|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς και προλαβαίνεις Γιώργο θα ήθελα σε παρακαλώ να με βάλεις στη λίστα για την παραγγελία του 8. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων + ανταλλακτική μεμβράνη + TDS tester.
Ευχαριστώ, ¶κης. |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και επέστρεψα στην Αθήνα για μία μέρα (αφού αύριο θα ξαναφύγω
![]() μέχρι στιγμής έχουμε από 33 συνολικά άτομα που συμμετέχουν στην παραγγελία, τα 20 είναι τακτοποιημένα και τα υπόλοιπα 13 περιμένουμε να καταθέσουν στην τράπεζα. Όσοι δεν έχουν λάβει ενημερωτική επιστολή από εμένα (μέσω ΠΜ ή email) ενώ έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα (έχω λάβει κάποια φαξ όπου δεν μπορώ να διακρίνω στοιχεία), ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω ΠΜ ή email. Υπενθυμίζω ότι η τελική ημερομηνία για τις καταθέσεις είναι η 29 Αυγούστου. Όσοι δεν έχουν καταθέσει μέχρι τότε, θα προχωρήσει η παραγγελία χωρίς να συμπεριληφθούν σε αυτήν τα προϊόντα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Προχωράμε ?!?!
Προχωράμε ?!?! Να κάνω αλλαγή νερού ή να περιμένω την νέα Α/Ο??? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προχωράμε αλλά... κάνε μια αλλαγή νερού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι ακόμα σε άδεια (Δευτέρα επιστρέφω - το ανέφερα και σε προηγούμενή μου δημοσίευση) η παραγγελία θα γίνει την Δευτέρα ή Τρίτη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε χθες αλλά λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος (πέθανε ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας - ήταν αυτός που είχα τα πάρε-δώσε), ίσως καθυστερήσει λίγο η διαδικασία αφού θα πρέπει να ξανα-επαληθευτεί η παραγγελία με τον συνέταιρο του ανθρώπου.
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσο λιγο δλδ ?
πολλυ γκατεμια παντως.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω ότι είναι πολύ αργά αλλά εάν υπάρχει ακόμα χρόνος θα ήθελά μία συσκευή R/o +ανταλακτικά +μεμβράνη.Θα πληρώσω άμεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
κανενα νεο???????
|
|||
|
|||
![]()
CENTAUR, δυστυχώς η παραγγελία έχει ήδη γίνει.
Παιδιά... δεν έχω μάθει νεότερα για την παραγγελία (ημερομηνία αποστολής-παραλαβής κλπ) επειδή έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο. |
|
||||
|
||||
![]()
χμ..βρε γιωργη..μην πιασουμε και τα χριστουγεννα ομως......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Giorgo κανενα νεο??ευχαριστο? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 18-09-06 στις 19:16 |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως θα τις πάρουμε πριν τα Χριστούγεννα!!!
![]() Παιδιά, είμαι πνιγμένος στη δουλειά και δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο για συνεχείς ενημερώσεις από την εταιρεία. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη... χαλάρωσε λίγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑ.ΧΑ.ΧΑΛΑΡΑ Σε περιμενουμε γιωργο
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως να πηγαιναμε ενα ταξιδακι,να τις παρουμε κιολας?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντως σε τι κατασταση ειναι η παραγγελια? εχουνε φυγει τα πραγματα και αν ναι σε ποσες μερες περιπου θα φτασουνε?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε φανταστικε μοδερατορα..??????αυτες οι οσμωσεις ΟΣΤΑ εχουν...??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες επικοινώνησα με τον υπεύθυνο και μου είπε ότι του έστειλαν τις λάθος οσμώσεις. Με το που θα λάβει τις σωστές, θα τις στείλει επιτόπου.
Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα τις φτιαχνουν?????????
|
|||
|
|||
![]()
Την Τρίτη που μας πέρασε στάλθηκαν οι 12 (ούτε η μισή παραγγελία) οσμώσεις αφού του έστειλαν λάθος εμπόρευμα. Έγινε με αυτόν τον τρόπο για να μην καθυστερήσει κι άλλο.
Αλλά επιτέλους, σήμερα έφυγαν και οι υπόλοιπες από Αυστρία!!! ![]() Αυτό σημαίνει ότι λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχω στα χέρια μου τις πρώτες 12 οσμώσεις και στη συνέχεια, λίγες μέρες αργότερα θα έχω την υπόλοιπη παραγγελία. Αναμένεται λοιπόν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως μία κ είμαι από Πάτρα κ δε ξέρω πότε θα ανέβω αθήνα, δηλώνω ότι δεν έχω πρόβλημα η δική μου να είναι από τη δεύτερη παραγγελία
![]() Μήπως να γράψετε εδώ ποιοί πραγματικά βιάζεστε πολύ για να πάρετε τις πρώτες 12?
|
||||
|
||||
![]()
εγω
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ κι εγώ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
- Εγώ δεν βιάζομαι αλλά θα έρθω να δω μια απο κοντά για να προετοιμάσω το χώρο που θα εγκατασταθεί....
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς Μπισκοτάνθρωπο
![]() ![]() ![]() Εσύ μπορεί να μην βιάζεσαι αλλά εγώ θέλω να δω μωράκια μέσα στο ενυδρείο μου – πότε επιτέλους θα γίνω μάνα?- ![]() ![]() Πέρα από το αστείο δεν βιαζόμαστε αν και θέλουμε να την δούμε από κοντά για τα περαιτέρω. Εύα
|
|||
|
|||
![]()
Ώπα παιδιά! Ένας ένας!
Για να μη δημιουργηθεί μπέρδεμα και σύγχυση, υποχρεωτικά θα γίνει το εξής: Επειδή δεν μπορώ να πηγαίνω 2 και 3 φορές στο κούριερ για να στέλνω τις οσμώσεις, θα πρέπει είτε οι πρώτες 12 να πάνε μόνο στην επαρχία, είτε μόνο σε αυτούς που μένουν στην Αττική. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από το αν η πρώτη αποστολή έχει όλα τα παρελκόμενα (ανταλλακτικά, TDS testers, κλπ). Αν δεν υπάρχουν τα παρελκόμενα, υποχρεωτικά θα πρέπει να περιμένουμε και τη δεύτερη αποστολή για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά. Μην βιάζεστε. Τόσο καιρό περιμέναμε, οι 2-3 μέρες θα κάνουν τη διαφορά. Υπομονή... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |