|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χρήστο ευχαρίστως να σε βοηθήσω για να διαδοθούν αυτά τα υπέροχα ψάρια, οι ξιφοφόροι
Έχω αρκετό χρόνο το απόγευμα της Τετάρτης |
|
||||
|
||||
Χαραμάδα, η έκτακτη συνάντηση της εβδομάδας είναι την Τετάρτη στης Σοφίας?
|
|
||||
|
||||
καταλαβα λαικη αγορα εγινε το λεςαμις
|
|
|||
|
|||
Μακρυά οι νταμαράδες από τα κορίτσια
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παρακαλω δεν κανει τπτ
(5ε μονο) |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ρε λυσσαρηδες όλοι, δεν ντρέπεστε? Ρε Χαραμάδα? Αστο το κοριτσακι ησυχο, και δωστης το τηλέφωνό μου να της φτιάξω ενα ενυδρείο της προκοπής!!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τώρα συμπληρώθηκε η ''ομάδα βοήθειας''. Θα το κανονίσω μόνος μου το θέμα....σε άλλο χρόνο....και δεν το ενόχλησα το ''κοριτσάκι'' mr harris....ίσα-ίσα.... Πάντως στην επόμενη συνάντηση θα ονομαστούν όλοι οι ''πρόθυμοι για βοήθεια'' μπροστά στο κοριτσάκι... |
|
||||
|
||||
θα ηθελα και εγω να βοηθισω αλλα αυτα τα μαθηματα δεν με αφινουν......
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ για τα φυτά. Τα έβαλα πριν απο κανένα δύωρο. Αυτό που μου λείπει τώρα είναι διοξείδιο και θα είμαι κομπλε!!
Όσο για τα ενυδρειάκια για την Σοφία και τις άλλες έχω μαυρό βασαλτικό χαλίκι (αρκετά κιλα- λίγο πλυσιμο θέλει μόνο), μισό λίτρο Substrat (απλό) και λίγο Siporax να δώσω. Θα είμαι Θεσσαλονίκη απο Παρασκευή μέχρι Τετάρτη. Αμα δεν θέλετε να βρεθούμε να δωσω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Που να τολμήσει να εμφανιστεί καμιά κοπέλα συγχομπίστρια...
|
|||
|
|||
Εγώ δεν συμμετέχω άλλο Πανο οπως βλέπεις.. Απλά ήθελα να ξεσκεπάσω τον Χαραμάδα γι αυτό που πραγματικά έιναι...
|
|
||||
|
||||
Με το που λέω: "Που να τολμήσει να εμφανιστεί καμιά κοπέλα συγχομπίστρια..." ,
δηλώνεις: [QUOTE=drbig;505483]Εγώ δεν συμμετέχω άλλο Πανο οπως βλέπεις..[QUOTE] Υπονοείς κάτι επιβεβαιώνοντάς με; ************** Το θερμοστάτη θα τον πάρεις τελικά;
|
|||
|
|||
Παράθεση:
& 2) Ναι ρε, σωσποδήποτε, σωποδήποτε, ποσοσδήποτε ! |
|
|||
|
|||
Φιλε του χαραμαδα θα παμε σε καμια ταινια??
|
|
||||
|
||||
Τον "Αστερίξ στους Ελβετούς"!
σωσποδήποτε, σωποδήποτε, ποσοσδήποτε
|
||||
|
||||
λογο του οτι δεν ηρθα στην συναντηση δεν μπορω να καταλαβω το αστειο μια εξηγηση πλζ
|
|
|||
|
|||
Και μια και μαζευτήκαμε τόσοι μαντράχαλοι, ας κάνουμε κι ένα δωράκι στην Όλγα, που είχε χθες γενέθλια:
http://www.youtube.com/watch?v=LILyREDJ-kI Κι άλλο ένα, πιο προσωπικό. Προσοχή Όλγα, δες το μόνη σου. http://www.youtube.com/watch?v=5GkRi_RiT-4 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
: smt082 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ειδικά το ''πιο προσωπικό''.........αλήθεια ρε 'συ Πάνο από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω....''το κορμί σου είναι φυσικό ή το γυμνάζεις''?????...... |
|
||||
|
||||
Eιναι απιθανο!! ωχ βρε Κωστα,να σαι καλα,δεν μπορω να συμμαζευτω απο τα γελια...επισης ευχαριστω ολα τα παλικαρια που χορεψαν για τα ματια μου μονο |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
εεεεε δεν παιζεσαι ρε bokosta: smt082 πανο 1972 φοβερο χορο εκανες !!!σταυρο στο ομαδικο λιγο χαθηκες σε ενα σημειο αλλα πιστευω εισαι ετοιμος για club
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παμε 3D TRON LEGACY η SKYLINE, βγαίνουν αυτόν τον μήνα.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγώ μόλις το είδα αυτό.... Χωρίς λόγια!!! Υποκλίνομαι στον Μποκώστα |
|
||||
|
||||
Με κάνατε ρόμπα.Χαχαχαχα.
|
|
|||
|
|||
...ηχο εχουν τα βιντεακια, γιατι εγω βλεπω αλλα δεν ακουω....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |