|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφιες απο τα καπακια απο πλεξι και η κατασκευη με τα ανεμιστηρακια!! Τα ανεμιστηρακια αρχικα θα ειναι 3 αν δω οτι δεν επαρκουν εχω τον χωρο και για παραπανω!!
Ειδα καποια βιντεο με το κοντρολερ κανει καλη δουλεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου Θανο, πολυ ωραια δουλεια, συνεχισε ετσι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλέξι και οι αλουμινογωνιές λύνουν τα χέρια
![]() Ωραία δουλειά, και μπράβο , πιάνουν τα χέρια σου
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω 😁 Ναι αν συνηθίσεις να τα δουλευεις ειδικα με το πλεξι κανεις τα παντα!!
|
||||
|
||||
![]()
Παρελαβα τα πορτακια του ντουλαπιου και τα περασα κιολας ενα χερακι!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοντευω κοντευω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει κιαλα χερια χρωμα να περασεις?ακομη αυτος ο stc?υποστρωμα τι θα βαλεις?γενικα το decor τι θα περιλαμβανει?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-06-16 στις 17:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω δεν χρειαζεται αλλο χερι, εχω περασει ηδη δυο χερια, απλα εχει και κατι σκονες επανω για αυτο ειναι ετσι, δεν εχω περασει βερινικι ακομα!! Ο stc ακομα αλλα πιστευω οτι δεν θα αργησει πολυ γιατι κατι πραγματα που ειχα παρει μαζι εχουν ερθει. Χαλαζιακη αμμο λευκη-μπεζ (ενα τσουβαλακι περιμενει πανω στην ντουλαπα αν προσεξεις) για βυθο και "ντεκορ" ριζες κανα ευκολο φυτο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτανει για κανενα λογο ενα!! Αλλα πεντε θα θελω σιγουρα..
|
||||
|
||||
![]()
φυτα χωρις υποστρωμα θα βαλεις οποτε...τιποτα ανουμπιες κλπ.αποκλειστικα δισκους θα εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Βρε, βάλτο να δουλεύεις που περιμένεις τον stc!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να μην θελω??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ενταξει τότε. Οχι οτι δεν το χρειάζεσαι, απλά έλεγα να το ξεκιναγες και να το έβαζες μετά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι σχεδον ετοιμος πιστευω. Παρελαβα τον stc-1000 και τον τοποθετησα εχω αφησει και κενη θεση για κοντρολερ υγρασιας που εχω παραγγειλει (μπορει να ειναι περιττό αλλα θα δειξει η πορεία).
Οι μπριζες μπορει να μοιαζουν πολλες αλλα ηθελα να απόφυγω τα Τ σε περιπτωση που δεν εφταναν αν έβαζα λιγοτερες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμην!ηρθε ο stc...καλο γεμισμα θανο!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 14-06-16 στις 18:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Αμην δεν λες τιποτα!!! Ευχαριστω Μενελαε αλλα η κατασκευη μπορει να τελειωνει αλλα εχει δουλιτσαααα για το στησιμο απο εδω και περα!! Πρεπει να πλυνω αρκετα κιλα αμμου οπως και ελαφροπετρας!!!!
------------------------- Καλημερες με αποριες!!! 300watt φτανουν για θερμανση?? Σκεφτομαι για δυο jager 150watt. Αξιζει τον κοπο να κοιταξω για τιτανιου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 15-06-16 στις 05:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
450 + σαμπ δεν θα καλυφθεις με 300w.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια είπες πώς θα βάλεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δισκους σκεφτομαι παμε δλδ 28-29 βαθμους μπορει και παραπανω!!! Με θερμοκρασια χωρου στη χειρότερη 17..
|
||||
|
||||
![]()
Τότε καλύτερα να παίξεις με δύο 300ηδες!Αν έβαζες κιχλίδες με έναν θα ήσουν κομπλέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
600watt ειναι μπουσουλας για γυαλινα σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε έπιασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω οτι 600 watt ειναι για γυαλινο!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι δουλεύεις πιο χαλαρά!Εσύ στο ξύλινο βάλε αν θες έναν και το βλέπεις πως πάει,δηλαδή σε πόσο χρόνο θα ανεβάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν να ξεκινησω με δυο 150 watt(300 watt σύνολο) και να αλλαξω αν χρειαστει εναν 150 με 300 (450watt συνολο)..
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε το έτσι και βλέπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρώσω οτι ακομα και το σαμπ θα μονωθει περιμετρικά με το μπλε αφρολεξ(ποληστερίνη).
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι εισαι ωραιος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |