|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
γιατι να το κρυβωμεν αλλωστε ΡΟΟΟΟΜΠΕΕΕΕς μας εκανε
------------------------- δεν σου φτανει το εικονικο κραξιμο θελεις και ηχητικο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 10-11-10 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τωρα καταλαβα ποιος ειναι ο paco
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χαχαχαχαχα!!!!!πολυ καλο!! |
|
|||
|
|||
Είχαν Μιχάλη, αλλά τον έκοψα, γιατί ήταν πολύ προκλητικό το τραγούδι και δεν ήθελα να ξεσηκωθεί η εορτάζουσα και να αφηνιάσει...
|
|
||||
|
||||
Αληθεια λεει,φοβηθηκε μην παρω χαρτονομισματα και αρχιζω τα φιλοδωρηματα στα εσωρουχα
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
...και εγω θα πεταω ανουμπιες...
|
||||
|
||||
ανθησμενες?
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
καλα εχει χαθει η μπαλα
η ατακα του LION για την Αντιστροφη Μοικανα του και τα Βιντεο του Κωστα Δειχνουν ποσο χιουμορ υπαρχει στην ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ TEAM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ |
|
||||
|
||||
Απίστευτοι απλά...
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!
************ Επειδή παρατράβηξε το θέμα και μερικοί έγιναν ιδιαίτερα επίμονοι και ενοχλητικοί! Παρακαλώ για να κλείσετε prive show, μη με καλείτε άλλο στο σπίτι ή στο κινητό!!! Επικοινωνήστε απευθείας και μόνο με τον ατζέντη μου! {Olga επί της ευκαιρίας να μαζέψεις τις φίλες σου (μόνο τις άσχημες)... Διαμαρτύρεται η μόνιμη πελατεία μου}
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Και βέβαια αφού ήρθε με το καλό η Πέμπτη και πλησιάζει η Κυριακή...άντε να δηλώνουμε συμμετοχή για καφέ στο les amis... Όχι τίποτα αλλά θα ανησυχήσουν οι φίλοι από Αθήνα... Κυριακή 12:00 les amis. christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis ........ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 11-11-10 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ΟΚ
|
|||
|
|||
Kυριακή, μετά την (καταναγκαστική) ψήφο, τι καλύτερο από ένα καφεδάκι στη λιακάδα και ψαροσυζήτηση...
christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion - ο τελευταίος των (αντίστροφων) Μοϊκανών. |
|
||||
|
||||
Λογικα θα παω χωριο για να ψοφησω |
|
||||
|
||||
Παρών! Θα φέρω και το λαμέ εσώρουχό μου, αυτό με τα στρασάκια....
|
|||
|
|||
Λέγε τέτοια και μετά περίμενε γυναικείες παρουσίες στις συγκεντρώσεις μας....''κορμύ θανατηφόρο''.....
|
|
||||
|
||||
Μάλλον θα έρθω και γω,αλλά κατά 98,452%,λόγω εκλογών.
|
|||
|
|||
O κυριος PACO(S) θα έρθει ή μόνο στο Υtube θα τον βλέπουμε?Αν τα καταφέρω κ γω μέσα!
|
|
||||
|
||||
Εγώ δε θα μπορέσω, λόγω εκλογών...
|
|
|||
|
|||
Οτι παραγγελιες θελετε να κανετε, φροντιστε μεχρι αυριο το μεσημερι για να τα φερω στην συναντηση!
|
|
||||
|
||||
παρων και εγω για ενα καλο καφεδακι!!!!
|
|||
|
|||
Εγώ θα πάω εκεί από τις 11:00 και θα σας περιμένω...
Ξέρετε μου' χει λείψει το μαγαζί το αποθύμησα. |
|
|||
|
|||
Να μας πεις και τα νεα απο το reefακι..
|
|
||||
|
||||
εννοειτε θα πεσει πολυ κουβεντα.και επισης θελω να καλεσω οποιοι θαλλασινοι στην συναντησει την κυριακη (αμ πως τωρα αλλαξαν τα δεδομενα)
|
||||
|
||||
Θα είμαι κι εγώ εκεί.
(αν υπάρχει κάνα γκάπυ ή ξιφοφοράκι είναι ευπρόσδεκτα - η κόρη μου είναι στο δρόμο που χάραξε ο bokostas ) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
....το'χει η ηλικια...
|
||||
|
||||
Κατα τις 11.30-12 θα ειμαι εκει!Αν περισσευει απο καποιον καποιο σαλιγκαρακι εκτος apple και helena πολυ ευχαριστως να το υιοθετησω
κυριε δημητρη (petcumulus) εχετε παραγγελια. αν ερθω με τη μηχανη παραδιδω και μαθηματα σουζας/endo (ο *γνωστος* απο τουρκικο προξενειο ) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |