|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα γινει, 25 του μηνα κατεβαινει Αθηνα ο κολλητος να το παρει το juwel, μεχρι τοτε πρεπει να χω αποφασισει στησιματα και τα σχετικα.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
![]()
Ας τα αυτά και βάλε φωτογραφίες!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να δεις βρε Μάκη, σαν να χει πέσει γάλα είναι μέσα, μπορεί και bacteria bloom, ακόμα δεν έχω προλάβει να τραβήξω για να πω την αλήθεια φωτό, μ έχει πεθάνει η πλάτη μου κι η μέση μου, έχω σπίτι και φιλοξενώ όλη την οικογένεια του κολλητού απ την Κέρκυρα και πρέπει να ετοιμάσω και το ξεστημένο για να το πάρει, μου χει φύγει ο πάτος συγγνώμη για την έκφραση.
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα κουράγιο!
Θα στρώσεις και εσυ και το ενυδρείο!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
Να χαθείτε!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα περιμενουμε με ανυπομονεσια την παρουσιαση του νέου ενυδρειoυ...Καπου ειδα ότι εχει στηθει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρτυριαρα, 😉 θα γινει κι αυτο, εχω προβλημα με την αμμο, θολωνει το ενυδρειο και θα παρει καιρο ετσι οπως το βλεπω.
|
|||
|
|||
![]()
Xε χε όχι που θα το αφηνα ετσι
![]() ![]() Από μαντρα την πηρες; Την επλυνες ή όχι ; |
|
||||
|
||||
![]()
Απο καταστημα ενυδρειακη και την επλυνα 4-5 χερια, δεν ξερω αν φταιει που οταν στεγνωσε την ξαναεβαλα στα ιδια σακια αλλα τι χωμα να κρατησουν αυτα; Εβαλα χτες jbl clearol κι εγινε κρυσταλλο, το πρωι παλι τιγκα στη θολουρα, εβγαλα το φιλτρο να δω χαμος απο χωμα στον καδο και το filterwool, τα καθαρισα αλλα βγαζει ακομα και θα βγαζει για πολυ απ ο,τι φαινεται.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα ξανα ,να ρωτησω εδω να μην χαλαω και το καινουριο θεμα σου ,το τζαμι δειχνει να πρασινιζει και στα πλαινα εκτος του πατου εννοω στις κολλησεις ,η απο κοντα ειναι καθαρο λευκο στα πλαινα και στην οθονη και ξεγελανε οι φωτό; και αν μπορεις να γραψεις και απο που το πηρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |