|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει καποιος εκτροφεας που να πουλαει αυτα τα ψαρακια στην Ελλαδα? Η καποιος απο το forum? Ζηταω πολλα μαλλον...
![]() ![]() ------------------------- Μαλλον ακυρο τα Coccinas. Διαβαζα στην αρχη οτι το ph 6.6 που εχω θα ειναι οκ, αλλα τωρα διαβαζω και αντιθετες αποψεις, οποτε θα προτιμουσα να μην το ρισκαρω.... Οποτε μαλλον θα ψαξω πλακατ ή θηλυκια μονομαχινα, αλλα θα προτιμουσα να μην παρω απο πετ σοπ, οποτε προτασεις για εκτροφεα στην Ελλαδα (η καποιον που εκτρεφει bettas στο forum) δεκτες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jedi : 09-05-22 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου στη Πεντέλη επάνω έχει ένα μοναστήρι, εκεί στην εκλησσία μπροστά έχει μια υπαίθρια δεξαμενή σε σχήμα σταυρού, κοίτα εγώ είχα πάει εκεί και είδα bettas και κόκκινα και μπλε είχε. Τώρα αν πας να πάρεις σε συμβουλεύω γιατί η δύναμη του Θεου είναι μεγάλη καλύτερα μίλισε με έναν μοναχό εκεί να σου πει αν εκτρέφουν και αν μπορεί να σου δώσει αυτός. Δεν έχω πάει βέβαια τώρα τελευταία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta | ggiakoymakis | Αναπαραγωγή | 0 | 26-04-21 17:11 |
My betta | k antonis37 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 67 | 12-11-19 06:01 |
betta | panagiotis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 26-04-12 10:26 |
Χαζο-betta! | Simpethera | Bettas | 4 | 10-10-03 22:16 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |