|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε??
|
||||
|
||||
![]()
ναι.......ποτε..??????
αντε για να μην με πιασουν και μενα ημικρανιες,και τα παααρω στο κρανιο.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις πακεταριστούν, την επόμενη στιγμή θα αποσταλούν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο.....οποτε θα τις παραλαβουμε απο τον Κωστα (fonamstel)
Αυτην την εβδομαδα;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω ναι... αυτή την εβδομάδα... αν βρω εκείνους τους εθελοντές να με βοηθήσουν στο πακετάρισμα και την αποστολή (δεν μπορώ να είμαι στα ΚΤΕΛ, στο λιμανι και σε κούριερ όλα σε μια μέρα.....).
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και με τα έξοδα αποστολής πως βολεύει να τα δώσουμε.Απ όσο ξέρω στα καράβια τα πληρώνεις με την αποστολή και δεν γίνετε να τα δώσει όποιος τα παραλάβει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο να περάσω το Σαββατο απο τον σύλλογο με τον Crazio
![]() Θα πάρουμε όλη την παραγγελία μαζί με τα ανταλλακτικά και τις μεμβράνες? ή περιμένουμε και αλλη παραλαβή? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελάτο το Σάββατο και θα είστε κομπλέ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μάθε να γράφεις το nick μου σε παρακαλώ ..... Crazyio ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κρητη σταλθηκαν???
|
||||
|
||||
![]()
Αντέ να τελειώνουμε γιατί δεν ξέρετε τι τραβάω με αλλαγές στα 350 λίτρα με όζμοση 125 λίτρα την ώρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας ειδοποιήσω όταν θα αποσταλούν.
Έχουμε και δουλειές... δεν δουλεύουμε για τον Σύλλογο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Giorgo,
Ευχαριστώ πολύ ![]() ![]() ¶ντε και σε λίγο καιρό να οργανώσεις και την προμήθεια κανενός PH Controler με σύστημα διάχυσης CO2. ![]() ![]() Μπορεί γενικότερα να υπήρχε μία κάποια καθυστέρηση αλλά αυτά συμβαίνουν σε μεγάλες παραγγελίες από το εξωτερικό. Εύχομαι σε όλους να τις εγκαινιάσουν με επιτυχία. Ευχαριστώ και πάλι,
|
||||
|
||||
![]()
εγω απλα θα πω οτι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.γνωριζω ολα τα προβληματα που ανεκυψαν,(και που γιωργη μου δεν φταις σε τιποτα),αλλα δεν κρυβω οτι σπαστηκα απο την παραπανω δηλωση του συναδελφου(χωρις να εχω τιποτα μαζι σου αγαπητε..)γιατι εμεις την παραγγειλαμε πρωτοι,την πληρωσαμε πρωτοι....και φυσιολογικα ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα, δυστυχως θα την παρουμε και τελευταιοι.....εεεε,δεν ειναι λιγουλακι αδικο....???(λογω σαβουαρ βιβρ μιλαω στον πληθυντικο...,μιλαω παντα για το πανεμορφο τομαρι μου..!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι και τελευταιοι κλαζ.εμεις εδω ειμαστε οι τελευταιοι
|
||||
|
||||
![]()
μπορει.αλλα ειστε οι καλυτεροι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με όλο τον σεβασμό στην παρέα και στα αρχαιότερα μέλη επιτρέψτε μου να απαντήσω στον Klaz, ότι μπορεί μεν να είναι καθυστερημένη η παραλαβή του δεν μπορούμε όμως να απαιτούμε σε έναν ιδιώτη όπως ο Γιώργος που ασχολείται με το θέμα στον ελεύθερο του χρόνο να εξυπηρετεί σαν πρακτορείο μεταφορών.
Σίγουρα οι παραγγελίες καθυστέρησαν αρκετά αλλά όποιος βιαζόταν πολύ θα μπορούσε να προμηθευτεί μια όσμωση από ένα μαγαζί των Αθηνών, να την πληρώσει πιο ακριβά και σε δύο μέρες το αργότερο να την έχει με κουριερ στο σπίτι του. Προσωπικά παρήγγειλα την όσμωση στον Γιώργο λόγο συμφέρουσας τιμής, υποπτευόμενος την καθυστέρηση. Πάνω απ' όλα εφόσον είμαστε μία παρέα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε κατανόηση. ![]() Εάν κάποιος πιστεύει πως έχει την δυνατότητα να φέρει καλύτερα αποτελέσματα μένει μόνο να πάρει πρωτοβουλία μίας αντίστοιχης παραγγελίας.
|
||||
|
||||
![]()
τελος παντων..δεν υπαρχει θεμα.....απλα καμμια φορα η αναμονη..αναβει λιγο παραπανω τα αιματα.....εν αναμονη λοιπον...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θειο εχεις ενα δικιο θεωρητικα, αλλά οι Αθηναίοι εχουν το αβανταζ να περνανε μονοι τους απο το Συλλογα και να τις παιρνουν, πριν οι υπολοιπες πακεταριστουν ανα πολη και πανε στα ΚΤΕΛ ή στα παπορια ή στους κουριερ...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον γιωργο και στο συλλογο. δυστυχως λογο οτι τρεχω συνεχεια δεν εχω προλαβει ακομα να την βαλω την οσμωση αλλα θα το κανω συντομα.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και εγώ ένα ευχαριστώ στον Γιώργο που τον έτρεξα εχθές για να μου δώσει την όσμωση.
Γιώργο ευχαριστώ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει κανεις να μας δωσει καμμια TDS μετρηση για αυτην την RO ?...ετσι δειγματοληπτικα , με καινουργια φιλτρα , στην εισοδο/εξοδο .Οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναξιοπιστη η tds μετρηση με ηλεκτρονικό οργανο?
Δεν μιλησε κανεις για υγρα τεστ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βιάζεστε να λάβετε τις οσμώσεις, μπορούν να αποσταλούν άμεσα (Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα) με κούριερ αλλα καταλαβαίνετε ότι τα έξοδα μεταφοράς θα είναι σαφώς ακριβότερα από την αποστολή με ΚΤΕΛ ή πλοίο.
Επειδή αυτήν την εποχή τρέχω ασταμάτητα για κάποια έργα, δεν έχω χρόνο να πάω στα ΚΤΕΛ και στο λιμάνι (την ώρα που τελειώνω έχουν κλείσει οι αποθήκες). Πείτε μου το ΟΚ για να γίνει η αποστολή με κούριερ και θα γίνει άμεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο δηλαδη???
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλετε εγώ μπορώ το Σάββατο να πάω στο σύλλογο, να τις πάρω και να τις βάλω στο πλοίο για την Κρήτη.
Αν δεν γίνεται αλλιώς Λεωνίδα για τα χρήματα, θα μου τα ανταποδώσετε όταν έρθω στην πατρίδα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως το καραβακι θα περασει και απο σαλονικα,να χαμογελασει το χειλακι κανενος ανεργου.........???
|
|
||||
|
||||
![]()
γενικη ταχυδρομικη αποστολη με Β προτεραιοτητα εξοδα 3,60 € σε 3 μερες το εχετε. αν ψαχνετε για οικονομικη λυση κουριερ.
με τρεις και εξηντα δηλαδη!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |