|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
dutch style
Ξεκινησα ενα καθαρα dutch style...
|
|
||||
|
||||
Πολύ καλή δουλειά!Εύγε από την Αφρική!!!
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα χρώματα .. μπράβο !!
|
|
|||
|
|||
αυτοι οι ροδοστομοι τα εχουν δει ολα με αυτο το ενυδρειο .
|
|
||||
|
||||
Ε ναι ρε συ ... να αλλαζουν και λιγο περιβάλον, μην μου βαρεθουν...
|
|
||||
|
||||
Καλά, υπεροχο, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα φίλε μου,
Μπράβο
|
||||
|
||||
update...
|
|
||||
|
||||
ωωωω
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο Νίκο καταπρασινο..πινακας
|
||||
|
||||
εντά3ει απλα δεν υπάρχει !!!!!!
|
||||
|
||||
Φοβερο το αριστούργημα, τελεια χρωματα. Μια ερωτηση μονο για το ψηλο φυτο στο κεντρο αριστερα. Υπαρχει λογος που το θελεις εκει;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ludwigia Pantanal ... Μετα θα βρει την θεση του και αυτο μες το ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
Οντως πανέμορφο,
Πόσα λίτρα είναι ? |
|
||||
|
||||
180 λιτρα ειναι το ενυδρειακι.
|
|
||||
|
||||
Eπεσε γερο κλαδεμα .
Αλλαξα το co2 που ειχα σε ποτηρακι παλι , γιατι παραλιγω να καψω το φιλτρο , με τις διακοπες ρευματος που κανει. Μειωσα το φωτισμο σε 3 χ 21watt λαμπες και αυξησα την φωτοπεριοδο σε 12 ωρες. Βγηκαν στην φορα gsa και λιγη bba λογω αλλαγης του co2 . Θα ξαναβρει ομως τον ρυθμο του. |
|
||||
|
||||
Χάλια! Οι άλγες πάνε κι έρχονται! Έχουν καταλάβει όλο το ενυδρειο
Να παρακαλέσω κάτι : Την επόμενη φορά φωτογράφισε και τις άλγες, γιατί προσωπικά δεν σε πιστευω! Πανέμορφο το αποτέλεσμα, εννοείται!!!! |
|
||||
|
||||
Είσαι άλλο level, δεν κάνεις για pvp.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
: smt120:s mt120:sm t120:smt 120
|
|
|||
|
|||
πανεμορφο το ενυδρειο σου φιλε μου!!!!!
ποσα λιτρα ειναι? |
|
|||
|
|||
Αίσχος!!!
Θα μας τρελάνεις Και δεν είναι η πρώτη φορά! άντε να πάρουν τα πάνω τους να δούμε πως θα γίνει η ζούγκλα σου..!!! |
|
||||
|
||||
Το εφτασα σε αυτο το σημειο, αλλα δεν με επερνε να ψηλωσω τα φυτα θα χαλαγε ολη η εικονα.
Ειπα να το κανω πιο dutch με λιγοτερα φυτα και να τα ψηλωσω. Τωρα ειναι ετσι. Μερικες φωτος απο φυτα. |
|
||||
|
||||
Super μπαρμπα-Νικο!
|
||||
|
||||
Οπως και ναναι ειναι πανεμορφο!
|
||||
|
||||
Νίκο πως την αντέχεις τόσο ακαταστασία και τόση άλγη??????
Respect για το αποτέλεσμα!!!! |
|
||||
|
||||
Ναι απο αλγες οπως το εχω στησει εχω μονο οταν μπουκωσει το φιλτρο πεταλει λιγο μαυρη αλλα μετα απο 2-3 ημερες καθαριζει.
Τα τζαμια το μπροστινο πιανει λιγο gsa ανα 2 εβδομάδες... Να πω λιγα στοιχεια. Ο φωτισμος ειναι 4 τ5 απλες osram στα 21 watt η καθεμια. συνολο 84 watt. Αν το παρουμε με watt ανα λίτρο εχω 0,46 .. Με λιγα λογια μην εμπιστεύεσταιτον κανονα αυτο που λεει οτι για cuba και δυσκολα φυτα θελουμε 1watt ή και περισσοτερο. Το ιδιο ενυδριεο το εχω τρεξει και με 294 watt.... To co2 ειναι σε reactor εξωτερικο diy με ηλετκροβάνα ανοιγει 2-3 ωρες πριν τα φωτα και κλεινει 2-3 ωρες πριν κλεισουν τα φωτα. Τα φωτα τρεχουν για 9-10 ωρες. Ενα μικρο θεματακι εχω . Ενω ολα τα φυτα δεν παρουσιαζουν ελειψεις η ludwigia pantanal μια αναπτυσεαται καλα και μια σταματαει. ( νομιζω οτι φταιει το co2) Eνω η Ludwigia inclinata var. verticillata 'Cuba' ενω αναπτυσεται γρηγορα παρουσιάζει στα παλια φυλλα τρυπούλες και κατι κιτρινισματα. Απο κάλιο ειμαι στα 20+ ppm .... Ποιο πολυ μου κανει για καποια τοξικότητα καμια ιδέα? |
|
||||
|
||||
ΑφωνοςΠραγματικο κοσμημα συγχαρητηριαΣε ενα διαγωνισμο δυσκολα θα εβρισκες ανταγωνιστη πιστευω!!
|
|
||||
|
||||
dutch style
Φιλε μου να σε ρωτησω κατι ποσο χρονο αλλα και χρημα περιπου χρειαζεσαι εβδομαδιαια για τη συντηρηση-σωστη λειτουργια του ενυδρειου ετσι οπως το χεις τωρα;Αν επιτρεπεται κιολας ετσι απο περιεργεια ρωταω..
Και τοσο πυκνοφυτεμενο να μη διακρινεται καθολου το υποστρωμα παλι πολυ δυσκολο μου φαινεται..Σαν αρχαριος παντα) |
|
||||
|
||||
καλα ενταξει,αντε γεια τα ενυδρεια σου!
να το κλεισουμε το μαγαζι,τζαμπα νοικι πληρωνουμε πανεμορφο!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευγε Νικο! πανεμορφο οπως παντα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |