|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα απο Πατρα.Ειμαι πλεον σε θεση να σας πω μερικα καλα νεα.Αν θυμαστε εχω ενα ενυδρειο 400 και ενα 120 λιτρων με δισκους.Καποτε ειχα 7 δισκους απο τους οποιους οι 5 μου βγηκαν στην πορεια θυληκοι και γεννουσαν συνεχως.Ο έκτος ετρωγε τα αυγα αυτων που γεννουσαν (αρα μαλλον και αυτος θυληκος) και ο εβδομος ηταν μικρος για να τεκνοποιησει.Πριν απο ενα μηνα εντοπισα εναν ενηλικο malboro red σε ενα πετσοπ και τον ανταλλαξα με το μικρο και με καποια χρηματα.Δυστυχως και αυτος μαλλον θυληκος ειναι.Μεσα στην "απελπισια" μου βρεθηκε ο Theokyr ο οποιος ειχε εναν αρσενικο και προθυμοποιηθηκε να μου τον δωσει.Ο αρσενικος αυτος δισκος ειναι ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ (βαπτισμενος απο τον Θεοφιλο).
Το ψαρι ηρθε απο Αθηνα την Παρασκευη και τοποθετηθηκε μετα απο πολυ καλη προσαρμογη στο μεγαλο ενυδρειο μαζι με ολες τις κυριες μου. Ο Ναπολεων εχει προσαπμοστει πλεον και βολταρει στο ενυδρειο ενω εχει φαει απο την αρχη και μαλιστα απο το χερι μου.Ειναι αρκετα μεγαλυτερος απο τα θυληκα και αρχικα τα φοβισε αλλα πλεον ολα εχουν ομαλοποιηθει. Ετσι λοιπον σας στελνω μερικες φωτο(μολις εμαθα να ανεβαζω).Επισης δεχομαι και στοιχηματα για το ποια κυρια θα διαλεξει ο Ναπολεων αν και προς το παρον δειχνει αδιαφορος. ΥΓ.Ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Θεοφιλο (Theokyr). |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφοι δισκοι..
![]() ![]() ο Ναπολεων ποιος ειναι ? Ο τελευταιος ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε Σακη να δουμε τωρα τι θα γινει, αφου πλεον εχεις βεβαιωμενο αρσενικο.
Αν και τωρα δεν γινει τιποτα, θα εχει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη πρώτα από όλα υπομονή... και υπομονή... Ο Ναπολέων είναι σίγουρα καρπερός ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Απλά είναι επιλεκτικός και θέλει τον χρόνο του.
Εγώ αναγκάστικα να τον δώσω όταν έγινε πολύ κυριαρχικός (σε σημείο επικίνδυνο) σε ένα ζευγάρι που προσέθεσα και κυριώς στον αρσενικό. Αποτέλεσμα το ψάρι μετά από 5 μέρες απουσίας του Ναπολέωντα να είναι ακόμα στρεσαρισμένο. Μόλις συνέλθει θα ανεβάσω φωτό... Θεόφιλος ΥΓ. Ο Ναπολέων είναι στην 3η φωτό από το τέλος, ο μεσαίος. |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλος σκετος ο Ναπολεων
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έχουμε στο σόι
![]() ![]() Θ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |