|
|||
|
|||
Μια χαρά φαίνονται τα κοράλλια !!!
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι όμορφα ! |
|
||||
|
||||
μπράβο Μιχάλη!!!! τα ζωανθακια από που?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Καλοριζικο το φωτιστικό φιλαρακι ,τα κοράλλια σου δείχνουν χαρούμενα!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους παιδια, εσεις ξερετε καλυτερα και εμενα καλα μου φαινονται να πηγαινουν τα πραγματα.
Παράθεση:
------------------------- χρωστουσα μια με το φωτιστικο στον 'αερα'.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 26-10-16 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολυ ωραια το πας Μηχαλη!!! επετε να δουμε αναπτυξη τωρα, πραγμα του θεωρω συγουρο!!!!
|
|
||||
|
||||
μπράβο mike πολυ ωραίο φιλε
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο και οταν φουντωσει θα γινει......
Να το χαιρεσαι!!!Το φωτιστικό ποιο ειναι;
|
||||
|
||||
μπράβο Μιχάλη!!! φοβερό έχεις δοσονετρικη?
|
||||
|
||||
μπράβο μιχαλη!
πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου! γίνεται πολύ ατμοσφαιρικό! καλή συνέχεια φιλε! |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο!!!!!!
Σε λίγο και εκθεσιακό! |
|
||||
|
||||
Eυχαριστω πολυ παιδια ειναι οντως λιγο δυσκολο να φτιαξεις τα κοραλλια στο βραχο γιατι εχει πολυ συγκεκριμενη διαταξη αλλα πιστευω και εγω θα γινει καλυτερο οταν μεγαλωσουν λιγο ..
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/VIPARSPECTRA...8AAOSwvzRX1suD Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 29-10-16 στις 09:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ωραιο aquascape!!
Δοσομετρικη παρε οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι τα σκληρα που εβαλες αναπτυσσονται γρηγορα και οι καταναλωσεις θα αρχισουν να αυξανονται γρηγορα |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία η διαμόρφωσή σου... (aquascape).
Ξεκινάς δυνατά... Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
μιχαλη καλησπερα!
τι νέα έχουμε απο το στολίδι σου? πως πάει η εξοικείωση του νέου φωτιστικού? |
|
||||
|
||||
καλησπερα Μιχαλη θελουμε update!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
το θεμα ειναι να αρχισουν αμα αρχισουν.... δεν σταματανε με τπτ χαχαχα
μπραβο μπραβο συνεχισε ετσι!!! |
|
||||
|
||||
Μπράβο Μιχάλη!
Φοβερό γινεται φιλε το ρεεφ σου! Καλυτερα την σεριατοπορα και την στυλοπορα να τις βάλεις καπου στην μεση για βάλεις ψιλά πιο εκλεκτά φραγκακια! Καλη συνεχεια φιλαρακι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 31-10-16 στις 12:43 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η στυλοπορα μου φαινεται οτι χαροπαλευει αλλα την ειχε ακουσει εξ αρχης και εχω σκοπο ετσι κι αλλιως να την αλλαξω θεση γιατι την εχω κολλησει πανω σε μια κοτρωνα και δε μ αρεσει. Να τη κοψω πιο χαμηλα που εχει γινει ασπρη και να τη ξανα κολλησω μηπως ανακαμψει ; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εάν όμως παραμένει έτσι κανε λίγο υπομονή γιατί μπορεί να επανέρθει! καλή συνέχεια μιχαλη! |
|
||||
|
||||
Μιχάλη καλησπέρα.
Τι νεα εχουνε φιλαρακι; Πως παει η στυλοπορα αναθάρρησε καθόλου; |
|
||||
|
||||
Καλησπερα φιλε, δεν την βλεπω να περνει τα πανω της, το σκ θα τη κοψω μηπως σωσω κανενα κομματακι γιατι μου αρεσει παρα πολυ σαν κοραλλι και ασε που δεν μου αρεσει να χανω κοραλλια με τιποτα.. Εχω βεβαια 10 μερες να κανω αλλαγη νερου λογο τρεξιματος αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα κανω. Τουλαχιστο διορθωσα λιγο το kh. Ξεχασα να σας πω οτι εχασα το γκοπακι που ειχα παρει πριν καμοια δεκαρια μερες δεν ετρωγε αν και ειχα κανει τα παντα αλλα ειχε αδυνατησει παρα πολυ και το περιμενα αλλα με χαλασε .. Να ενα βιντεακι του απο τις πρωτες μερες που το ειχα.
|
|
||||
|
||||
[QUOTE=mixalis1708;977709]Καλησπερα φιλε, δεν την βλεπω να περνει τα πανω της, το σκ θα τη κοψω μηπως σωσω κανενα κομματακι γιατι μου αρεσει παρα πολυ σαν κοραλλι και ασε που δεν μου αρεσει να χανω κοραλλια με τιποτα.. Εχω βεβαια 10 μερες να κανω αλλαγη νερου λογο τρεξιματος αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα κανω. Τουλαχιστο διορθωσα λιγο το kh. Ξεχασα να σας πω οτι εχασα το γκοπακι που ειχα παρει πριν καμοια δεκαρια μερες δεν ετρωγε αν και ειχα κανει τα παντα αλλα ειχε αδυνατησει παρα πολυ και το περιμενα αλλα με χαλασε .. Να ενα βιντεακι του απο τις πρωτες μερες που το ειχα.
---------------------------------------------------------------------------------------------- δεν πειράζει μιχαλη για τον ψάρι,εμείς να είμαστε καλά φίλε και θα πάρεις άλλον να μεγαλώσεις! εμένα ένας τέτοιος κύριος πριν από καιρό μου είχε αυτοκτονήσει και τον βρήκα στο πάτωμα το πρωί! το κοράλλι αν δεις ότι προχωράει το νέκρωμα,φραγκαρισε το! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
καλησπερα μιχαλη!
τι νέα έχουμε από το στολίδι σου? |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
μπραβο μπραβο μεγια πολυ ωραια!!!
ειναι ωραιο να εχεις τετοιους φιλους!! αυτα ειναι τα ωραια του χομπι η ανιδιοτελεια!!!!! |
|
|||
|
|||
ωραία δωράκια!
το πας μια χαρά ... |
|
||||
|
||||
πάει πολύ καλά!!!
|
||||
|
||||
μπραβο μιχαλη!
να είναι καλά τα παιδιά! πάρα πολύ όμορφο γινεται το ρεεφ σου και στα μάτια μου μοιάζει φανταστικό! σου αρέσει η λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
Μιχάλη καλησπέρα!
Ζέστανε μας λιγο με τα καινούργια σου κοράλλια! Απο μετρησεις πως ειμαστε ; Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |