|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Αν αυξήσω το κοπαδι με μερικά συννεφάκια στη φυσική τους μορφη, θα υπάρχει πρόβλημα? (3 στον αριθμό) - Κυρίως θέμα συμπεριφοράς εννοω...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-09-13 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ συμπαθητικό + πανέμορφο ενυδρειάκι φίλε, να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
Να σαι καλα!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
...εγω θα το ειχα κανει
|
||||
|
||||
Για τι αριθμό μιλάμε? Τωρα είναι 8 (+ ενα κοπάδι cpds)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
παντως απτα δικα μου,δεν εχω δει πολυ κοπαδιασμα.με την εννοια οτι δεν τα βλεπω να κινουνται ολα μαζι περα δωθε συχνα.βλεπω ομως πολυ φλερινγκ,και κατι "χορους" που κανουνε το ενα διπλα στο αλλο.και αρκετο κυνηγητο.
να δω τι θα γινει αμα γεννησουνε δεν κινουνται ομως στανταρ σε μια περιοχη του ενυδρειου.ποτε χωνονται στα φυτα,ποτε ειναι εξω χαμηλα και κυνηγιουνται,ποτε στην επιφανεια κλπ. στο ταισμα γινεται χαμος.μολις ανοιξω καπακι ανεβαινουν ολα πανω |
|
||||
|
||||
Το κολυμπι των αρσενικων διπλα -διπλα ειναι πολυ ωραιο θεαμα.
|
||||
|
||||
Τα δικα μου κοπαδιαζουν και όντως τρελαίνονται οταν ταΐζω
Τα cpds ειναι ακομη επιφυλακτικα. Καπακι δεν εχω...και έχει αρχίσει να μ αρεσει...
|
||||
|
||||
Η απάντηση για τον @plin
8 albino white clouds & 4 στον κανονικό τους χρωματισμό (12 σύνολο) + 8 cpds (τα 4 υποτίθεται ότι είναι wild caught) Τα συννεφάκια κοπαδιάζουν απίστευτα ωραία. Τα cpds κρύβονται απιστευτα (σκέτο)! Αν ισχύει το ποστ http://www.celestialpearldanio.com/f...f=11&t=30#p148 τότε "ελπίζω" να τα δω περισσότερο ------------------------- Τι κάνει ο τύπος και πως το κάνει????? http://www.youtube.com/watch?v=UwBePeLEh_o ------------------------- Done! 4 στο φυσικό τους χρώμα!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 02-10-13 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τις εχει σε συριγγα και βγαινουνε σιγα σιγα.καλο κολπακι για να μη γεμιζει το ενυδρειο με αφαγωτη αρτεμια.
ωραια ψαρια τα cdps... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ψαχνω να βρω τροπο αντιστοιχο, γιατι τα cpds σε σχέση με τα συννεφάκια, τρώνε ελάχιστα...
|
||||
|
||||
ε ναι.τις εχει στο νερο οπου εκκολαφθηκανε,τραβαει και γεμιζει τη συριγγα,βαζει το σωληνακι,το βαζει στο νερο και βγαινουν σιγα σιγα μονες τους.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Νόμιζα κατι κανει με τη σύριγγα...
|
||||
|
||||
μπα,ειναι απλο
να δεις εγω ποσες φορες εχω σκαλωσει με κατι τετοια απλα |
|
||||
|
||||
Σακη αν καταλαβα καλα ακομα δεν εχεςι προμηθευτει grindal. Τοτε θα εβλεπες ποσο τρωνε τα cpd και ποσο κρυβονται.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγω 4-5 τροφες & κατεψυγμενη δαφνια Με τη δαφνια τρωνε ολα Στις άλλες, ειτε βυθιζόμενες ειτε επιφάνειας τα συννεφάκια δινουν ρεστα...σε αντίθεση με τα cpds
|
||||
|
||||
Μετά από πολλούς μήνες χωρίς προβλήματα, σήμερα βλέπω 2 minnows να κυνηγανε όλα τα υπόλοιπα!!!
Καμιά ιδεά τι γίνεται?
|
||||
|
||||
Σακη εγω το μονο κυνηγητο το βλεπω απο αρσενικα σε θηλυκα. Μηπως κατι τετοια παιζει? Αρσενικα με τα πτερυγια σε εκταση να εχουν παρει απο πισω θυληκιες?
|
||||
|
||||
Αυτο σκεφτομουν κι εγω! Αλλα το πλακωμα γινεται μεταξυ αρσενικων...
|
||||
|
||||
Εννοεις οτι σκοτωνονται? Εαν απλα τα βλεπεις να κυνηγιουνται τοτε δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μιλαω για τρελο κυνηγι. Απλα ειναι πρωτη φορα που (χθες) κρατησε κατι ωρες Ελεγα μηπως παιζει κατι σε σχεση με κυριαρχια ή σε σχεση με τα θηλυκα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
60αρη Μια πρωτη προσπαθεια! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 15-03-13 15:51 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |