|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
DIY ενυδρειο 6000+ λιτρα
καλησπερα!!
ηρθε η ωρα να ξεκινησω το καινουργιο project ενυδρειου!! το ενυδρειο θα βγει γυρο στα 6000 λιτρα και θα γινει χτιστο!!!! σαν πρωτες φωτο εχουμε τον χωρο που θα γινει. εχουν γινει η διαγραμμησεις για τα τοιχια και αυριο αγοραζω τα σιδερα για να ξεκινησω το τρυπημα στο παλιο μπετον για να ενωσει με τα τοιχια και το ενυδρειο γενικα....
|
||||
|
||||
Καλη αρχη με την πισινα υποθετω πορτα και παραθυρο θα παρουν ποδι και θα χτιστει και εκει με μπετον?
|
|
||||
|
||||
αντε θαναση φιλε μου με το καλο...
τι σκοπευεις να βαλεις μεσα? απο χειμωνα αν ολα πανε καλα που θα μαι μονιμα χιο ελπιζω να μιλησω κι εγω για κατι αναλογο.. μεχρι τοτε θα βλεπω συνεχεια το θεμα σου!!! |
|
||||
|
||||
καλη αρχη και καλες βουτιεςςςςςςς!!!!!!!
|
||||
|
||||
Καλη αρχη θαναση!
|
||||
|
||||
καλη αρχη θαναση μου
|
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
ολα θα πανε καλα... η πορτα και το παραθυρο θα κλεισουν μεχρι το υψος του ενυδρειου το υπολοιπο θα μεινει οπως ειναι για μελλοντικη επεκταση του ενυδρειου σε παλανταριουμ. οποτε και θα ειναι πολυ καλο να περνουν φυσικο φως. για ψαρια υπαρχουν ειδη αρκετα στα 40-60 εκατ. και πολλα ακομη στα 20-30 εκατ. οταν με το καλο μπουν αυτα μεσα θα γινουν και καποιες προσθηκες που θελω...
|
|||
|
|||
θαναση καλη αρχη με την πισινα.
μην ξεχασεις να βαλεις ρητινη στο μπετο οταν θα το φτιαχνεις, θα σου κανει ολη την κατασκευη αλεξισφαιρη. αντε και σε λιγο καιρο να μας κανεις παρουσιαση. |
|
||||
|
||||
Καλη αρχη με τα τερατα!
Τι σκεφτεσαι να βαλεις για φωτισμο? θερμανση θα εχει? |
|
||||
|
||||
Καλη αρχή Θανάση,!!!απο φυτα τι θα βάλεις??ενα πευκο.ενα ελατο για πίσω και μπροστά βάλε ροδιες.....με το καλο να γίνει και σίγουρα θα παρακολουθούμε το θέμα....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σκεφτομουν τις υαλο-ινες.... για πες αν εχεις κατι στο μυαλο σου... ------------------------- Παράθεση:
για θερμανση θα ξεκινησω με ηλιακα πανελ απο θερμοσυφωνες και με ενδοδαπεδια σωλινα σε ολο τον πατο του ενυδρειου και βλεπουμε πως θα παει... ------------------------- Παράθεση:
φυτα και τα σχετικα με τετοια ψαρια ξεχνα το. γενικα ξεχνα την διακοσμιση... τα ψαρια που ασχολουμε χρειαζονται χωρο και ευκολια στο καθαρισμα του βυθου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-01-13 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αυτά είναι λίτρα για ενυδρεία!
¶ραγε πόσες γαρίδες θα μπορέσει να "σηκώσει" ένα τέτοιο ενυδρείο!
|
||||
|
||||
Καλη αρχη Θαναση!!Προσεχε μην σε παρει χαμπαρι η εφορια και το θεωρησει πισινα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
-------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-01-13 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
η ρητινη που σου λεω ειναι ενα γαλακτωμα που ενισχυει τις ιδιοτητες του μπετου. φαντασου οσες φορες εχω χρησιμοποιησει ρητινη, αφου πεσει το μπετο, την αλλη μερα δεν καρφωνεται το ατσαλοκαρφο, χτυπας μια-δυο και μετα σπαει η στραβωνει.
τωρα απο δοσολογια, μπορεις να βαλεις δυο ποτηρακια (εγω εχω σαν μεζουρα ενα ποτηρι πλαστικο μιας χρησης σαν αυτα που βαζουν τον καφε) στην μπετονιερα που βγαζει 4 καροτσια γεματα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τις υαλο-ινες που σου λεω δεν κανουν δουλεια..???
|
|||
|
|||
ριξε μεσα αυτο μαζι με
να σφιξουν τα μπετα.το revinex βγαινει σε 1 κιλο,5 κιλα και 20.αν δεν βρεις αυτο παρε της sika η της isommat το αντιστοιχο.ολα κανουν. |
|
||||
|
||||
αν βγαινουν οπως τα λες γιατι οχι, εννοειτε οτι θα βαλω...
|
|||
|
|||
βγαινουν σιγουρα.λογω δουλειας εχω ξοδεψει καμποσα λιτρα απο αυτο.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνονόματε, καλό ξεκίνημα σου εύχομαι και όλα να πάνε καλύτερα απ ότι τα υπολογίζεις!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Καλή αρχή!! αυτά είναι λίτρα, πολύ θα ήθελα να το δω από κοντά...
|
||||
|
||||
Γιατί, από την Κρήτη δε θα φαίνεται;!
|
||||
|
||||
παιδια ευχαριστω!! να στε καλα!!!
|
||||
|
||||
Σωστόοος αλλα είναι πατριωτάκι, να μην τον τιμήσω με την παρουσία μου? όχι για μένα....
|
||||
|
||||
σημερα ερχονται τα υλικα...
1/2 κυβικο αμμο 1/2 κυβικο χαλικι 6 τσιμεντα 70 τσιμεντολιθοι 120 μετρα 10mm μπεροβεργες...!!!
|
||||
|
||||
kostaskich
καλη επιτυχια
|
||||
|
||||
Απάντηση: αγγελια
Παράθεση:
Τι θα χτισεις οικοδομη?! :P |
|
||||
|
||||
θα σου έλεγα πριν ρίξεις σκληρυντικά στο τσιμέντο βεβαιώσου ότι πράγματι θα είναι καλύτερα. έχω την αίσθηση ότι θα είναι χειρότερα. πιστεύω ότι σε τέτοια περίπτωση είναι καλύτερα το τσιμέντο να έχει κάποια ελαστικότητα. σε ένα σεισμό πχ πως θα αντιδράσει το σκληρό τσιμέντο?
|
|
||||
|
||||
θα μας χαζεψετε εδω μεσα με τις κατασκευες σαςαντε καλη αρχη!
"οθονη" θα εχει η δεξαμενη?και αν ναι,τι? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |