|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Να η εξήγηση για το χαραμάδας.Υπεύθυνος για το χαρακτηρισμό είναι ο Red Rubin.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...postcount=1335 ------------------------- Παράθεση:
Ναι ρε Τηλέμαχε,έλα και συ μια φορά.Ένα βήμα είσαι και δε μας καταδέχεσαι.Πετάξου ένα πρωί να πιούμε καφέ.
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zipo : 18-12-10 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ειναι που ξερω οτι δεν θα ερθει αλλα ξερει το σπιτι μου |
|
||||
|
||||
Γιάννη,την πάτησες.Είναι επικίνδυνο να χάνεις ποστ!Γιατί δεν τα διαβάζεις όλα και συ?Ούτε 2100 ποστ δεν είναι ακόμα!
|
||||
|
||||
ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : smt021
|
|
||||
|
||||
και του αρέσει η ψαρο(δισκό)σουπα |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τι να κάνω που τσιγκουνεύονται να πάρουν καλούς παίχτες και να ανεβάσουν το επίπεδο. ------------------------- Ναι βρε πάρε το αμάξι σου και έλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 18-12-10 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Thanks συνονόματε, για ένα κλαδάκι θέλω, που μου χάλασε λόγω υπερβολικού excel (προληπτικά για την άλγη)
Κάτι θα φέρω και γω.. |
|
|||
|
|||
Θα φέρω κλαδέματα.
Egeria densa Bacopa caroliniana Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens Ludwigia repens Hemianthus micranthemoides Heteranthera zosterifolia Hydrocotyle_leucocephala Myriophyllum aquaticum |
|
|||
|
|||
Γιάννη θα ήθελα λίγη Alternanthera reineckii «Roseafolia». Μπράβο σου πάντως, όλο κουβαλάς.
|
|
||||
|
||||
Γιάννη θα ήθελα ένα κλαδάκι Heteranthera zosterifolia αν γίνεται. Θα φέρω και 'γω καμια βαλισνέρια αν θέλει κανείς.
|
||||
|
||||
φερτε παιδια θα μαλλον θα στησω 2 ενυδρεια !!!!!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αυτό το φυτό έχει αργή ανάπτυξη, αλλά είναι πολύ ωραίο. ------------------------- Θα έχεις ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Τα υπόλοιπα δικά σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 18-12-10 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
παιδια αν εχει κανενας κατι απο τα παρακατω εστω και μικρη ποσοτητα θελει ο Kingrim θα μου δωσει να φερω και flame moss για οποιον θελει τα φυτα που ψαχνει ειναι:
P.helferi Eleocharis Staurogyne Blyxa
|
||||
|
||||
Λιγη eleocharis μπορω να φερω εγω αν ερθω,αλλιως θα του την δωσω οταν με το καλο βρεθουμε και για τα αλλα..
|
|
|||
|
|||
Απο οσο ξερω μια μερα πηγε να περασει απο ενα πολυ στενο σημειο (αμα τον δεις ειναι λιγο τεραστιος σαν τον shrek ενα πραγμα) και εριξε ενα καφε απο εκει και μετα του βγηκε το ονομα αν καποιος ηταν παρων και εχω κανει λαθος ας ριξει φως στο τουνελ......ανέφερε ο φίλος μου ο Γιαννάκης.....
Θέλω να πιστεύω...ότι αναφέρεσαι στο ''shrek 2''....εκεί όπου με κάποιο μαγικό φίλτρο,ο γαιδουρομούλαρος... μεταμορφώνεται σε καθαρόαιμο άτι...ενώ ο shrek σε παιδαρά και πρίγκιπα λέμε.... |
|
||||
|
||||
...έχει δει και όλα τα παιδικά...ούτε εγώ δεν το έχω δει αυτό...
|
|||
|
|||
Γιάννη αν περισεύει θα ήθελα και γω από κανένα κοτσανάκι
Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens και Miriophilum aquaticum ( το πρασινο δεν ειναι?) thanks .................................................. .. Aν θέλει κανείς μπορώ να φέρω κανένα κλάδεμα απο ludvigia repens(την απλή τη ροζ) και πολύσπερμα. |
|
|||
|
|||
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin Χαραμάδας george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ chemical mac diaton101 po-pay |
|
|||
|
|||
κατα 90% θα ερθω και εγω μια βολτα!
|
|
|||
|
|||
¶ρη μη ξεχάσεις τα γκαπάκια.
Kalaxan μη ξεχάσεις τους εχινόδορους. po-pay μη ξεχάσεις το fofaki |
|
|||
|
|||
δυστυχως το fofaki δεν θα μπορεσει να ερθει λογω εορταστικου ωραριου (καποιος πρεπει να δουλεψει σ'αυτο το σπιτι)
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τους ξερίζωσα ήδη απο το απόγευμα.. Μεγαλούτσικοι είναι τελικά να ξέρεις..(και πολύ όμορφοι..αλλά θέλουν μεγάλο ενυδρείο) Να σου πω..θα μου αφήσεις κανένα μικρούλι κλαδάκι Alternanthera reineckii ε φανταστικέ Κώστα? |
|
|||
|
|||
Όση μας φέρει ο Γιάννης, μισή-μισή. Έχε το νου σου μη μας τη φάνε.
|
|
||||
|
||||
Αν ξυπνήσω νωρίς (δεν είναι ότι δεν προσπαθώ) και κλαδέψω Κώστα θέλεις ακόμα tenelus;
|
|
|||
|
|||
Και το ρωτάς?? Τι ώρα να σε πάρω να σε ξυπνήσω???
|
|
||||
|
||||
Τελικά για μεσημεριανό θα πάμε;
|
|
||||
|
||||
Και πάνω που νόμιζα ότι γλύτωσα απ'τα βάρβαρα ξυπνήματα.. Κάτι θα καταφέρω, 11, 11.15, 11.30, 11.55, θα ξυπνήσω πού θα πάει;
Δεν κανονίζουμε εκείνη την ώρα καλύτερα; |
|
|||
|
|||
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω για φαγητό.
|
|
||||
|
||||
Χμμμ, οκ. Δεν βλέπω και πολύ συμμετοχή κ δεν πιστευω να γίνει τελικα. Τελοσπάντων. Τα λέμε αυριο απο κοντά!!! Παω να κοιμηθώ για να είμαι συνεπής στο ραντεβού!
|
|
||||
|
||||
καλα ρε κωστα θελεις το ενα θελεις το αλλο τι θα γινει θα παρουμε και εμεις τιποτα!!!!
αντε παιδια καντε μια προσπαθεια αυριο ολοι μαζι μαλλον 2 ενυδρεια θα στησω λεμε θελω υποστηριξει και μπορει να σας εχω ολους μια μεγαλη εκπληξη αυριο εαν συμφωνησουμε ολοι!!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |