|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
30 λιτρο τι??
λοιπον εχω το 30 λιτρο κυβο της dennerle
επιχειρησα να βαλω μονομαχο γαριδες αλλα δεν εποιασε τπτ αν και ετρεχε απο περσι στρωμενο επειδη λοιπον απελπιστηκα το ξηλωσα ( εν τω μεταξυ οταν το ξεκινησα ειχα βαλει 8 γατοψαρα και apple snails και ολα κυλουσαν μια χαρα μεχρι που τα εβαλα στο μεγαλο) οποτε σαν καινουριο που ναι τωρα και αδειο πως να το μεταχειριστω? δυστυχως εχω το θεμα του καλοκαιριου ζεστη... και καμια φορα λειπω για μερες συνηθως το καλοκαιρι πανω απο 5-6 εβδομαδες.... εχω καποιον να ταιζει και να προσθετει νερο οταν εξατμιζεται αλλα δν ξερει να καθαριζει το φιλτρο απο φιλτρανση εχω το flival U1 και φωτιστικο γραφειου 35 watt οποτε τι να το κανω? καμια ιδεα? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
2) τι σημασια εχει που δεν ξερει να καθαριζει το φιλτρο αυτος ο γνωστος σου? 3) Νομιζεις καποιος που δεν ξερει να καθαρισει ενα φιλτρο μπορει να κανει σωστη αλλαγη νερου? 4) να βαλεις κανονικο φως ενυδρειου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
βαλε το φιλτρακι να δουλευει στο μεγαλο και κρατα το για καραντινα.θα γλυτωσεις και τα εξοδα και θαχεις και καραντινα με στρωμενο φιλτρο οταν χρειαστει
αν θες δευτερο ενυδρειο παρε ενα μεγαλυτερο που θα συντηρειται πιο ευκολα.(εφοσον εχεις το χωρο) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο 220 λιτρο | Qbrain | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 99 | 27-02-13 17:18 |
30 λιτρο reef | kikos7 | Nano Reef | 13 | 20-11-11 12:11 |
Αλγοφάγος για 70 λιτρο | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 01-07-11 17:13 |
κιχλιδες για 60 λιτρο | stavr0s1 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 11-12-10 01:31 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |