|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
seachem flourish excel
Σε ενυδρειο με κερατοφυλλο , πολυσπερμα , ανουμπιες και κρυπτοκορινες , 70 λιτρα , με υποστρωμα για φυτα , λογω ΒΒΑ στο mopani , εβαλα εχθες flourish seachem (πρωτη μερα) 2πλασια ποσοτητα.
Σημερα δευτερη μερα (εριξα κανονικη ποσοτητα) ειδα την αλγη να εχει αλλαξει χρωμα (γκρι) αλλα να εχει μαδησει και το κερατοφυλλο. Υπαρχει περιπτωση να δημιουργησα προβλημα στα φυτα λογω μεγαλης ποσοτητας??? Επειδη δεν βαζω αλλο λιπασμα , να συνεχισω να βαζω flourish excel ??? και αν ναι να βαζω καθημερινα??? Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
Έχει αναφερθεί και από άλλους συνχομπίστες οτι με το Excel δυστυχώς την ακούει εντελώς το κερατόφυλλο!
|
||||
|
||||
Tα υπολοιπα???
|
|
||||
|
||||
Το κερατόφυλλο θα διαλυθεί αλλά είναι μικρή απώλεια, ανούμπιες και κρυπτοκορίνες κανένα πρόβλημα, πολύσπερμα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
εγω εχω κερατοφφυλο και ριχνω excel μερα παρα μερα και ισα ισα μεγελωνει και δεν διαλυεται.
|
||||
|
||||
Μιλάμε για διπλή απ τη συνιστώμενη καθημερινή δόση για τη bba.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το κερατόφυλλο μπορείς να βάλεις κάπου αλλού μέχρι να τελειώσεις την καταπολέμηση της ΒΒΑ. Ίσως το σώσεις έτσι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι ακριβως ειναι?? Να το συνεχισω αν λυσω το προβλημα με την αλγη??? Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
Για το excel δες εδώ
Θυμάμαι κάποιο ανάλογο θέμα για την καταπολέμιση της BBA με excel αλλά δεν το βρήκα . . Ο Λεωνίδας (leonm) που το έχει δοκιμάσει θα σε βοηθήσει περισσότερο
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Εγώ είχα BBA πρίν λίγο καιρό και δεν έβαλα excel γιατί μου είπαν τα παιδιά εδώ ότι και να φύγει με excel, ίσως να παραμείνει το πρόβλημα και να ξαναεμφανιστεί. Έτσι, με συχνές αλλαγές, μείωση της ποσότητας της τροφής καθημερινά και μείωση του λιπάσματος εξαφανίστηκε τελείως μετά απο 1-2 εβδομάδες. Οπότε μήπως δέ πρέπει να χρησιμοποιείς excel αλλά φύγει όπως σου είπα και έτσι ησυχάσεις μιά για πάντα με το πρόβλημα;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπανση με Flourish EXCEL | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 12-03-07 20:45 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |
flourish | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 06-11-06 16:11 |
Flourish Seachem | cbr929 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-02-05 15:13 |
Saechem Flurish Excel | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-03-04 06:30 |