|
||||
|
||||
nano reef 75l
ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω το νανο μου
ειναι boyu 75l hangon φιλτρο με αντιφοσφωρο(tropic marine) και ανθρακα (seachem) φωτιστικο diy 2χ24w t5 actinic 2χ24w t5 white σκιμμερ boyu θερμοστατης eheim 100w 10 κιλα ζ.βραχο 10 κιλα αραγωνιτη απο κοραλια εχω zoanthous διαφορα χρωμματα star polyps xenia poritew sinularia mushrooms brain coral euphillia hystrix montipora feather duster worms και απο ψαρακια 1 yellow watchmen goby 1 six line wrasse 1 pacagniella 1 damsel το ενυδρειο τρεχει 6 μηνες συνολο...... |
|
||||
|
||||
δεν ξερω τεχνικα ουτε συμβουλες ουτε παρατηρησεις γιατι ειμαι ασχετος με το θαλασσινο
ομως ειναι υπερθεαμα !!!!!! |
|
||||
|
||||
αρχοντας
|
|
||||
|
||||
στην τεταρτη φοτο κοζαρει περιεργα το six line wrasse διπλα στο mushroom!!!!
|
|
||||
|
||||
πωπω ακομα και τα μικρα θαλασσινα ειναι τρελα!
|
|
|||
|
|||
ωραιοτατο το nano, μπραβο..
παντως σε λιγο καιρο που θα εχεις αποκτηση λιιιιγο περισσοτερη εμπειρια θα σε συμβουλευα να διωξεις πολυποδες, σινουλαριες ξενιες και να βαλεις πιο ομορφα lps για να χρωματισης τον υφαλο σου, επισης θα αλλαζα μια ακτινικη με μια white.. καλη συνεχεια.... |
|
|||
|
|||
εντυπωσιακοτατο μπραβο !!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!! |
|
||||
|
||||
παρα πολυ ομορφο!
|
|||
|
|||
+++
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν θα πειραξω τιποτα σε αυτο γιατι ετοιμαζω 430λ+160λ σαμπ!!!!!! εκει θα πανε ολα! και απο φωτισμο 2 ακτινικες 4 λευκες 2 μωβ για χρωμα 8χ54w τ5 μιας και δεν θελω metal halide....! |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο φιλε μου, μου αρεσει πολυ.
να σε ρωτησω μπορισ να μου κανεις ενα υπολογισμο μπατζετ ενος τετοιου (σε λιτρα και ζωντανα) επιπεδου? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αραγωνιτης 30ε βραχος 100ε φωτιστικο 120ε κοραλια ειναι μικρα φραγκακια συνολο κανα 60ε ψαρακια 30ε σκιμμερ 30ε θερμοστατης 20ε κυκλοφοριτης 15ε ebay και τα υπολοιπα ειναι τα αναλωσιμα ανθρακας 8ε αντιφοσφωρος 20ε αλατι 15ε τροφες φαρμακα κτλ..... το ακριβοτερο σε ολη την διαδικασια ειναι τα τεστακια που εχουν 10ε το ενα απο το petcumulus και ειναι 1 no2 2 no3 3 nh4 4 po4 5 mg 6 ca 7 kh 8 αλατομετρο .......... και πολυ υπομονη!!!! |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
τρομερο τα σπαι
|
|
||||
|
||||
update!!!!
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris z3 : 02-02-10 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
φιλος το ενυδρειο σου τα σπαει....μπραβο για την καλη δουλεια.....
ενα προσεγμενο ριφακι! |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο μπραβο σου.
|
||||
|
||||
Εξαιρετικό!!!
|
||||
|
||||
Μπραβο chris πολυ ωραιο!!!!
|
|
||||
|
||||
συγχαριτήρια..
|
|
|||
|
|||
Παρα πολυ ομορφο το reefακι σου , ευγε !!
|
|
||||
|
||||
φοβερο φιλε!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφο ενυδρείο και μάλιστα σε τόσο λίγα λίτρα.
Ίσως να επιχειρήσω κι εγώ κάποια στιγμή να βάλω κανά κοράλι στο δικό μου ... Ανέβασε νεότερες φωτογραφίες άν έχεις με την πρόσφατη κατάστασή του ενυδρείου και γράψε αν θέλεις λίγα λόγια σχετικά με την συντήρηση και το χρόνο που χρειάζεται να δαπανήσεις για την υποστήριξή του. thnks |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια κοραλιών που αναφέρεις ότι αγοράσες στα 60¤, ενώ στα καταστήματα της γύρω περιοχής μου δεν φτάνουν ούτε 400¤ για αυτά που έχεις μέσα. Επιπλέον και με 30¤ ψαράκια αυτά που έχεις στις φώτος στοιχίζουν 30¤ έκαστο στα μαγαζιά .... Τι συμβαίνει ? Μας γδέρνουν τα μαγαζιά ? Έχεις τρελές άκρες ? Κάποιος μας δουλεύει ? thnks |
|
|||
|
|||
φραγκακια δηλαδη μικρα κοραλλακια απο κλαδεματα κοραλλιων,βρισκεις απο αγγελιες χομπιστων στα 10 ευρω το κομματι και πανω...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |