|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για δανεικά τα θες?
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ Γιάννη και Φωφάκι. Γιώργο οι χοχλιοί είναι μικροί, μπουκίτσες.
![]() Τζώρτζη έχουμε κανονίσει με το μαγαζί, θα καπνίζουμε και μέσα. Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) paco (ο σκουληκιάρης) diaton101 |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να μαζευόμστε και άλλοι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγή πλάνων!
Παρών!
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ αύριο αλλά λόγω υποχρεώσεων δε θα κάτσω πάρα πολύ...
Όσοι μπορείτε και κλαδέψετε και σας περισσεύει τίποτα θα το εκτιμούσα για το νέο φυτεμένο που στήνω!!! Ευχαριστώ πολύ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ήρθε μια έκλαμψη και θυμήθηκα αυτό το ποστ!Πλάτι,είσαι Θεσσαλονίκη?Αν θες να έρθεις πες μήπως μπορέσουμε να βολευτούμε με μεταφορικά μέσα.Θα πάω να νοικιάσω κάποιο σχολικό αν χρειαστεί...
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) paco (ο σκουληκιάρης) diaton101 panos1972 (o κυκλοθυμικός) Αλέξης6 ( "" ) platy (+ συμμαθήτριες) |
|
||||
|
||||
![]()
καλά με τα παρατσούκλια που τολμαει ανθρωπος να πει παρών...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α παίδες και οποιανού του περισσεύει έστω και λίλη μαύρη βαλσατική άμμος από Πανγκέα ας την φέρει στην συνάντηση. Την αγοράζω...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() -------------------------- * Μετά έχω άδικο που σε λέω κυκλοθυμικό??? |
|
||||
|
||||
![]()
Σου έδωσα μαύρη βαλσατική από το Πανγκέα και δε το θυμάμαι??
Δε νομίζω... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση :Ερχόμενος απο Κατερίνη απο την περιφερειακή για να βγω σε αυτό το εμπορικό κέντρο απο που πρέπει να στρίψω απο την έξοδο για Χαλκιδική.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...89206&t=h&z=11 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nομιζω πως ετσι ειναι..απο τον αγιο Παυλο ολο δεξια,κατω απο την γεφυρα και θα βγει στο κυκλακι του καρφουρ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα κι εγώ....και θα σας φέρω....νέα (ο bokostas διάβασε τη λέξη φέρω....και ετοίμασε σακούλες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πιο μικρος απο σενα ειναι!! Αυριο θελω να του παρεις τον αερα αμεσως! Μην ψαρωσεις καθολου. Το ιδιο ισχυει και για τον π......κρουστη!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα είμαι κι εγώ παρών!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ θα στρίψεις δεξιά για Χαλκιδική, θα προχωρήσεις ευθεία και αφού περάσεις την γέφυρα στην κατηφόρα θα δεις ένα δρόμο από δεξιά σου παράλληλο ίδιας κατεύθυνσης να ενώνεται στον δικό σου και αμέσως μετά στα τριάντα μέτρα είναι η έξοδος που θα στρίψεις δεξιά (πρέπει να λέει Νοσοκομείο ¶γιος Παύλος ή MAKRO δεν θυμάμαι καλά) στρίβεις ακολουθείς μια κλειστή στροφή μετά θα δεις STOP, πας δεξιά φτάνεις σε ένα κόμβο διασχίζεις το ημικύκλιο του κόμβου και στην πρώτη έξοδο που θα ακολουθήσεις θα σε βγάλει σε ένα πάρκινγκ που είναι αριστερά σου και δεξιά σου είναι το Les Amis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως στα λέει ο zipo Σταύρο. Στο τέλος του Περιφερειακού έχεις 3 επιλογές, δεξιά λέει προς Θεσσαλονίκη, στη μέση προς Χαλκιδική και
αριστερά προς Καλαμαριά. Πας λοιπόν αριστερα προς Καλαμαριά, αλλά πιάνεις την δεξιά λωρίδα και στην πρώτη στροφή (πριν το φανάρι), βγαίνεις δεξιά προς Νοσοκομείο Αγ. Παύλο και πάλι δεξιά κάτω από την γέφυρα, φτάνεις στον στρογγυλό κόμβο του Καρφουρ, μετά το βλέπεις, έχει και ταμπέλλα ή ακολούθα τους περισσότερους για να μπεις στο πάρκιγκ του Καρφούρ. Όλο ευθεία θα δεις το Les Amis πριν το Carrefour. Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) paco (ο σκουληκιάρης) diaton101 panos1972 (o κυκλοθυμικός) Αλέξης6 ( "" ) platy (+ συμμαθήτριες) george (+ φυτά για μένα) ![]() Alex (γαρίδας) Salonica Τσάμπα γράφω, με πρόλαβε ο Γιάννης. ![]() Γιώργο ευχαριστώ για τα φυτά, το εκτιμώ πολύ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο δεξι σου χερι θα δεις τον αγιο παυλο το νοσοκομειο και θα βγεις σε εκεινη την εξοδο αλλα δε θα πας για το νοσοκομειο θα την παρεις ολη δεξια και βγαινει σε ενα ανισοπεδο κομβο.Δεξια για καρφουρ και το les amis θα πας. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το δύσκολο τώρα θα είναι να βρεις σε ποιο σημείο του μαγαζιού καθόμαστε,γιατί είμαστε μια φυσιολογικότατη παρέα που δεν τραβάμε καθόλου την προσοχή.30 άτομα όλων των ηλικιών με κάτι σακούλες με φυτά στα χέρια και κάτι αποξηραμένα φύλλα πιστεύω πως δεν τα εντοπίζεις εύκολα.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bokosta...δεν είπα ότι θα φέρω φυτά
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ....χααχχαααχ...φερεις δε φερεις αυτος με φυτα θα φυγει παλι..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Mod,μήπως πρέπει κάτω από το Bokostas να γραφτεί αντί για senior member κάτι που να προειδοποιεί τους αρχάριους να σώζουν τα φυτά τους???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Bokostas Herbivore..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα φέρω κλαδέματα και εγώ θα τα βάλω σε μια σακούλα και θα διαλέξετε τι θέλετε, ή θα τα πάρει όλα ένας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδια ,μακάρι να μη μπερδευτώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σόρρυ Γιώργο, μέχρι το "θα φέρω..." διάβασα.
![]() Γιάννη θα σε περιμένω στο πάρκινγκ. ![]() Θα φέρω κι εγώ φυτά, αλλά θα προσπαθήσω να τα πάρω πίσω (για να μη χάνω τη φόρμα μου). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και βέβαια θα μπερδευτείς ρε Σταύρε με όλες αυτές τις περιγραφές που σου δώσανε...
![]() Ακου εμένα και δεν θα μετανιώσεις.... Πάρε την Εγνατία Οδό και ''τράβα'' Αλεξανδρόυπολη''. Από εκεί πάρε το αεροπλάνο και ''βουρ'' για Αθήνα. Μόλις προσγειωθείς εκεί ''χτύπα'' μια μπουγάτσα με τυρί και πάνε ''Σταθμό Λαρίσης'' να πάρεις το πιο γρήγορο τρένο...(προσοχή, είναι η ''ταχεία'', η ''υπερταχεία'' και το ''εξπρές του μεσονυχτιού''....αυτό το τελευταίο να πάρεις...) και ανέβα Θεσσαλονίκη. Στον Σιδ.Σταθ. Θεσσαλονίκης πάρε ένα ταξί και πές του να σε πάει στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία...αλλά μην ξεχάσεις να του πεις ότι είσαι Αθηναίος και πρώτη φορά ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη...(θα σε πάει μέσω Ηγουμενίτσας).... Μόλις φτάσεις κάνε μια αναπάντητη να βγούμε να σε παραλάβουμε. Αλλά ξεκίνα τώρα γιατί έχεις δρόμο μπροστά σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |