|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη,
πολύ όμορφες εικόνες, να χαίρεσαι την ταράτσα σου! Πάντως τα χρυσόψαρα δεν χρειάζεται να τα κρατάς στους 16 βαθμούς, εγώ στην λιμνούλα τα έχω χωρίς θερμαντήρα και είναι μια χαρά, απλά γίνονται πιο νωχελικά... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και Funcy μέσα και δεν θέλω να τα πιέσω
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δεν το σκέφτηκα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο πασχα σε ολουςςς!
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Καλό Πάσχα με υγεία
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκαρε η ταράτσα σου όλα τα λεφτά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι Χρήστο, σούβλα στη ταράτσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα γομάρια μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ψαρακι να το χαρεις!!
Εγω θα θελα να μεινει ετσι να μην αλλαξει χρωμα😃 Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγώ έτσι θέλω να μείνει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη ποτε θες να περασω? Καλα φιλε πολυ ωραιο το νεο ψαρι σου. Ρε συ πραγματικα απο τη φωτογραφια φαινεται για μαυρο. Φοβερη αντανακλαση των χρωματων του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Τάκη!
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |