|
|
||||
|
||||
![]() Λέω να αλλάζω λίγο νερό κάθε 10 μέρες ή μια εβδομάδα αλλά να μην πειράζω το χαλίκι κάτω !! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο καλα ψαρομωρακια... Καλη επιτυχια
|
|
||||
|
||||
![]() Σε ευχαριστώ παρά πολύ !! Έχω μια χαρά μεγάλη και όλοι με περνάνε για τρελή !! |
|
||||
|
||||
![]()
δικαιολογημενη η χαρα!!
ολοι τρελοι ειμαστε! ![]() να σου ζησουν!! μην βγαλεις το σπιτακι τωρα!θα κρυφτουν! αλλαγες πιο συχνα ! προσεκτικες και μικρες! μην αγχωνεσαι! ταιζε συχνα ,πολυ καλα τριμμενο και κανε συχνα μικρες αλλαγες με τουλι στην σκουπα (αν εχεις)!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω ναι !! Δεν το είχα σκεφτεί ! Έχουν κρυφτεί όντως στο σπιτάκι από κάτω ! Σήμερα πήγα να το βγάλω και είδα τα μωρά !!ποσο συχνές αλλαγές ;; |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη θα ταιζεις πιο συχνα * , τα νιτρικα θα ανεβουν σιγουρα,οποτε θελεις περισσοτερες αλλαγες!
εχει να κανει με τα νιτρικα,λοιπον! θεωρητικα,οσο πιο συχνες (και μικρες) , τοσο το καλυτερο. * οταν ειχα μικρα γκαπυ σε ξεχωριστο ενυδρειο,ταιζα 4-5 φορες την μερα. φανταζεσαι βρωμα! ![]() εγω εκανα καθε 3 μερες! εδινα και μια ιδεα απο λιιιιιιγο κροκο αυγου για καλη αναπτυξη, αλλα (αν και το κανω ανετα με τα χρυσοψαρα πλεον), δεν ξερω κατα ποσο ειναι ενταξει, με την εννοια οτι θελει αμεσως μερικη αλλαγη νερου,λογω βρωμιας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως για τα περισσοτερα ψαρια η ιδανικη τροφη ειναι artemia salina (brine shrimp)
https://www.google.gr/search?site=&s...k1.N0DD5ZC_G7Q Μπορεις να αγορασεις αυγα απο pet shop, και ειναι Η ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ και θα βοηθησει στο ποσοστο επιβιωσης των μορων για τον πρωτο καιρο... Εγω την ειχα καλλιεργησει.. ------------------------- Ναιιι οντως τι τραβηξαμεεεε... Μπελας ειναι τα χρυσοψαρα. Αλλα ας τους δωσει κ αρτεμια καλο κανει. Αν θελει ας δωσει ειναι βασικη (καλη) τροφη. Και spirulina ισως... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 09-07-17 στις 00:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικα και εχεις δικιο,απλα καταλαβαινεις πως το ειπα. στα χρυσοψαρα ηταν αναγκαια λυση! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έπεσε Σάββατο απόγευμα και δεν έχω προλάβει !! Θα πάρω αυγα και θα το φτιάξω μόνη μου είναι εύκολο !! Στην πρώτη γεννά πάντως ότι και να ήταν φαντάζομαι ότι κ εσείς θα είχατε λίγο άγχος με χαρά και αμάθεια ! Εγώ το έχω παρακάνει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και τρωνε αρτεμια , αλλα δεν χρειαζεται τετοιος μπελας..
αν θελεις να "μπλεξεις" ομως , εννοειται πως ειναι πολυ πιο θρεπτικη απο τις ξηρες τροφες. να σου ζησουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποσό καιρό θα έχουν ξεπεταχτεί να μην υπάρχει πρόβλημα να φαγωθούν ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρονος στην πραγματικότητα... Περιπου δυο εβδομάδες... Και με την τροφή πάντως θα είσαι μια χαρά...
|
|
||||
|
||||
![]()
SOS!!! Αρσενικό είναι κάτω και μοιάζει να μην έχει κοιλιά !! Δεν το βλέπω να την βγάζει !! Τι έγινε ;; μέχρι πριν 2 ώρες ήταν όλα καλά !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε φωτο!
edit : τωρα το ειδα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μετρήσεις έχεις;
Νομιζω οτι είναι βακτηριακή μόλυνση . |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν 2 μέρες ήταν όλα κομπλέ και ήταν τα τελεφταια ! Πρέπει να πάρω αύριο !! Όλα τα αλλά και τα μικρά είναι άψογα
|
|
||||
|
||||
![]()
πιθανοτατα να κανω λαθος,αλλα ισως ειναι (ενδο) παρασιτο.
το ειχα αντιμετωπισει κι εγω αυτο το προβλημα,αρκετα χρονια πριν. οπως ειπα μπορει να κανω λαθος! εννοειται περιμενεις απαντηση απο καποιον εμπειρο!
|
||||
|
||||
![]()
Τρώει; αν είναι τάισε το σκορδοζουμο... Θα εκανα κι θεραπεία με αλάτι...
|
|
||||
|
||||
![]()
λιωνεις μια σκελιδα σκορδο.
προσθετεις μια ιδεα απο νερο ενυδρειου,ισα ισα για να ειναι καπως πιο υγρο,μιας και το σκορδο δεν θα βγαλει πολυ. βαζεις τα φυλαρακια της τροφης να μουλιασουν σε αυτο το υγρο και μετα τα δινεις., δεν το απομονωνεις.εκει μεσα στο ενυδρειο,καλο θα κανει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κολυμπάει καν !! Έχει χάσει το χρωμα !! Το σκόρδοζουμο μέσα εκεί ή να το απομονώσω κάπου ;; και πως το κάνω ;; δεν έχω ιδέα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέθανε !! Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι
![]() ------------------------- Να κάνω κάποια θεραπεία προληπτικά να κάνω μετρήσεις ;; ------------------------- Και ενώ έχω τα μωρά και πρέπει να ταΐζω τρώνε και τα αλλά αρκετά ! Πειράζει ; γιατί ξέρω ότι δεν πρέπει να ταΐζω πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 11-07-17 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει συμβαινουν αυτα με τα γκαπυ.
πολλα ειναι ηδη αρρωστα απο τα μαγαζια. εχεις και τα μικρα τωρα που θα βγουν πιο δυνατα,μην στεναχωριεσαι! μετρησεις κανε. ------------------------- αναγκαστικα θα τρωνε και τα μεγαλα απο την στιγμη που εχεις μικρα τωρα. δινε και κανενα βρασμενο αρακα (χωρις τον φλοιο) μια στο τοσο για να "αδειαζουν".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 11-07-17 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις θεραπεία μς τα μικρά. Γενικά τα γκάπυ πεθαίνουν. Όχι παντα έχοντας κάποια συγκεκριμένη αιτία... Οφείλεται στο οτι τα διασταυρώνουν για να βγάζουν αυτά τα χρώματα. Σου το χα πει απο την αρχή δεν ει αι ανθεκτικά ψαράκια...μην στεναχωριεσαι. Αλλαγή κάνε.
Συμφωνώ με τον αρακά !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έκανα και χθες αλλαγή ! Λόγο ότι έγινε αυτό να κάνω και τώρα ;; |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λεει η δημητρα.
πολλα ειναι ηδη αρρωστα και "φευγουν" στα ξαφνικα χωρις πολλα πολλα. σε αντιθεση με τα αγορασμενα, τα δικα σου θα "βγαλουν" την ανθεκτικοτητα που χαρακτηριζει τα γκαπυ και θα πανε μια χαρα. ξερω οτι πανικοβληθηκες τωρα αλλα δεν χρειαζεται. περιμενε και κανενα πιο εμπειρο να σου πει. εγω δεν θα εκανα αλλαγη ξανα.
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα !! Δεν μου έχει τύχει έτσι γρήγορα χωρίς λόγο και στεναχωρήθηκα αρκετά !! Νομίζω θα ήταν υπερβολή να κάνω κ σήμερα αλλαγή !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |