|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!!!
ευχαριστω Γιαννη!!! κατσε να γινει και θα βγαλουμε φραγκ!!!! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κρατα τα κοραλια να μεγαωσουν και μετα τα κοβεις..... |
|
||||
|
||||
οι ταρανδοι σε παρακαλω να σκουπισουν τα ποδια τους γιατι βλεπω τη βασω να τους κυνηγαει με τη σκουπα αχαχαχαααχα
και μετρισεις Kh 6.7 Mg 1500 Ca 490 PO4 0 NH4 0 NH3 1 με το ζορι |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
παρε και λιγο σκονη khκαι κανε ενα ζουμακι να ριχνεις γιατι τα κοραλια σου θα εχουν καταναλωσης.... |
|
||||
|
||||
ειχα πει να το αφισω λιγο χωρις αλαγη αλλα βλεπω οτι δεν θα την γλυτοσω!!!
οσο για συμπλιρωση εε ουτε και αυτην την γλυτωνω!! ------------------------- ετσι για χαζι!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 19-12-15 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ετσι γαι χαζι 1
|
|
||||
|
||||
ετσι για χαζι 2
|
|
|||
|
|||
Τελικα τα 1α ζοανθακια ειναι πολυ ωραια...
|
|
||||
|
||||
ειναι τα τημα ειναι!!!
και οχι μονο ειναι ομορφα αλλα ανοιξαν και αμεσος και καθονται και ποιο ανοιχτα απο ολα τα αλλα!!! πολυ κεφι τα κανω ασε που γενικα τα ζωοανθακια πολυ μ αρεσουν!!! |
|
|||
|
|||
Με το σκιμμερ τι εκανες;;
|
|
||||
|
||||
πωπωπω τρομερα λεων!
|
|
||||
|
||||
τιποτα δουλευει απλα κανει λιγο θοριβο, οποτε μαλλων θα το εχω στην μπριζα ολη μερα και θα το κλεινω το βραδυ, ειναι ουτος η αλλος πολυ μεγαλο για τα λιτρα μου οποτε μπορει να μου το στεγνωσει το ενυδρειο. Βασικα περημενω να γινει το επιπλο και μετα οι δουλιες θα ειναι ποιο μαζεμενες και σωστες, το προβλημα ειναι οτι θελω ακομα εξοπλξσμο και.... να δω με τι θα τον παρω χαχαχα
ευχαριστω φιλε!!! Αν και μ αρεσε το aqua skape δεν το βρισκω τελικα πολυ βολικο οποτε με βλεπω να βγενω βολτα στην παραλια για βραχους!!! |
|
||||
|
||||
Προσθεσα ανθρακα κατα τας εντολας του φιλτατου κυριου Σακη τον οποιον και ευχαριστω θερμα και η θολουρα τελος!!!
|
|
|||
|
|||
Πωωωωω πικρόγελο !
ποιος μας έδωσε αυτό το μελι Οπ σορυ φίλος καλά έκανες καιι έβαλες τελικά άνθρακα ! Σε φαντάζομαι να κάνεις κολοτουμπιδια μπροστά στο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
δεν θα ερθεις πρεβεζα.... εχεις να φας πικρομελο με το βαζο!!!
|
|
|||
|
|||
Λες να ρίχνουμε στο ενυδρείο να ανεβάζει βιταμίνες ?
|
|
||||
|
||||
κλουν μελισσουλα εχεισ δει?? χαχαχαχα
------------------------- μεεεεελι σταζουν τα κοραλια μεεελι!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 21-12-15 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
παιδες τι ειναι τουτο που κανει και βολτες στο τζαμι???
|
|
||||
|
||||
καλη χρονια χρονια πολλα σε ολη την παρεα με υγεια ευτυχια και αγαπη να μαστε ολοι καλα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και να χερομαστε να βλεπουμε τα ενυδρεια μας να αναπτυσονται!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! |
|
||||
|
||||
σαν κατι αρχισαμε να εχουμε απο καταναλωσεις!!!
kh 7,7 (ανεβηκε!! γιατι?) ca 445 mg 1320 και αλατοτιτα 1026 ολα αυτα χωρις αλλαγη νεου απο τις προιγουμενες μετρισεις |
|
||||
|
||||
Καλη χρονιά φιλαρακι , από πόσο ανέβηκε το kh? Το σκουλικακι στο τζάμι μου μοιάζει με αυτά που κάνουν αυτες τις μικρες πετρωσωλινες πάνω στο βράχο και γενικά όπου βρουν ps τα κοραλλακια τουμπανο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Με τι τεστ μετράς ??
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
salifert (ειναι καλα δεν ξερω? ειναι γνωστα νομιζω)
|
|
||||
|
||||
Ισως να έγινε λάθος στην μέτρηση δες το και αυτό
|
||||
|
||||
ναι γιατι οχι μπορω να ξανακανω αλλη μια τις μετρισεις για σιγουρια
ευχαριστω κωστα |
|
||||
|
||||
Ερχετε και το φωτιστικο!!!!
|
|
||||
|
||||
καλορίζικα, σύντομα βλέπω θα το απογειώσεις το ενυδρείο.
στο εχω πει, σε βλέπω σύντομα απέναντι από 500λ ενυδρείο φουλ sps. |
|
||||
|
||||
Φοβερα χρωματα συγχαρητηρια!!
|
|||
|
|||
Λεοναρδο καλοριζοκα...
Μπορει να πονεσες οικονομικα ισως να κοιμηθηκες καμια μερα στο μπαλκονι αλλα δεν θα το μετανιωσεις..... Απο εβδομαδα παμε για ψυχτρα και συναρμολογηση να δοκινασουμε. Αντε και με το καλο...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |