|
||||
|
||||
Πανέμορφο..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παύλο καταπληκτικό φιλαρακι.
Πανέμορφο να σου ζήσει να το δεις δέντρο! |
|
||||
|
||||
παυλο καλησπερα!
τι νέα έχουμε φιλαρακι εδω? πως πάνε οι νέες εισαγωγές που έκανες? |
|
||||
|
||||
Ολα μια χαρα!!
Νομιζω πως το ενυδρειο ειναι σε καλο δρομο , αν και εχω ακομα κυανο αλλα θα φυγει δεν το φοβαμαι Αυτη την στιγμη ειναι στην διαδικασια κατασκευης ακομα ενος reef πιο μικρο φυσικα το οποιο θα φιλοξενησει αποκλειστηκα zoanthus!! Μερικα απο τα zoanthus που εχω κοψει για να ειναι ετοιμα να τα μεταφερω στο μικρο μολις γεμισει Magician Captain america TDF Vampire Pink zipper Sunny D Nuclear green palythoa Red death |
|
|||
|
|||
νέο ενυδρείο ακούω!
δεν πιστεύω να το ξεκίνησες και να μην άνοιξες θέμα ακόμα! |
|
||||
|
||||
μπραβο παυλαρα!
φοβερά φιλαρακι,εύγε! |
|
||||
|
||||
Μπραβο σου.Απιστευτα και πανέμορφα!!!!
|
||||
|
||||
Pink hippo
Flaming dalmatians Lunar eclipson Vulcan blood |
|
||||
|
||||
μπραβο Παυλο εχεις πολυ ωραια συλογη και ειμαι συγουρος οτι θα την κανεις μοναδικη σιγα σιγα!!!
|
|
||||
|
||||
Παυλαρα συγχαρητήρια φιλαρακι!
Το pink hippo ολα τα λεφτά! Εύχομαι να σου πολλαπλασιαστούν στο άψε σβήσε ολα και να τα χαρείς αγόρι! Δεν το συζητάω οτι θέλω λιγο απο ολα για το νάνο μου! Καλη συνεχεια φιλαρακι κρατά μας ενήμερους με φρέσκιες φωτο! |
|
||||
|
||||
Ελπιζω το νανο σου να εχει αρκετο χωρο γιατι βλεπω να μην σου χωρεσουν!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όποτε εισαι έτοιμος πες μου να κανουμε δουλεια. Στην μαζική παραγγελία που θα γίνει να βάλουμε διαφορικά κομματια για να παίξουμε και τραμπες! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
|||
|
|||
Τελικά βλέπω να είναι το πιο εξτριμ Νάνό ριφ!
|
|
||||
|
||||
μακαρι να μαζεψουμε ολοι ζωανθακια και εχει να γινει χαμος!!! μιλαμε για μεγαλα μπουσταρισματα!!!
|
|
||||
|
||||
πάμε δυνατά παιδια!
παυλο βγάλε το σαιτ να το δουμε όλοι μας! |
|
|||
|
|||
Παύλο κανένα σκληρο θα μας δείξεις η' θα μας μαλακώσεις και εμας !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-11-16 στις 22:55 |
|
||||
|
||||
Βιαζεσαιιι!!
Αυριο ειναι προγραμματισμενη αλλαγη με μπολικες φωτο Αντε να σας δειξω και τα δωρακια ενος βαρη αντρα χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
μπράβο παυλο!
αναμένουμε φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
ολο καινουρια πραματα εισαι παυλο!!! επεσες και εσυ στα σκλυρα?? εμ οι κακες παρεες βλεπεις!! χαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
τόσο πολύ ; 3ψήδιό αριθμό κίλων θα έχει!
|
|
||||
|
||||
γεια σου παυλο!
ξεχάστηκες φιλαρακι,είπες για κάτι φώτο αγορίνα? |
|
||||
|
||||
Δεν ξεχάστηκα!!
Έχω βγάλει απλώς πρέπει να της ανεβασω photobucket ------------------------- Acropora ------------------------- Acanthastrea ------------------------- Favia ------------------------- Hard tube coco worm ------------------------- Σφουγγαρακι ------------------------- Montipora ------------------------- Σπειρογραφος ------------------------- Zoanthus-κατασταση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 17-11-16 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
άργησες αλλά μας κάλυψες.
Πολύ ωραία όλα Παύλο. ... |
|
||||
|
||||
Ελα μωρε για μια μερουλα κανετε ετσι!! :P
Καλα ρεε tenuis κρατησες καθολου για εσενα ή μου εστειλες ολο το κοραλι!! |
|
|||
|
|||
η tenuis είναι πολύ μεγάλη μάλλον την άδικουν οι φωτογραφίες που βγάζω
|
|
||||
|
||||
Όλα φοβερά Παύλο!
Sent from my iPad using Tapatalk
|
||||
|
||||
Μπράβο Παυλαρα!
Φοβερή συλλογή θα εχεις δημιουργήσει σύντομα φιλαρακι! Κρατά μας ενήμερους! |
|
||||
|
||||
Παυλαρα πως πάνε τα νέα κοραλια?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
μπαβο Παυλο ολα ειναι φανταστικα!!!
|
|
||||
|
||||
Βάζε φωτο Παύλο δεν χορταινουμε!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |