|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα αγορασα δυο μονομαχους. Ο ενας ειναι αρκετα ησυχος ο αλλος ομως παρατηρησα να εχει καποιο προβλημα στο πως κολυμπαει.Οταν δν κολυμπαει καθολου ανεβαινει προς την επιφαναει και γυριζει το σωμα του πλαγια. Ομωσ δν το βαζει κατω και προσπαθει να κολυμπαει προς τα κατω καθετα. Κουραζεται ομως πολυ γρηγορα να προσπαθει να κολυμπαει προς τα κατω και οταν παει να μεινει ακινητο παλι το σωμα του ανεβαινει προς την επιφανεια. Εντομεταξυ την γυαλα του την επλυνα με σαπουνι πρωτα.Λετε να δηλιτιριαστηκε??? Τις ξεβγαλα ομως πολυ καλα.Ο αλλος μου μονομαχος δν επαθε τπτ.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου διλιτιριαστικε και δεν πλενουμε με σαπουνι τιποτα παραμονο με νερο αλλα οχι μονο αυτο σε γυαλες ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΨΑΡΙΑ καθισε και διαβασε αυτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490 για να καταλαβεις και πρεπει να παρεις ενυδρειο.
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως δν ηξερα οτι δν πρεπει να τα πλενουμε με σαπουνι! σ'ευχαριστω πολυ παντως. Προς το παρρον του αλλαξα νερο μπας και ειναι καλυτερο.. Λες να εχω ελπιδες? Εχω ειδη ενα ενυδρειο απο προηγουμενη φορα.το ενα μπορω να το βαλω εκει αλλα το 2ο???Επισης το αρσενικο μπορει να ειναι μαζι με το θυληκο???
|
|
|||
|
|||
![]()
μονομαχος μονος του
|
|
|||
|
|||
![]()
τουλαχιστο αντιχλωριο βαζεις? δεν μπενουν δυο μαζει μονομαχοι το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι αλλα θα πρεπει και να το στρωσεις για να σοθουν πρεπει να το δωσεις σε ενα οπου να εχει ενυδρειο και να μπορει να τα σιντιρισει στο πετ σοπ μην πας να το δωσεις γιατι παλι σε κανα ποτιρακι θα το βαλουν
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορει να ειναι μαζι αν ειναι αρσενικος και θυληκος, το θεμα ειναι σε τι ενυδρειο ειναι μαζι ? ποσα λιτρα ειναι η γυαλα ? το αλλο ενυδρειο που εχεις ποσα λιτρα ειναι ? Ευτυχως που στο πετ δεν σου εδωσε δυο αρσενικους ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Πατρα μενω το πηρα απο ενα μαγαζι στην οδο Πατρεως inguana λεγεται . Ναι του εβαλα αντιχλωριο. Τωρα τα εχω σε 2 γυαλες ξεχωριστα που η καθε μια ειναι 1λιτρο σχεδον. Το ενυδρειο που εχω ειναι περιπου 5λιτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου οταν λεμε ενυδρειο εννοουμε 30+ λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() 1 λιτρο ![]() Ουτε ο ενας στο 5 λιτρα . Αν θες να προσπαθησεις και να εχεις μια ελπιδα να πας να παρεις απο την Πατρεως ενα ενυδρειακι (σκετη γυαλα ειναι) καπου 12 λιτρα το λιγοτερο , και κει αμφιβολος ειναι , εχει και μεγαλυτερα. Και να βαλεις μονο τον εναν , εφοσον δεν εχεις ενυδρειο γιατι πηρες και δυο ??? κριμας ειναι !!
|
|||
|
|||
![]()
θελουν 30 λιτρα και πανω μπορεις να αγορασεις ενυδρειο απο εδω μεταχειρισμενα.http://www.petsupermarket.gr/home δες και εδω εχει φθηνα ενυδρεια.τωρα για τους μονομαχους δεν νομιζω να σωθουν πρωτα κατσε διαβασε πειο πανο που σου εχω γραψει ενα λινκ αν θελεις να σινεχισεις το χομπυ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μαλλον εβαλες νερο απο τη βρυση χωρις να ειναι ζεστο περιπου 25 C
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικο σου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η θερμοκρασια και δυστυχως δεν μπορω να σκεφτω τι μπορεις να κανεις ΑΜΕΣΑ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 μολις... | zapatas | Ζωοτόκα | 7 | 11-12-10 15:39 |
Μολις αγορασα χρυσοψαρο .... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 3 | 17-02-09 20:38 |
Μολις πηρα εναν μικρο μονομαχο...τον Λάμπη και ειμαι αρχάρια!! | JOANNA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-04-08 23:07 |
Γεννα Απο Μολλυ | pchrisovergis | Ζωοτόκα | 1 | 09-10-05 21:36 |
ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |