19-12-10, 20:08 | #1 |
video αλλαγής νερού?
19-12-10, 20:08
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Δώστε μια καλή διευθυνση με ένα κατατοπιστικότατο video περιγραφής τρόπου της αλλαγής νερού και καθαρισμού βυθού σε τροπικό ενυδρείο!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
το έχω δει αυτό!
κανενα από τη sera περίμενα! τέλος πάντων απο έιδικούς, να δω καμιά λεπτομέρεια! ------------------------- ή με πρωταγωνιστή κάποιον απο εσάς!
Raven is the best! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mitsos1975 : 19-12-10 στις 21:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
η τιπησα στο βιντεο λεει στην αλλαγη του νερου να αφαιρουμε ολα τα φυτα? εννοει τα ψευτικα? (αρχαριος εδω )
|
|
||||
|
||||
Χειροτερο (δε λεω για το γκομενακι) δε μπορουσες να βαλεις παντος...
Το ειχα δει πριν καιρο και επεσα κατω απο τα γελια με τα σχολια
|
||||
|
||||
χχμμμ ευχαριστως θα την καλουσα σπιτι μου να μου αλαξει το νερο
Φαίνεται να εχει αρκετη πειρα !!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2272 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1872
|
||||
|
||||
Τι ερωτηση φλου ειναι αυτη?
Αναλογα το ενυδρειο μπορεις να βρεις και την μεθοδο που σε βολευει. Μεγαλο? μικρο? με σαμπ? με εξωτερικο φιλτρο? με δοχειο προετοιμασιας? απο τη βρυση απευθειας? ......
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πω πω τους καημένους τους δίσκους....¶λλα pH άλλες σκληρότητες, άλλες θερμοκρασίες.... |
|
|||
|
|||
και αν ειδατε τα σχολια λεει οτι αυτη η αλλαγη γινεται δυο φορες την ημερα
|
|
||||
|
||||
Οι τυποι ειναι ελεεινοι.....Τα μαστιγωσαν τα ψαρια.Το δευτερο ενυδρειο καποια στιγμη,μενει με χιλιοστα νερου και τα ψαρια εξω απο αυτο.......
|
||||
|
||||
Αυτά συμβαίνουν αν δεν έχεις αγάπη και ενδιαφέρον για το χόμπυ και το κάνεις κερδοσκοπικά...
|
|
|||
|
|||
Οι δισκοι δεν παθαινουν τιποτα ρε παιδια!! Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα!
Οι συνθηκες των νεων νερων ειναι ιδιες και δεν εχουν καμια διαφορα. Ταχυδρομε εχω αδικο? Νομιζω ειδες πως εκαναν προσαρμογη στην Γερμανια!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν δεν σε βολευει μην απαντας! όλες οι ερωτήσεις πρέπει να γίνονται δεκτές και από εσάς τους ειδήμονες θα έλεγα περισσότερο. πολλά μέλη έχουν αποχωρήσει από τέτοιου είδους ενέργειες που θίγουν τον καθένα.
|
|||
|
|||
Ο Σπυρος εννοει οτι οι τροποι αλλαγης ειναι παρα πολλοι. Ξερω ατομο που εχει 500λιτρο και βγαζει νερο με τα μπρικια και αγοραζει εμφιαλωμενα νερα!!
Αν συμφωνεις με τον συγκεκριμενο τροπο μπορεις να τον ακολουθησεις!! Οπως καταλαβαινεις ομως θελει πολυ χρονο!! Στο δικο μου 600λιτρο εχω τρυπα στον πατο και ανοιγω μια βανα και αδειαζω οσο θελω. Η συμπληρωση γινεται με αυτοματη αναπληρωση. Αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα μπορεις να το κανεις!! Εσυ θα βρεις ποιος τροπος σε βολευει!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ζητησα διευκρινισεις για να παρει εγκυρη απαντηση, αλλα και να ξερει απο εδω και στο εξης, οτι πρεπει να δινει πληροφοριες για καθε ερωτηση του. Αν σου φτανουν οι πληροφοριες που εδωσε και μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση, καντο.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ο Σπύρος ίσως είναι το τελευταίο άτομο το οποίο κάποιος θα μπορούσε να του προσάψει όσα ανέφερες και από τα ελάχιστα άτομα όπου θα καθήσει να γράψει ολόκληρα κατεβατά και το πιο σημαντικό να μπει στον κόπο να αιτιολογήσει το γιατί προτείνει το ότι προτείνει.... Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ναι φίλε μήτσο, εμείς οι αρχάριοι δεν κάνει κακό να κάνουμε μια αναζήτηση για αυτό που μας απασχολεί πριν αρχίσουμε τις ερωτήσεις... και όταν τις κάνουμε να δίνουμε όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες ώστε να παίρνουμε τις απαντήσεις μας πιο γρήγορα και να είναι και πιο σωστές...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βρε Σπύρο, αυτός που κάνει την αρχική ερώτηση είναι αυτός που του λες εδώ αν την κατάλαβε να απαντήσει μόνος του
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θιχτηκε. Καλως. Να επανορθωσω. @mitsos1975 Μηπως μπορειτε κυριε μιτσο1975 να μας δωσετε λιγες πληροφοριες για το ενυδρειο σας?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
λιγο προσοχη δεν βλαπτει γιατι μερικα ατομα ( οχι εγω ) εχουν δωσει τα παντα εδω μεσα.... εγω με κατι τετοιους τροπους και εξυπναδες εχω σταματησει να δινω συμβουλες... αν σε λιγο μπαινουν οι νεοι και δεν τους απανταει κανενας , να τους πειτε τον λογο ε... καλημεραααααααααααα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν σας φανηκε καπως μην αγοραζετε ψαρια απο μαγαζια γιατι ετσι τα εχουνε μεγαλωσει ολοι οι εκτρωφεις πριν τα στειλουν... Μακαρι να καναμε και εμεις τετοιες αλλαγες νερου... Και που να δειτε πως ταξιδευουν για να ερθουν δηλαδη.... |
|
||||
|
||||
την θελω!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Video για Ramirezi | Τσιόνογλου Σταύρος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 30-05-10 21:16 |
Malawi video | lingistis | Malawi | 2 | 19-02-10 14:53 |
Θερμοκρασιά νερου αλλαγής; | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-07 19:17 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |