|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω.Επισης!
------------------------- Οοοκ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 20-01-14 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτο ερωτημα:εαν τελικα εχω 3 αρσενικα και 2 θυληκα πρεπει να προσθεσω και αλλα;
Δευτερο:το ενυδρειο εκει που ειναι δεν το βλεπει καθολου φως.Εχω ποοολυ σκια με αποτελεαμα ακομα και μεσημερι εαν εχει συνεφια να πρεπςι να αναψω φως στο χωρο. Ακομα και αν δεν αναψω ομως δεν μπορω να δω και να χαζευω τα ψαρακια.Ειναι σχεδον σκοταδι ειδικα με το μαυρο φοντο.Το φως ανοιγει 4 με 10 καθε μερα. Θελω να τα βλεπω και αλλες ωρες αλλα και μς προβληματιζει μηπως τελικα ειναι πολλες οι ωρες σκοταδιου για αυτα?Εαν εμπαινε φυσικο φως θα ηταν κομπλε αλλα δεν... Τι θα κανατε εσεις? Να πω οτι αλλο σημειο με φως δεν εχει.Ειναι ολο τον σαλονι ετσι παρολο που ειμαστε στον τριτο οροφο.(πυκνοκατοικημενη περιοχη,ο απεναντι πρωτη μουρη, οποτε και τεντες κατεβασμενες συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
6 ώρες λίγες δεν είναι ? Ασχετος με τα Αφρικάνικα αλλά αν θυμάμαι καλά από Γεωγραφία οι Αφρικάνικες λίμνες θα πρέπει να έχουν ηλιοφάνεια πάνω από 10 ώρες. Και όχι μόνο 10 , γιατί αν όχι ακριβώς αλλά σχεδόν πάνω στον ισημερινό είναι, άρα μπορεί και 12. Ρωτάω για να μαθαίνω και εγώ
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα 8.Και ειπα να το κατεβασω ωστε να εχω λιγοτερη αλγη οσο γινεται.Να πω την αληθεια για το ποσες ωρες πρεπει δεν εχω μελετησει....ισως εχεις και δικιο να το ψαξω λιγο.Μιας και εγω ςχω τοση σκια ισως επιβαλλεται κιολας να το ανεβασω
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να ανοιγεις κανενα φως στο δωματιο για μερικες ωρες. Θα ειναι καλυτερα απο το να εχουν σκοταδι. Τωρα για τις πραγματικες ωρες φωτισμου στη φυση, ειναι αναλογο το ποση αλγη αντεχεις στο ενυδρειο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Εριξα μια ματια και ειδα γυρω στις 12;;εαν ανοιγω με χρονοδιακοπτη λιγο και το πρωι εκτος απο απογευμα;κανω τιποτα η ειναι μια η αλλη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια λύση είναι να βάλεις πχ μια λεντοταινία με λίγα watt που θα την ανάβεις 1 ώρα πριν και 1 μια μετά τα φώτα του ενυδρείου, που μπορείς να τα έχεις στο 8ωρο. Δεν σου φτάνει? άναβε περισσότερη ώρα τη λεντοταινία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ ναι καλη ιδεα ειναι αυτη.Δεν βλεπω και αλλη να πω την αληθεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σπαστο ωραριο, το λιγοτερο που θα κανει ειναι να σπασει τα νευρα των ψαριων σου
![]() Κανε αυτο που προτεινει ο Κλεοβουλος. Καμια λεντοταινια, κανενα moonlight και θα παραταθουν οι ωρες. Τι να κανουμε, δυστυχως δεν μπορουμε να βλεπουμε ολη τη μερα τα ψαρια μας.
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ργμ...ολη μερα ηθελα..να ενας λογος να αλλαξω σπιτι τελικα
![]() Σας ευχαριστω παιδια.Θα το κοιταξω προς τα εκει λοιπον |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον..τα julies ειναι λιγο σπασοκλαμπανιες ετσι;
Το πανε λαου λαου και τριγυριζουν πανω απο τα μουλτακια μου και μου νευριαζουν τον αρσενικο ο οποιος τα εχει παρει στην κρανα και στο κυνηγι και περιμενει αγρυπνος φρουρος στα χαρακωματα.Ριχνει φαπες αβερτα αλλα τα αλλα εκει λεμε. Μου φαινεται πρεπει να επισπευσω το φυτεμα μπας και διαχωρισω τιποτα αν και πλεον ξερουν τι γινεται στην αλλη ακρη οποτε σιγα μην κατσουν φρονιμα.Και τι να διαχωρισω σε μια σταλια ενυδρειο ομως;;;; Μιλαμε και τα 3 julies περικυκλωνουν απο ψηλα.Δεν χαμπαριαζουν τιποτα.. Επισης νομιζω οτι το wave maker που εβαλα για πιο καλη κυκλοφορια τα ενοχλει τελικα.Οταν δουλευει σαν να τα παρασερνει λιγο και ειναι στην τσιτα οποτε το εκλεισα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλιδες εβαλες, τι νομιζες οτι θα γινει?
![]() Εμενα ειναι μονιμα μαυρα μερικα multies απο τους τσαμπουκαδες και ειναι μονα τους στο ενυδρειο, σκεψου. Θα βρουν τις ισορροπιες. Εκεινα ξερουν καλυτερα, μην ανησυχεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο μεγάλος αρσενικός πιο πολύ πάει και πειράζει τα multis και πιο σπάνια η θηλυκιά. Έχω βάλει λίγες βαλισνέριες σαν "χώρισμα" και περιμένω το Σάββατο και μερικά άλλα μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγα μωρε μηπως τους ειναι μικρο το ενυδρειο και τα στριμωξα οποτε να επισπευσω το μεγαλυτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι συμφωνεις εσυ;;;οτι θελουν μεγαλυτερο ε;μην σκας και θα ερθεις για την μετακομιση οταν ερθει η ωρα μπουαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάρε εσυ μεγαλύτερο και εδώ είμαστε! Αλλά και πάλι μετά από λίγο καιρό ξανά μεγαλύτερο θα θες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συντομα μαλλον....μετραω μακρος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου στειλω τον λογαριασμο ΚΑΙ τον Αγγελο μαζι!!!χαχχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δεν πηραν κελυφη τα multies!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
.ε ενταξει θα περιμενω λιγο ακομα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις να κανεις μεγαλυτερο, παντως, περα απο την πλακα, κρατησε τα multies σε αυτο για να ειναι ανετα και να γεμισει μικρα. Μπορεις να εχεις δυο ενυδρεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχαχα θες να το πεις εαυ στον αντρα μου αυτο;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι πανω απο 2 μετρα, οχι
![]() Ελα μωρε...εδω εχουμε πεισει ολοι τις γυναικες μας να εχουμε ενυδρεια παντου, που μπορουν να ριξουν και παντοφλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το δουλευω ηδη για μεγαλυτερο.Ιδανικα θα ηθελα γυρω στα 300 λιτρα.Τωρα για 2 δυσκολο Δεν εχω χωρο σε αυτο το σπιτι αλλωστε δυστηχως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα για τα ψαρια αυτα, ΟΚ ειναι αυτο το ενυδρειο.
Για το κολλημα που θα φας ελεγα. Ενα καλο ενυδρειο για αφρικη ειναι μ150 χ π50 Μπορεις να εχεις πολλες επιλογες με αυτο. (τροφεους ιδανικα κατα την αποψη μου) Παιξε με αυτο που ειχεις, να μαθεις τα νερα, να δεις τις συμπεριφορες των κιχλιδων, και αν σ'αρεσει .... βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολυ σοβαρα το βλεπω.Ξεκινησα απο αλλη ηπειρο και γρηγορα εφυγα το παραδεχομαι αλλα ισως τοτε δεν ειχα ψαχτειπολυ καλα και βιαζομουν να το φτιαξω κιολας μετα απο αυτο που επαθα.Επισης τοτε ημουν εγκυος οποτε ηθελα απλα νερο βρυσης και οχι πολλα πολλα.Μετα ομως αλλαξαν τα πραγματα δυστηχως...οποτε εψαξα καλυτετα τι μου αρεσε.Ασχετα απο ολα αυτα ομως ναι θελω μεγαλυτερο.Απο αρχης ηθελα απλα ηταν πολυ ακριβο τοτε απο πετσοπ. ------------------------- Παράθεση:
Α καλα δεν θα το σκεφτομουν ετσι ποτε.Στα ματια μου εισαι ιδυοφυια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 25-01-14 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
"Παιξε", εννοω ασχολησου βρε
|
||||
|
||||
![]() Οχι για να μην με νομιζετε καμια allou fan park το διευκρινιζω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |