|
||||
|
||||
μπράβο Γιάννη αρχίζει και στρώνει σιγά σιγά το ενυδρείο!
τι έκανες τελικά έβαλες αντιφως? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 27-12-16 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μπραβο Γιαννη μια χαρα το πας!!!
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
μπράβο Γιάννη,πολύ όμορφα φίλε όλα!
σιγά σιγά παίρνουν τα πάνω τους! |
|
|||
|
|||
Το ενυδρείο είναι η φύση σε κλίμακα οπότε δεν μπορούμε να έχουν ότι έχει η φύση από φίλτρα κ.α.
Όμως με αρκετή παρατήρηση και σωστή συντήρηση μπορούμε να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Το ενυδρείο σου είχε θέματακια αλλά τι καλό είναι ότι βρέθηκαν . Συνέχισε έτσι κάποια στιμή θα γεμίσουν όλοι οι βράχος. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Καλή χρονιά! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 01-01-17 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλη χρονια Γιάννη με υγεία!
Πανέμορφο γινεται το ενυδρείο,απο μετρήσεις που ειμαστε; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
kh 7.7 mg 1400 ca 400 ερώτηση οι τιμές πρέπει να είναι ίδιες πάντα μετά από κάθε αλλαγή νερού? περίπου στα ίδια είμαι πάντα δηλαδή απλώς ρωταω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Αν το αλάτι έχει τις τιμές στις οποίες σημαδευεις τότε δεν θα έχεις σημαντικές μεταβολές.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Καλή χρονιά Γιάννη....
Ωραίο γίνεται συνέχισε της αλλαγές νερού να πεσουν τα νιτρικα και θα γίνει πολύ καλύτερο από πριν . ¶μα δεν έχεις κατανάλωσης και κρατάς στης μέτρησης που γράφεις καλά είσαι! |
|
||||
|
||||
Επιτέλους μετά από καιρό και απώλειες τα νιτρικα έπεσαν είναι περίπου στο 5!!!! Θα γίνουν μερικές προσθήκες από κοραλια και άλλο ένα Picasso Percula για να ειμαστε έτοιμοι για τον διαγωνισμό!
|
|||
|
|||
Ωραίος.
στης προσθήκες και μερικές ρικο θα ήταν καλά.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ο αφρος είναι οκ?
https://youtu.be/lDaTSPS9Y1w Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
αυτό θα το καταλάβεις από το υγρό που μαζεύει...
¶μα είναι πολύ πυκνό τοτε δουλεύει dry άμα είναι διαφανές πολύ τότε είναι wet . Ανάλογα με το τι θέλεις το δουλεύεις ανάλογα. |
|
||||
|
||||
Ένα φωτογραφικό update!! Έχασα τα pink hippo και τα blue hornet μετά από όλα αυτά ήταν αναμενόμενο να ψοφησουν! θα προσθέσω ένα κοματι βραχου το οποίο είναι Κεραμεικό της Korallen welt έτοιμο σχήμα!
|
|||
|
|||
Έλα ρε Γιάννη πάμε με της φωτογραφίες σου......
Περιμένω να ανέβεις να βγάλουμε λεπτομερια! Πεντακάθαρα.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη πολύ ωραίο ρε φίλε.!!
Απο φώτα είσαι με τις τ5 η με τα Led? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Ωραίο αποτέλεσμα όπως και να χει..!
Να σαι καλά και να το χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
[QUOTE=Giannis Roditis;992025]Ευχαριστω πολυ!Τ5 τα λεντ τα πούλησα!!! παραμένω λάτρης των λεντ !!
Μπραβο Γιάννη! Και οι ατυχίες-αστοχίες μεσα στο πρόγραμμμα ειναι,θα ερθει η ωρα που θα ξανακάνεις το βήμα με το φωτιστικο! Και ετσι ο ύφαλος σου παραμένει πανέμορφος φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
[QUOTE=voas;992125]
Παράθεση:
|
||||
|
||||
καλησπερα Γιαννη!
περάσανε οι μέρες και ακόμα καμία φώτο δεν μας ανέβασες! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι μόλις ρίξαμε τα νιτρικά μας,φαίνεται οτι πήραν τα πάνω τους τα κοράλλια!!!!
καλή συνέχεια και καλές προσθήκες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-01-17 στις 09:08 |
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη πολύ χαίρομαι για εσένα φιλαρακι!
Κρατάς μας ενήμερους αγορινα! |
Tags |
lps sps rhodes saltwater, nanoreef zoas bettercame |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |