|
||||
|
||||
Magic room.
Ενα escape room απο την κουραστικη καθημερινοτητα,χωρος χαλαρωτικος αλλα παραλληλα με πολυ δουλεια.Με ευχαριστει και αυτο μου φτανει.
Και μερικα δισκακια που βγηκαν απο εκει.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα ψάρια μπράβο να τα χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφοι οι δισκοι σου.μικροι-μεγαλοι!να τους χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
πανεμορφα!
μακαρι ολα τα room του σπιτιου να ηταν καπως ετσι |
|
||||
|
||||
Πανέμορφα τα ψαρια να τα χαιρεσαι!!
|
||||
|
||||
Γεια σου Μητσε με τα Ωραια σου!!!
|
||||
|
||||
Α ρε Δημητρη μερακλη.
(να εκτρεφες και πιο ενδιαφεροντα ψαρια )
|
||||
|
||||
Ποτε θα στησουμε το δισκαδικο που λαχταρας με ψαρια εκτροφης?
|
||||
|
||||
Ομορφα πραγματα ξεκουραστα
Να το ευχαριστιεσαι οσο περισσοτερο μπορεις! |
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ ωρέ Δημήτρη... ΩΡΑΙΑ πράγματα.-
|
|
||||
|
||||
Mπραβο Δημήτρη Φανταστικό να το χαιρεσαι
|
||||
|
||||
Respect Sir!
|
|
||||
|
||||
Mητσαρα φιλαρακι εκτος της ομορφης και καθαρης δουλειας που χεις κανει εχεις βγαλει και πολυ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΨΑΡΙΑ...απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα.
|
||||
|
||||
Αυτα ειναι μπραβο ρε Μητσε,να τα χαιρεσαι!!!!
|
||||
|
||||
μακαρι να εβλεπα και μαγαζια να ασχολουνται με δισκους και να τους εχουν οπως εσυ!μπραβο
|
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο δωματιο με πολυ ομορφα ψαρια!
|
|
||||
|
||||
ωραιο στησιμο...... μου ξυπνησες αναμνησεις.......αν θελεις μια προταση....εγω ειχα βαλει και 2 αεροσκουπες βυθου της Σερα με βεντουζακια στις δυο απενταντι ακρες του καθε ενυδρειου που δουλευαν συνεχεια ωστε να εχω παντα καθαρο πυθμενα......χωρις να σκοτωνομαι στη δουλεια ....
https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j...73250336139916
Rock Rules Eternal Algae to the Planted Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pritanis : 06-09-16 στις 14:15 Αιτία: προσθηκη |
|
||||
|
||||
Καθημερινα γινονται αλλαγες νερου πανω απο 50% σε ολα τα ενυδρεια διοτι ολο το συστημα φιλτρανσης δουλευει με μια αερανλια,οποτε γινεται και καθημερινος καθαρισμος του βυθου.Αυτο που σκεφτομαι εναι μηπως κανω μικρα εσωτερικα σαμπ με σγουγγαρι και μια αντλια στο καθε ενυδρειο.
|
||||
|
||||
Kαταπληκτική δουλειά!
|
|
||||
|
||||
Δισκοκατασταση
|
||||
|
||||
ειναι λυση αλλα πιο δυσκολη....πιο ακριβη και ενεργοβορα....Αφου εχεις την αεραντλια εκμεταλλευσου την.....
Τελεια παντως ψαρια.....Μπραβο....
|
||||
|
||||
Σου την ειχα δωσει μια αεροσκουπα βυθου (???) (δε θυμαμαι) ... δοκιμασε την Δημητρη σε ενα με μικρα να δεις αν σε βολευει!!
|
||||
|
||||
Δημήτρη πολύ ωραία δουλειά!!Μία ερώτηση τα ενυδρεία που πατάνε,με κάτι έχεις δέσει τα οριζόντια dexion αλλά δεν μπορώ να καταλάβω;
|
|
||||
|
||||
Το δωμάτιο του Μήτσου, είναι ό,τι πιο ωραίο έχω δει από χομπίστα από άποψη οργάνωσης, φροντίδας και απόδοσης. Κάνεις εκπληκτική δουλειά Μήτσο, γι αυτό μην σταματήσεις όση κούραση και αν έχεις φάει
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ενα blackmοnster λειπει φιλαρακι....
Μπραβο Μητσο πολυ ωραιο το magic room σου καθως και τα ψαρια σου!!
|
||||
|
||||
Εχω βαλει καθετα δυο κοντρες απο dexion και τα ενυδρεια πατανε σε νοβοπαν.Ολη η ραφιερα εχει δεθει με στριφωνια στον τοιχο.
|
||||
|
||||
Μπορείς να βάλεις μία φώτο από κάτω;
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Σωραίος.........ευχαριστώ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Grandmοther Shrimp room.. | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 36 | 16-01-15 23:14 |
blue magic | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 06-07-11 12:44 |
My fish room | Σωτος | Malawi | 72 | 27-12-10 13:56 |
Magic Fish ??? | kostoukitos | Ιστοσελίδες στο Internet | 8 | 11-01-10 00:37 |