|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι φοβερη κοσμοπλημυρα
το καταχαρηκα καινουρια και παλια ατομα απο θεσσαλονικη και μη ατομα που ηρθαν απο μακρια και τους ευχαριστουμε παντου ακουγες γελια συζητησεις και το αποκορυφωμα στο εσωτερικο του μαγαζιου οι πελατες ολοι κοιτουσαν ολους τους ψαροκαμενους να σηκωνουν σακουλακια με ψαρια φυτα λαμπες τροφες δωρα του Γιωργου (red rubin) να γυρνανε γυρα στα τραπεζια ειχαν αποσβολωθει να μας κοιταζουν δειχναμε ολοι σα πιτσιρικια σε παιδικη χαρα για οσους δεν γνωριζουνε ο υπευθυνος του μαγαζιου προσηλυτιστηκε στο αθλημα από βδομαδα θα του στρωσουμε και το ενυδρειο του παντα ετσι να περναμε μπορουμε και παραπανω ατομα
|
|||
|
|||
![]()
Και στο τέλος πρότεινε από την άλλη φορά να μας βάλει μέσα, δίπλα στην "μάρκα", για να ακούει και να συμμετέχει στις συζητήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!!
Γνωμη δεν μου ειπες παντως!! ![]() ![]() Γιωργο δε τη λυπασε τη κοπελα θα τα παρατηση το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου ![]() ![]() ![]() Εσυ δεν την ειδες ρε γαμωτο!! Ισως να διαλεγε εσενα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καποιο μικρο τομεα και εγω
αλλα ο Χρηστος ειναι ανεμοστροβηλος τιτσερ
|
|||
|
|||
![]()
.......παρτε να 'χετε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μετα τα φυλλα καταπα ολα αυτα??? ή και πριν???? για να ξερουμε και εμεις :ρ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιμενω αποτελεσματα! Mr Bokosta που θελετε να στειλω την φωτο με τα edlerakia???? |
|
|||
|
|||
![]()
τον Χαρη δειτε....ρε Κωστα τι του κανεις του παιδιου????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και δυο τελευταιες με τα τσιπουρακια μας...
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω να σας ευχαριστησω ολους ,περασαμε ομορφα,γνωρισαμε νεους και ξαναβρεθηκαμε με τους "παλιους".
Πανο χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κι απο κοντα ![]() Κωστα ευχαριστω για τα ξιφοφορακια,ηδη ομορφαινουν το 125 λιτρο μου ![]() Αντωνη οι μεζεδες σου ηταν "ολα τα λεφτα" κιας ηταν λιγα αυτα που μας χρεωσες. ![]() Αντε τωρα στο "κοπη τη πιτα" με ακομη πιο πολλους....(ες),και με ακομη πιο πολυ κεφι... ...α μη ξεχασω το "ρουμπινι" με τα δωρακια του....και τα σακουλακια με τις τροφες που τα εφερα εγω
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη εγραψες
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φύλλα κάταπα...Όλοι κάπως έτσι ήταν στη συνάντηση...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα περασατε κριμα που δεν μπορεσα να ερθω....
![]() ![]() ![]() αλλα δεν πειραζει οταν μπορεσω να ξαναερθω παλι ετσι θα ειναι γιατι απο εδω και περα προβλεπω ΚΑΘΕ συναντηση θα ειναι ετσι.... ![]() ![]() ![]() ![]() μια ερωτηση το κοπη τη πιτα ποτε ειναι περιπου? |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχω κι εγω λιγο χρονο να σχολιασω...
και καταρχην να ευχαριστησω τον paco-βασιλη για τα κλαδεματα και ακομη παραπανω που δεν ηταν για μενα αλλα για ενα φιλο. να ευχαριστησω επισης παρα πολυ τον chris129-χρηστο για τα 2 υπεροχα maingano που μου χαρισε!! Παράθεση:
σημμειωθηκε η απουσια σου...ευτυχως εχεις επανορθωσει προκαταβολικα με επισκεψη στον εβρο...2 φορες.. ![]() Παράθεση:
Αντωνη τα "πιατα" σου αλλα και οι τιμες σου υπεροχες!! θα σε ξανατιμησουμε ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-12-10 στις 23:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε και επεσες και σε τετοια συναντηση
οσο για τα φυτα μην με ευχαριστεις καθολου γιατι μπορει και να ειναι τρισεγγονα και βαλε απο τα τοσα φυτα που κατα καιρους μου εχεις δωσει απο τον καινουργιο χρονο θα κανονισω καμια εκδρομη κατα τα μερη σας
|
||||
|
||||
![]()
σε περιμενω βασιλη και οποιον αλλο το τολμησει....εκκρεμουν εξαλλου και τα παπουτσια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ηταν υπεροχα σημερα,ημασταν λαος! Μακαρι να μπορουσα να κατσω παραπανω,αλλα με φωναζε ο Μορφεας...
Πολυ δωρο,εφυγα με ενα καρο πραγματα,χαρη στον Γιωργο-cumulus,καποιον αγνωστο για τη λαμπα,και τον kingrim(Γιαννη ο Κωστας πηγε να μου χρεωσει μεταφορικα).Μεχρι και την καρεκλα που καθομουν κοντεψα να παρω. Δυστυχως παλι υπηρχαν ατομα που ηταν και σε αλλες συναντησεις,αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να τους γνωρισω,δυσκολο πραγμα αφου αυτοι που καθονται στις ακρες χρειαζονται γουοκι τοκι για να μιλησουν Σε γενικες γραμμες,ενα εχω να πω για σημερα : ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Πανο alex/polis , επειδη ειμαστε λιγο στριμωγμενοι αυτον τον καιρο,θα τα βρουμε αργοτερα με το οικονομικο... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμοθάλασσα!!!
Το χόμπυ παιρνει τα πάνω του!!!! Οφείλω όμως ένα συγνώμη στο παιδί στο βάθος (που δε θυμάμαι το όνομά του) στη φωτογραφία 12 post #1867, ο οποίος μου ζήτησε από τις βαλισνέριες του Ευθύμη που είχα στο χέρι και μοίραζα και στο τέλος έδωσα σε άλλους και τον ξέχασα! Φίλε στείλε πμ να επανορθώσω με σακουλάκι κλαδέματα.
|
||||
|
||||
![]()
τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα
![]() κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστώ όλους για τα δωράκια, σιγά σιγά θα σας μάθω ποιοι είστε, χάρηκα που σας είδα έτσι φιλικούς κ ευγενικούς, ήθελα από καιρό να έρθω όπως έχω ξαναπεί, χάρηκα επίσης που γνώρισα κ κάποιους από σας προσωπικά, καλή αντάμωση στην μεθεπόμενη Κυριακή (ελπίζω), Αρσινόη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ο.Κ.... έφτασα ![]() Μπα την άλλη φορα η συνάντηση θα πρεπει να είναι 2μερη με διανυκτέρευση για να προλάβω να σας γνωρίσω όλους!!!! Να είστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε σύντομα!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 1.....κόψτε αυτό με το Σοφάκι θα γίνει ''μπέρδεμα και θα τρέχουμε όλοι. ![]() Υ.Γ. 2.....για κανένα Σοφάκι στον κόσμο δεν ''εγκαταλείπω'' μια πιατέλα καλοψημένα κοψίδια... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 3.....πολύ ευχαρίστως θα με προσφέρω ολόκληρο στην επιστήμη της ψυχολογίας,ειδικά αν πρόκειται να ''κλειστώ'' σε ένα δωμάτιο με την φίλη σου,προκειμένου να ''παίξει'' με το μυαλό μου (κάτι πολύ δύσκολο πάντως)... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ 4.....επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι δύο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει πως είχα!Τί τρώνε και τί καπνίζουν τα πολύ φυσιολογικά άτομα της συνάντησής μας?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |