|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε γιωργο για την κινησηη σου....
αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δεν εχω λεφτα για τον καφε αλλα οτι χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση.και αυτη την στηγμη δεν παιζουν τοσα γιατι θελω να παω για 10 μερες αθηνα να δω το σόι μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Aργησες μικρε 1801 εισαι...
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O Χαρης ο ''ταριφας'' μπορει να ερθει μεχρι και στην Καβαλα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τελικα ειμαι εκτος λογω "ανωτερας βιας"...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειστε ολοι υπεροχοι....
![]() ![]() ![]() αλλα στην αθηνα που θα παω θα χρειαζομαι λεφτα για εξοδους και τετοια που αν ερθω θα μου λιψουν μερικα . ελπιζω με τον νεο χρονο να ερχομαι ποιο συχνα γιατι ειναι καταπληκτικη η παρεα σας.... ![]() ![]() ![]() σας ευχαριστω και παλι για την κινηση σας........ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ γω για πρώτη φορά θα έρθω αύριο με άλλο ένα άτομο, από καιρό το ήθελα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() lingistis (+φίλη) von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos tsoum jiraiya paco Alex_Salonica apostars (+1) Χλωμό να μας χωρέσει το μαγαζί, μάλλον θα επεκταθούμε και στο απέναντι bowlling. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θελεις ξυλο....κι ελεγα οτι θα γνωριστουμε...
![]() θα ειμαι κι εγω αυριο...περναει κανεις απο μαρτιου μερια να με παρει? αν οχι..μπορειτε να μου πειτε αστικο που να σε φερνει στα ster? τελος αν υπαρουν λιγα ευκολα κλαδεματα για το 30λιτρο ενος φιλου θα ημουν ευνωμων.
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα αν πω να περασω να σε παρω εγω...θα αρχισουν οι προειδοποιησεις για την σωματικη σου ακεραιοτητα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο τολμων νικα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανο τι ωρα να περασω?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ Γιωργο....με "εκλεισε" η ολγα!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος με τη βαρκα μααααααας....Μποκοστας να περασουμε????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() καλο καλο.....ξερω και ενα με ποντιους να το πω??? ![]() (κακια ξερω αλλα τι να σε κανω βρε ολγα με τοσα που εχω ακουσει για σενα στους καφεδες......) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα μου λείψετε αυτή τη Κυριακή
![]() (λόγω υποχρεώσεων και απειλή παντόφλας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βρε παλιοχαρακτηρα ολο λασπολογιες εισαι δεν θα ερθω γιατι θα παω σε ενα παιδικο προγραμμα που διοργανωνει η δουλεια μαζι με την μπεμπα μου αλλα ετσι ειναι αμα εισαι κακος ανθρωπος..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και συ τεκνον Γεωργιε?? καλα....Αυριο λοιπον θα δειτε..η μαλλον θα ακουσετε απο ουδετερο ανθρωπο για τις οδηγηκες μου ικανοτητες. ΥΓ .Πανο...μην ερθω αυριο και εισαι αφαντος,δηθεν οτι σε σε απηγαγαν εξωγηινοι κτλ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μέχρι τις 3 θα κάτσουμε, μετά δεν ξέρω...
![]() Πάνο το ταξί θα σου βγει πιο φθηνό από τον γύψο και τα ράμματα. Και μη φοράς γυαλιά, μπορεί με το άνοιγμα των αερόσσακων... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολγα μη δινεις σημασια...απο ανθρωπους που βλεπουν τους σκυλους για κριαρια...τι περιμενεις??
![]() ![]() ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και την πρωτη σωφερ αυριο. ![]() εσεις ομως φτυστε λιγο και τους κορφους σας...το γλωσσοφαγατε το κοριτσι... ![]() κλεοβουλε..και η δικη σου απουσια θα ειναι αισθητη....η λυπη μου που δε θα ειναι παιδια που θα ηθελα να ερθουν, ευτυχως καταστελλεται απο τη χαρα μου για οσους θα δω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....ε αφου θα εισαι δε το χανω....τα λεμε αυριο λοιπον ![]() υ.γ....απο ποια οδο θα περασετε ειπαμε? (για να παω απο αλλου...) ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() οπου δεις τον κοσμο να τρεχει πανικοβλητος..καπου εκει θα ειμαστε... ![]() ολγα, να αυτοσαρκαστουμε και λιγο ε??
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο κάτσε πίσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλοιμονο...εσυ καλου-κακου,οπως θα κατεβαινεις την Μαρτιου,αναψε κανενα κερακι,καπου εχει εκκλησια προς τα εκει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kωστα φτανει βρε συ....θα νιωθει ασχημα στο τελος η κοπελα και θα εχει και δικιο....
μακρια απο μαρτιου αυριο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πανο αστους αυτους αυριο θα σε βαλω διπλα μου να συζηταμε για τα αλατια μας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |