|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προτάσεις για βελτίωση @
Γειά χαρά,
έχουμε και λέμε :P GAB logo = 35 kb (τεράστιο καταναλώνει πολλά resources) Μπορεί να γίνει compress χωρίς Loss και να φτάσει τα 3 - 4 kb. Διαφήμιση Παπαγαλόψαρων = 25 Kb ( μπορεί να γίνει edit το animated Και να φτάσει τα 10-12 kb) <meta name="keywords" content="greek aquarist board,GAB,enydreio,enidrio,ΕΝΥΔΡΕΙΟ" /> <meta name="description" content="Forum dedicated to the Aquarium Hobby" /> Γενικότητες, δεν βοηθάνε καθόλου το google, Ελληνικά στην περιγραφή, σωστά Keywords (15-20) στο αριθμό. take careeeee
|
||||
|
||||
εγω θα ηθελα να κανω μονο αυτη τη διορθωση...
ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ παπαγαλοψαρων...
|
|||
|
|||
Πάντως καλό ήταν να ακούσετε αυτά που πρότεινα
|
||||
|
||||
αυτοι που μπορει και να τα καταλαβουν ισως....εγω...."στη μανα μου το΄πα"...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σωστές οι υποδείξεις ! Με τι soft προτείνεις να γίνει το edit ? Έχεις υπ' όψιν σου κάποιο που να κάνει εύκολα logo - banner -> animated ?
|
|||
|
|||
Για να γίνει το edit μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά Progs και επαγγελματικά και ερασιτεχνικά , όπως το Fireworks ή το illustrator της adobe, επίσης υπάρχουν πολλές freeware εφαρμογές στο νετ για απλό compression.
Μπορώ να σας το κάνω και εγώ αν μου στείλετε τις original photos στην πιο μεγάλη τους ανάλυση/ ποιότητα :P Αnimated, θα δουλέψεις με to fireworks που είναι και το πιό επαγγελματικό !
|
||||
|
||||
Τα freeware που μας ενδιαφέρουν δεν τα λες όμως
|
|||
|
|||
Επειδή είναι πολλά και δε τα χρησιμοποιώ,
Θα κάνω ένα research όμως και θα επανέλθω
|
||||
|
||||
με τα τςρινα δςδομενα μηλαμε για καποια kb, που ή ειναι 20 ή 5 το ιδιο πραγμα ειναι... αν μιλουσαμε επι εποχης dialup πριν 8 χρονια ναι... αλλα τωρα...
|
||||
|
||||
+ 1000
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις pls | djagil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-08 10:53 |
προτάσεις ? | Dimi | Bettas | 3 | 23-08-07 14:52 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |