|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θα βάλω και άλλες ρίζες μέσα, απλά έλεγα να βάλω και κλαδιά για να δείχνει πιο φυσικό.
Θα κοιτάξω να βρω απο τα φυτά που μου προτεινες |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο.
βαλε κι αλλες ριζες και θα δειξει πολυ πιο φυσικο....
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο μπραβο
|
|
|||
|
|||
Πριν απο τρεις ώρες οι νέοι κάτοικοι ήρθαν στο νέο τους σπίτι έγινε η κατάλληλη προετοιμασία (περίπου μιάμιση ώρα)
και είμαι ΠΟΛΥ χαρουυυυυυυυύμενοοοοοοος αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
Photo Update
|
|
||||
|
||||
ωραια ψαρακια
δεν ειναι bolivian ram ε ? |
|
|||
|
|||
Mikrogeophagus ramirezi είναι
|
|
||||
|
||||
απο τις ομορφοτερες νανοκιχλιδες κατα την γνωμη μου να τις χαιρεσαι
|
|
|||
|
|||
Πάρτε και ένα video
|
|
||||
|
||||
....
Πολλα μπραβο!!!Είναι πανέμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
να ταχαίρεσαι γιωργη..οταν βγάλλουν και τα χρωματάκια τους θα ειναι εκπληκτικα ...!!
|
|
||||
|
||||
Super !!!!!
Πιστευω οτι 3-4 εχινοδωροι (κοντου ειδους) διασπαρτοι, θα προσεφεραν καλυψη στα ραμ, αφου ειναι και περισσοτερα απο δυο. Σιγουρα german ram ειναι αυτα?
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο ενυδρείο!!!!! Μπράβο σου.Να το κοιτάς και να βρίσκεσαι Orinoco μεριά......
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναι!να τα χαιρεσαιαπιστευτα ψαρια τα ραμ.και αφου εχεις και δυο αρσενικα θα δεις και "αναμετρησεις" μολις συνηθισουνε και πιασει το χωρο του το καθενα.δεν ξερω ποσο σκουρο το εχεις τωρα μπορει να μη φαινεται σωστα στη φωτο,αλλα αν το σκουρηνεις κιαλλο θα δεις ακομα καλυτερα χρωματα.
συμφωνω με το σπυρο για τους εχινοδορους και την καλυψη γενικως. |
|
||||
|
||||
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιαυτο
|
||||
|
||||
ναι ενταξει ειναι λιγο οξυμωρο σχημα αυτο,αλλα εγω θα το εκανα κατραμι κιας μη φαινοτανε τιποτα
υ.γ αρχες μαρτιου θα κατεβω αθηνα για λιγο.θελει κανεις να του φερω νερο βρυσης?λολ |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους... άμα δεν υπήρχαν μερικοί από εσάς δεν θα είχα φτιάξει ΤΙΠΟΤΑ
Γιώργο θα σκουρήνει σιγά σιγά το νερό με τύρφη, φύλλα, Alder cones ------------------------- Φέρε σε εμένα.. χαχαχαχ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Butterfly : 12-02-13 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
george ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πανεμορφο
εσενα ρε george τωρα με τοση αλλαγη που κανεις,πρεπει να φερω απο τονο και πανω για να πεις οτι κατι εγινε |
|
|||
|
|||
Όταν θα έρθεις Ελλάδα έλα από το σπίτι μου να κάτσεις να χορτάσεις απλωτές...!!!
|
|
||||
|
||||
καλα εννοια σου και τοχω υποψινθα σας παρω με τη σειρα επιθεωρηση στα ενυδρεια σας
|
|
||||
|
||||
να κλεισεις εισιτηρια
|
|||
|
|||
Τίτλοι Τέλους Η χαρά του νέου ενυδρείου κράτησε πολύ λίγο, αναγκάζομαι να το απενεργοποιήσω για οικονομικούς λόγους. Ούτε το φίλτρο δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΦΙΛΟ exelix / Στέλιο που μου το δάνεισε για αυτό το λίγο διάστημα. |
|
||||
|
||||
Τι λες τωρα ρε φιλε!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Και όμως είναι αλήθεια... όταν τρως την "κεραμίδα" στο κεφάλι σου, αρχίζεις να κόβεις τα "περιττά"
|
|
||||
|
||||
πωπω κριμα ρε γμτ!!!!!! λυπαμαι πολυ ειλικρινα!!!!
|
|
||||
|
||||
Κρίμα ρε γαμώτο. Ελπίζω τουλάχιστον να σου πάνε καλά τα πράγματα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Φιλε μου αν μπορεις δωσε ακομα μια ευκαιρια στο ενυδρειο, δηλαδη να το μετατρεψεις σε low tech /χαμηλης καταναλωσης, τυπου παλανταριουμ. Εχω δει και εχω στησει τετοια συστηματα στο παρελθον, τα πανε περιφημα με πολλα φυτα και μικρη ιχθυοφορτηση (κουνουποψαρα). Υπαρχουν λυσεις και πατεντες και η Αναγκη μας οδηγει εκει. Αντιθετως η πολυτελεια μας κανει οκνηρους και δηθεν….
|
||||
|
||||
πλακα κανεις!τι λες τωρα ρε george
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι 1η Απριλίου για να κάνω πλάκα George...!!!
Εχθές έμαθα τα "μαντάτα" και θα μπορέσω λογικά να το κρατήσω μέχρι τέλος Απριλίου. |
|
||||
|
||||
οχι ρε φιλε,πολυ κριμα!στεναχωρηθηκα πολυ τωραγα... την κριση μας γα...!!!γιωργη μην τα παρατας οτι και ναρθει.μειωσε οτι μπορεις να μειωσεις αλλα συνεχισε να κανεις το κεφι σου οπως μπορεις και γ...σε τα ολα!κιεγω θα το εκανα παλουνταριουμ με λιγοτερα λιτρα.δε θα παθουν τιποτα τα ψαρια εχει μηκος το ενυδρειο.
αλλα ακομα κιαν δεν το κανεις,φτιαξε αλλο μικροτερο.συνεχισε και μην τα παρατας! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
450lt by giorgos | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 21-03-14 19:56 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |