπρος) | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 703 | 26-04-11 23:58 |
Η λίμνη μου κοντά στην Δοϊράνη | kingrim | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 16-02-10 22:32 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |