|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
φυτα απο ποταμια
καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το αν μπορω στο ενυδρειο μου να βαλω φυτα απο λιμνες και ποταμια
ευχαριστω εκ των προτερων |
|
||||
|
||||
Βασικα προβληματα που μπορεις να συναντησεις ειναι η θερμοκρασια διατηρησης τους και η μεταφορα παθογονων στην οποια δεν εχουν αναπτυξει ανοσια τα ζωντανα του ενυδρειου.
|
|||
|
|||
δηλαδη να μην το επιχειρησω γιατι σκεφτομουνα οτι αμα τα πλυνω καλα μπορει να μην εχω τετοιο προβλημα
ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
Με το πλυσιμο δεν φευγει τιποτα.
Θελουν απολυμανση. Μετρα θερμοκρασια στο ποταμι που ζουν τα φυτα.
|
|||
|
|||
Τι ειδους φυτα σκεφτοσουν να βαλεις?
|
|
||||
|
||||
οπωσδηποτε απολυμανση στα φυτα πριν τα βαλεις...αν και η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις.
ειναι τοσο ευκολο να βρεις κλαδεματα και φυτα οικονομικα ή και δωρεαν απο συγχομπιστες..που δεν εχεις λογο. αν απο την αλλη θελεις λιγο απο ελληνικη φυση...τοτε στησε ενα ελληνικο ενυδρειο
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-02-10 00:26 |
φυτα | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-02-10 22:48 |
φυτα για 80 λτ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-01-09 22:49 |
νεα Φυτα | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 15-12-03 11:10 |