|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οι δυο τη βγαζουν αν προσεξεις τους εχουν πεσει οι κυνοδοντες απο την μια πλευρα τον καθενα τον ενα απο αριστερα και της αλλης δεξια οταν σε κοιτανε και με απορια ειναι να αλλαζεις στομαχι απο το γελιο νουμερα δωδεκαψηφια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εχετε προσαρμοσει και την τροφη αναλογα να φανταστω;
|
||||
|
||||
![]()
η τροφη προσαρμοστικε μονο για το λογο οτι εχουν ενα μικρο φυσιμα στην καρδια που με το βραδυνο χαπακι και τροφη για διαβητικα ειναι μια χαρα
ετσι και αλλιως ποτε δεν μασουσαν παντα καταπινουν την τροφη τους και για μασημα εχουν τα πισω δοντια οι κυνοδονται ειναι για να σκιζουν σαρκα οταν κηνηγουν γενικα μιλαω οχι για τα θηρια μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τσιρκο τελειος ειναι Σπυρο
βαλε και τα δικα σου αλλα καντα μεγενθυση γιατι δεν θα φαινονται καλα στη φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολλυ ομορφα πακο να τα χαιρεσε αλλα ογερμανικος μου αρεσε περρισοτερο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κουκλος μορφωμενος (5χρονια σχολειο Γερμανικο)
φοβερα παιχνιδιαρης με μας πολυ δυναμη και αναλογα με ποιον παιζει τη δειχνει οταν με βλεπει μιλαει τον βλεπω πολυ λιγο σε ολο το χρονο αλλα οταν βρεθουμε ξεχναει τους παντες και κολαει μαζι μου σημερα δε που ειναι να γυρισω Ελλαδα ειναι σε αναμενα καρβουνα περσι μου τραβουσε τη βαλιτσα και δεν μαφηνε να φυγω το καθε σκυλι εχει κατι διαφορετικο να σου δωσει και αυτη ειναι η ομορφια τους. γιαυτο ο καθε ιδιοκτητης παινευει το σκυλο του γιατι ολα ειναι μοναδικα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εγώ έχω ένα Rottweiler 3,5 χρονών ο οποίος ζει ελεύθερος σε ένα κτήμα 11 στρέμματα με τους δικούς μου και είναι σαν Bodybuilder 55 κιλά με μηδενικό ποσοστό λίπους επάνω του και τον χειμώνα μπορεί να φτάσει και τα 60 κιλά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquadominus : 07-01-13 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγες μερες αποκτησα το πρωτο μου Labrador-aki...
Δεν περιγραφονται τα συναισθηματα που σου δημιουργει κατι τετοιο... |
|
||||
|
||||
![]()
να το χαιρεσαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσει να περάσετε καλά μαζί!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη συμβιωση
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λαμπραντορ ρετριβερ ερευνας και διασωσης
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία σκυλιά! να σου ζήσει!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Akita Inu άσπρο.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω 1 poodle και ένα shih tzu..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω γκριφον-κανεις(μεγαλο)αμα διτε στα γκρουπς (οινοφιλοι ενυδρειαδες)εχω βαλει 2 φωτο πηγαινεται και δητε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας σας δείξω και εγώ την δικιά μου!!!
Λέγεται Έμα και οι φωτογραφίες αν και παλιές είναι τέλειες!!!! ![]() ![]() Λοιπόν περιμένω σχόλιαααα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι το χαζό στην 2η φώτο..
χαχαχχαχχαχχαχχαααα!!! ότι νά ναι!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το παιδί και το σκυλί!!! και τα δύο είστε πανέμορφα!!! φτου φτου να ζήσετε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ γλυκο σκυλι.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!!
ευχαριστούμε πολύ!!!!Και εκ μέρος της Έμας!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια το δικο μου τι εχαιτε να πειτε(εαν το εχετε δει βεβαια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα το είδα Laki μου, πανέμορφο είναι και τα γκριφόν είναι και πανέξυπνα, να σου ζήσει! τι ηλικία έχει? (κυνόφιλοι ενυδρειάδες είναι το γκρουπ . λέω κι εγώ τι δουλειά έχει ενα παιδί σε γκρουπ με οινόφιλους?
![]() έχεις βάλει και μία φωτό από ένα άλλο σκυλάκι επίσης έχεις κι αυτό? |
|
|||
|
|||
![]()
η μικρη μας , σχεδον 17μηων
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
gta 156 η μικρή σας? είναι κούκλα!!! να την χαίρεστε! είναι από τα σκυλιά που θαυμάζω
Laki, μπράβο για το σκυλάκι σου, σημαίνει πως το φροντίζετε πολύ καλά και το αγαπάτε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |