|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BUREKAS47 Αναπαραγωγη Δισκων
kalispera exo 1 zevgari duscus se genistra 60X50X60 kai otan vgune ta mikra apo ta avga tous den pane stin mana kai girnane sto enidrio kai psofane meta apo 2-3 meres ti prepi na kano me tin thilikia prepi na tin vgalo kai aftin kai na ta taizo monatous artemia i a tin afiso giati opos tin vlepo einai protara kai ta dioxni apo panotis
efxaristo poli Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 01-03-16 στις 01:06 |
|
||||
|
||||
Να τα αφησεις να βρουνε τον δρομο τους μονα τους.Μονο την θηλυκια εχεις μεσα?
Τι ειδος δισκων εχεις?
|
|||
|
|||
Παράθεση:
https://www.facebook.com/groups/8466...3/?pnref=story den ksero pos mpeni i foto alios tha to psakso kai tha valo kai apo tous alous mou diskous ...pata sto facebook pou exo mia selida aquatics orestiada club |
|
||||
|
||||
Και γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες
|
|
||||
|
||||
Η αεραντλια τι ακριβως κανει εκει περα?
|
|||
|
|||
την έβαλα γιανα έχουνε οξυγόνο τα αuγά γιανα μην μουχλιάσουνε αφού έβαλα την σίτα μπροστά και δεν μπορη να τα κάνη αέρα η μάνα
|
|
||||
|
||||
Και ποτε το βγαζεις?
|
|||
|
|||
την τρίτη μέρα μόλις σκάσουνε τα αυγά και βγούνε η ουρίτσες
|
|
||||
|
||||
Μηπως αυτο διασκορπιζει τα μωρα στο ενυδρειο?Πρωτα βλεπεις ουρες και μετα το βγαζεις?Γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν χρειαζεται να το βαζεις εκει.
|
|||
|
|||
το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό, είναι πως όταν βγούνε τα μικρά από τα αυγά εντελώς πρεπι να πάνε πάνω στην μάνα γιανα φάνε αυτά κολυμπάνε όπου νάνε ..
υπαρχη όμως και μια άλλη εγδόχι που δεν τα ήθελε , μήπως για τη αρσενικό την χτυπούσε όλλο και στρεσταριστκε και δεν τα ήθελε μετά πανωτής ξέρω και εγώ τη να πω |
|
||||
|
||||
Την τεταρτη μερα θα εχεις ελευθερο κολυμπι,οι γονεις μαυριζουν και προσελκυουν τα μικρα να κολλησουν πανω τους.Αν τα μικρα κολυμπανε αλλου αντι αλλου οι γονεις τα μαζευουν και τα κολλανε στον κωνο η πανω τους.Εχεις και τους δυο γονεις μεσα?Ισως πρεπει να κατεβασεις σταθμη νερου για να βρησκουν πιο ευκολα τους γονεις.
|
|||
|
|||
το αρσενικό το βγάζω γιατί την χτυπάει πόλη την θηλυκιά αλλά αυτό που λες δεν το δοκίμασα να κατεβάσω την στάθμη μήπως βρούνε πιο ευκολα τα μικρά την μάνα τους
|
|
||||
|
||||
Εγω θα κρατουσα μεσα και τους δυο γονεις.Ταιζουν τα μικρα εναλλαξ.
|
|||
|
|||
και εγώ αυτό έλεγα μέχρι που ίδα την θηλυκιά να έχη σημάδια πανωτής από χτυπήματα και το έβγαλα μην την κάνη πιο πόλη ζημιά
|
|
||||
|
||||
καλο ειναι να χωρισεις το ζευγαρι..... ΚΑτεβασε σταθμη και χωρισε το ενυδρειο ωστε τα μικρα να ειναι κοντα στη μανα και να μην σπαταλανε ενεργεια για να την ψαχνουν......Σε ολη αυτη τη διαρκεια θελεις και πολυ καλη ποιοτητα νερου......Οχι ομως αποτομες αλλαγες σε θερμοκρασιες και στοιχεια , οποτε με μια υπερχειλιση και πολυ μικρη παροχη νερου για μεγαλο χρονο , θα εισαι μια χαρα......Προετοιμασε και αρτεμια.....δοκιμασε σιγα σιγα να ταισεις και δες αν τα μικρα τρωνε
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
δοκιμασε σιγα σιγα και δες ποτε θα αρχισουν να τρωνε.... Πιστεψε με θα το καταλαβεις
|
|||
|
|||
Πόσες γέννες είχες από το ζευγαρι;;;
|
|
|||
|
|||
έχουν κάνη 4 γέννες απλά δεν μπορώ να κρατήσω τα μικρά
|
|
|||
|
|||
Θέλει λίγο υπομονή ακόμα κ να προσέχεις το νερό σου .
|
|
|||
|
|||
μπορη να πεζή ρόλο που δεν έχω αντίστροφη όσμωση και το PH είναι 7,2 - 7,4
|
|
|||
|
|||
Δεν παίζει.
|
|
|||
|
|||
λες να τους βγάλω τους γονείς μόλις γεννήσουν ; και να τα μεγαλώσω μονάτους ;
|
|
|||
|
|||
Όχι άσε κ τους γονείς είναι νωρίς ακόμα.το πρώτο μου ζευγάρι έκανε με την πρώτη κ έτσι καλομαθα ήταν τυχαίο απλά .τα άλλα δυο ζευγάρια έχουν από 5 κ τίποτα κ άρχισα να τα πειράζω ,μέγα λάθος !!!!!έχε υπομονή.
|
|
|||
|
|||
όταν τα έχω μαζί και έχουν τελειώσει με τα αυγά η γόνης μαλώνουνε πόλη γιαυτό τα χωρίζω πάντα
|
|
|||
|
|||
Πως τα χωρίζεις;;;
|
|
|||
|
|||
τα βάζω σε άλλη γεννηστρα
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Φτου φτου τι ωραίες φωτό Βασίλη
Για τα αυγα δεν ξέρω τίποτα περίμενε .
|
|||
|
|||
Αυτά ξεχνατα πολύ μικρές πιθανότητες να βγει κάτι έως μηδαμινές.το άλλο το ζευγάρι που είναι κ ωραιο τι έγινε;;;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αναπαραγωγη. | alexsia1600 | Malawi | 6 | 12-03-12 12:38 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |