|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ζηλεύεις την αντίστροφη μοϊκάνα μου;
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Aπό τα παράξενα της φύσης...εμπρός οι ψείρες παίζουν σε ''ξερό''....ενώ πίσω ''το δάσος του Αμαζωνίου''......
|
|
|||
|
|||
1) κερδίζεις την αγάπη μας,
2) οι φωτο ήταν τραβηγμένες στα 7 Megapixel, και εγω τις μικρυνα σε 800χ600 και στα 85-150kb την μία, μιλάμε για μέιωση στο 2-5% της αρχικής ποιότητας τους... την μηχανή την κρατάω, αλλά αν την πετάξω φαντάζομαι θα μου πάρεις καινουργια ,, σωστα??? και 3) τα συγχαρητήρια μου ΔΕΝ με εβγαλες χοντρό! νομίζω σου αξίζει μια ζεστή αγκαλίτσα !!! |
|
|||
|
|||
Επειδή το τελευταίο δίμηνο το ''παρακάναμε''...κάθε Κυριακή καφέ...λέμε αυτό το Σ/Κ και λόγο εκλογών ο καφές να γίνει....Σάββατο..
Δρώντας λοιπόν με την μέθοδο του κινητού και με 100% επιτυχία θα είμαστε ''στο les amis 12:00'' τουλάχιστον οι παρακάτω... christsos bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) και φυσικά όσοι πιστοί προσέλθετε.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πιστός στις συναντήσεις, αρκεί να μη κάτσεις δίπλα μου και αποτελειώσεις και το υπόλοιπο της ακοής που μου άφησες στην προηγούμενη... Ακόμα βουίζουν τα αυτάκια μου.... "ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ENDLERS ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Μέσα
|
|
||||
|
||||
Ειστε απιστευτοι...
Εμενα δεν μου περισσευουν λεφτα για να φτιαξω το αμαξι μετα τον καφε |
|
||||
|
||||
Σαββατό 12 η ώρα στο Les Amis δηλαδή; Θα είμαι εκει και εγώ, να γνωρίσω όσους δεν ξέρω!
(αφού κάνω κάποιες δουλίτσες το πρωί) |
|
|||
|
|||
christsos
bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος χομπίστας) Όλγα έλα βρε με τον Πάνο, να γλυτώσεις και τους φαναρτζήδες |
|
||||
|
||||
θα παω στο χωριο ρε γαμωτο,αλλιως θα ερχομουν παλι..περασα πολυ ωραια την κυριακη!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Θα προσπαθήσω να έρθω
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Συνάντηση χωρίς τον ''master of hotgates'' είναι ''ιππότης χωρίς άλογο''.. Και φυσικά να προσπαθήσεις να έρθεις (φέρε και τον καρλίτο να τον γνωρίσουμε ). ------------------------- Παράθεση:
Σε αντίθεση βέβαια με τον giannisaek που έχει σίγουρα ένα ''άριστα''σε αυτό το φλέγον ζήτημα..αφού έχει εμπαιδόσει ότι .... "ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ENDLERS ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ".... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 05-11-10 στις 09:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
θα παω στο χωριο να ψοφισω.....
|
|
|||
|
|||
christsos
bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος χομπίστας) lion ¶ντε βρε, μόνο καμμιά δεκαριά άτομα?? Αφού αύριο όλο και θα περάσετε από εκεί για ψώνια. |
|
||||
|
||||
Ψωνίσαμε σήμερα και αύριο δε μπορούμε να έρθουμε
|
|
||||
|
||||
Θα έρθω και εγώ στη συνάντηση. Αν ενδιαφέρεται κανείς για Limnophila sessiliflora, Bacopa caroliniana και βαλισνέριες ας μου πει για να φέρω.
|
|||
|
|||
Φέρε, φέρε, χαμένα δεν θα πάνε.
christsos bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum lion Thrillos Σήμερα στις 12:00 στο Les Amis, γιατί οι Κυριακάτικες ...κούρασαν. ------------------------- Για λαβίδες και ψαλίδια, δείτε εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45634 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 06-11-10 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ρε παιδια πηγε κανενας στο λεςαμις δωστε λιγες πληροφοριες
|
|
||||
|
||||
πολλοι πηγαμε αλλα πιαστηκαν με τα κομματικα και δεν μιλαει κανενας!!!!!
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Όσοι δεν ήρθαν Γιάννη μου, έχασαν.
Υπήρχε σχεδόν απαρτία από όσους δηλώσανε εκτός από ένα δύο άτομα που δεν μπορέσανε να ρθούνε, αλλά είχαμε την έκτακτη παρουσία του Τάσου. Γνωρίσαμε τον Γιώργο tsoum (νέο μέλος). Πολύ ψαροκουβέντα με άφθονο γέλιο και τον Χρήστο να οργιάζει στα αυτιά του Πάνου κάνοντάς τα κουδούνια. Σερβιτόρα να δέχεται ευχαρίστως την προσφορά δώρο ενός ενυδρείου. Σερβιτόρος να κάνει πλιάτσικο στα κλαδέματα... και όλα αυτά σε μια ιδανική ηλιόλουστη ημέρα για καφέ. |
|
||||
|
||||
Έχασες που δεν ήρθες .
(Ευχαριστώ για το φυτό)
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γιάννη μια που το ανέφερες θα πάω την Σοφία (σερβιτόρα) την τετάρτη να στήσω το ενυδρειάκι. Μου είπε ότι θα είναι με τρείς φίλες της που ενδιαφέρονται κι αυτές για ενυδρειάκι. Οπότε όποιος μπορεί να έρθει μαζί μου να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δίσκους είπαμε;
|
|||
|
|||
Κι εγώ να θυσιαστώ για την διάδοση του χόμπυ στις πλατιές μάζες των σερβιτόρων.
Με έντλερς βέβαια. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Να ξέρουμε πως θα προετοιμαστούμε ψυχολογικά. |
|
|||
|
|||
Ο χαραμαδας απλωσε τα πλοκαμια του παλι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |