|
|||
|
|||
Να στε καλα παιδια χαιρομαι που σας αρεσε!
Ρουτινες αλλαγη νερου ανα 14 μερες και ταισμα κορραλιων μια φορα την εβδομαδα. |
|
||||
|
||||
Φίλε Γαβριλε,το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο.
Επίσης πολύ καλός ο σχεδιασμός του σαμπ.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο φίλε μου!! Μπράβο σου!!! Μόνο μια φορά την βδομάδα τάισμα?? Μάλιστα!! Και τι τροφές δίνεις στα κοράλια σου??
Καλή συνέχεια να έχεις... ------------------------- Ρωτάω γιατί βλέπω διάφορους να δίνουν 1002 διαφορετικές τροφές/σκευάσματα, εναλλάσοντάς τα καθημερινά και φυσικά να έχουν πανέμορφα κοράλια... αλλά και μερικούς να δίνουν φυλαρακια τροφή για τα ψάρια και να αρκεί και για τα κοράλια τους και να έχουν και αυτοί πανέμορφα κοράλια... Υπερβάλλω λιγάκι αλλά είναι εντυπωσιακό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 18-05-15 στις 01:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Να στε καλα παιδιά χαίρομαι που σας άρεσε!
Μια φορά ταΐζω μόνο και κάνω ένα mix ocean nutrition microplankton και reef plus αλλά θέλω να πάρω και το reef pearls. |
|
||||
|
||||
Έχουμε καποιο νέο;
|
|
|||
|
|||
Βιαζεσε φιλε....
ρεεφ εχουμε οχι φυτεμενο! Γαβριλο εσυ το νου σου.... θελουμε κι αλλες φωτο.... |
|
||||
|
||||
άμα μιλάμε για ξένιες και ανθελλιες τότε το θαλασσινο είναι πιο γρήγορης ανάπτυξης
|
|
||||
|
||||
Χαχαχαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
sps maniac |
|
||||
|
||||
Εγώ φίλε μου πολύ χαρούμενα πλέον μπορώ να πω πως ξεμπλεξααααααα!!!!
|
|
|||
|
|||
Ενα βιντεακι.
https://www.youtube.com/watch?v=kiRsmC2h614 Και ενα update με παρα πολλες φωτογραφιες! |
|
||||
|
||||
Μπράβο Γαβριλο. Πολύ ωραία όμορφα και υγιείς όλα!
Έχεις τρομερή εξέλιξη. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη να σε καλά φίλε !
|
|
||||
|
||||
ριξε και μια FTS
|
|
|||
|
|||
Δεν έβαλα γιατί φαίνεται στο βίντεο !
|
|
|||
|
|||
Αλανι μου εγραψες....
πολυ ωραια συνεχιζεις να το προχωράς?..... Αντε να βολεψει να πιουμε και κανενα καφεδακι απο κοντα! |
|
|||
|
|||
Σακη να σε καλα ρε φιλε!
Πρεπει να πιουμε ενα καφε οταν ξανα ανεβεις παρε τηλ! |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο ενυδρείο! να το χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
Κλεο στα αλάτια σε βλέπω.
Δεν έχω παρα να σου ευχηθώ και στα δικά σου! |
|
|||
|
|||
Να σε καλά φίλε σε ευχαριστω αντε και στα δικά σου!
|
|
||||
|
||||
Υπεροχο Γαβριλο!
βλεπω παραγεμισε και απο φυτα και απο κοραλια! να το χαιρεσαι! |
|
|||
|
|||
Γιάννη να σε καλά φίλε σε περιμενω για καφέ όταν μπορέσεις !
Αλλά φυτά δεν έχω στο θαλασσινό! Μιας και άρχισα να μάθενω σιγα σιγα το Sony Vegas πάρτε ένα βιντεακι. https://m.youtube.com/watch?v=hkn-1xoXQBQ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 09-06-15 στις 07:50 |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο να το χαιρεσε το εργαλείο!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Να σε καλα φιλε!
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφο ρε φίλε ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Κωστα να σε καλα φιλε!
|
|
|||
|
|||
αδελφε τα λεει ολα το βιντεο.... |
|
||||
|
||||
Πολύ καλό.
Απίθανα χρώματα, ζωηρότατα ζωντανά.......νά'σαι καλά να τα προσέχεις. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά χαίρομαι πολύ που σας αρέσει !
|
|
|||
|
|||
Σημερα ειχα χρονο και ορεξη για φωτογραφηση ελπιζω να σας αρεσει! :-*
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |