|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ερωτηση...
Θα λειπω δυο βδομαδες για πασχα τι πρεπει να κανω για να το συντηρησω....;εχω 60 λιτρα φυτεμενο με 3 γκαπυ 2 πλατυ μια cory....
|
|
||||
|
||||
μια μεγαλη αλλαγη νερου πριν φυγεις, αυτοματη ταϊστρα, χρονοδιακοπτες αν δεν εχεις βαλει ηδη για τα φωτα βαλε.
αυτα νομιζω... |
|
||||
|
||||
Αν μπορείς και αυτόματη αναπλήρωση ακόμα καλύτερα.
|
|
|||
|
|||
Για 15 μέρες να βάλει και αυτόματη αναπλήρωση δεν είναι πολύ???
|
|
||||
|
||||
+1
|
||||
|
||||
.
επειδη υπαρχει οικονομικο θεμα αντι για μια ταιστρα μπορω να χρησιμοποιησω ταμπλετες....;
|
|
||||
|
||||
Ρε παιδια 2 εβδομαδες θα λήψη ο ανθρωπος γιατι να κανει τετοια εξοδα.
Εδω το καλοκαιρι φευγουμε που εχει και ποιο πολυ ζεστη και εχουμε και μεγαλυτερη εξατμίσει νερου και παλι δεν εχουμε προβλημα. Θα κανεις φιλε μια αλλαγη νερου ,και θα ρηξεις καμια ταμπλετα που ειναι για μια εβδομαδα ,,πουλανε τα πετ. Αμα δεν θελεις να ρηξεις ταμπλετα ,αστα ετσι αντεχουν καλο θα τους κανει ,θα σου καθαρισουν και την αλγη. Αμα παλι δεν θελεις πες σε εναν γνωστο σου τα ερθη να στα ταιση 1 φορα στης 5 μερες. Ταμπλετες λεγονται WEEK,,END ,POUR POISSONS. |
|
||||
|
||||
.
δλδ τα ψαρια θα βγαλουν μια βδομαδα χωρις τροφη....;
|
|
||||
|
||||
Ανετα φιλε μην φοβασε δεν θα παθουν τιποτα,βαλε ταμπλετες αμα θελεις,φτηνες ειναι .
Η φτηνες εχουν 2 ευρω,,υπαρχουν και της tetra. |
|
||||
|
||||
.
οκ παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες και τον χρονο σας.
|
|
||||
|
||||
Νασε καλα φιλε και αφου εισαι και απο εδω απο οτι βλεπω το κουικο εχει ταμπλετες και φτηνες και ακρηβες.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πού το είδες το μεγάλο έξοδο στην αναπλήρωση; Όσο για το πρόβλημα αν μπορείς να το αποφύγεις το αποφεύγεις. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ελεγα για την ταΐστρα φιλε μου. |
|
||||
|
||||
Δεκτό, απλά άμα το είχε προγραμματίσει νωρίτερα έπαιρνε από το ebay πάμφθηνη πάντως.
|
|
||||
|
||||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΩΣ!ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟΥΒΛΟ ΑΠΟ Η/Υ....
|
|
||||
|
||||
από την αρχική σελίδα του forum βρες την κατηγορία που σε ενιαφέρει μπες μέσα και αριστερά επάνω πάτα το "new thread" και γράψε αυτό που θες
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επρεπε να ξεκεινησεις απο εδω πρωτα http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=12 Και μετα απο εδω απο τους αρχαρίους ,. Και κατι ακομα δεν γραφουμε κεφαλαια ,γιατι ειναι σαν να φωναζεις. Καλο διαβασμα διαβασε τα υπομνηματα που σε ενδειαφερουν .. |
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ!καλως σας βρηκα!
|
|
||||
|
||||
γνώμη μου είναι να μη βάλεις αυτές τις τροφές για μια βδομάδα τσάμπα θα σου επιβαρύνει πολύ το νερό.
Μιας και έχεις μέρες ακόμα μέχρι το Πάσχα μείωσε σταδιακά τη φωτοπερίοδο ώστε να τη φτάσεις στις 4-5 ώρες. Να τη ρίχνεις κανένα τέταρτο άντε βαριά μισή ώρα κάθε μέρα χαμήλωσε και το θερμοστάτη (δε ξέρω στους πόσους βαθμούς το έχεις τώρα) να μειωθεί γενικά ο μεταβολισμός τους. Κάνε και καλά ταΐσματα πριν φύγεις να μαζέψουν ξύγκι και αν μπορείς να βρείς κανένα να ρίξει ένα τάισμα μετά από 5-6 μέρες καλό θα ήταν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ασε που δεν θα επαιζα ετσι κι αλλιως με το μεταβολισμο τους, τη θερμοκρασια κλπ... σ'ενα συστημα που εχει βρει ισορροπια δεν θα "εβαζα χερι". αποψη μου... |
|
||||
|
||||
Φιλε συμπατριωτη!(και εγω απο ηρακλειο ειμαι)γενικα τα ψαρια μ τα εχω σε χαμηλο μεταβολισμο εχω 24 βαθμους θερμοκρασια και τα ταιζω με πολυ μικρες ποσοτητες μια φορα την μερα χωρις συγκεκριμενο ωραριο τωρα που θα φυγω τα ταιζω μερα παρα μερα οσο για τον φωτισμο τον εχω ιδη χαμηλα 6 ωρες πιστευω ειναι οτι πρεπει...οποτε καλυτερα να συνηθισουν στην πεινα παρα να κανω καλα ταισματα και ξαφνικα να μεινουν χωρις τροφη....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα ψάρια δε θα συνηθίσουν στη νηστεία ότι και να κάνεις. Μην αραιώσεις τα ταΐσματα καθόλου και αν σου το τρώνε βάζε και λίγο ακόμα. Στις μέρες που θα λείπεις δε θα μπορεί να έρθει κανένας να ταΐσει? |
|
||||
|
||||
Δεν μπορει να ερθει κανεις οποτε η πιο οικονομικη λυση ειναι ταμπλετες...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-11-10 03:23 |
ερωτηση... | Liz@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-10 19:45 |
ερωτηση | kwstaogerobill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-10-08 01:06 |
ερωτηση | Petran22 | Δίσκοι | 6 | 12-09-08 06:25 |
ερωτηση για CO2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-07 16:11 |