|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
pH:
Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: οι μετρήσεις έγιναν 8 ήμερες μετά την αλλαγή νερού. Θερμοκρασία:26,5 Τα φυτά και το φίλτρο κάνουν καλή δουλειά. |
|
|||
|
|||
Ένα νυχτερινό βίντεο μόνο με τα φώτα της λίμνης.https://www.youtube.com/watch?v=bnPAAAeHM8o
|
|
|||
|
|||
Είχα επισκέψεις ένα βάτραχο αρκετά μεγάλο,να τον αφήσω μέσα η να τον απομακρύνω;
|
|
||||
|
||||
Αν δεν έχει μικρα ψαράκια αφησέ τον αλλά αν έχεις μικρα μπορεί και να τα φάει .... μου έχει τύχει αν είναι καφε και δεν είναι πράσινος σε περίπτωση που δεν βρίσκει τροφή μπορεί να φάει και μικρότερους του είδους του .
Γενικά με τα βατράχια έγω εχω ένα θέμα τα παρακολουθώ και αν χρειαστεί να βγάλω κάποιον τον βγάζω .
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά εδώ θα μείνω δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά
|
|||
|
|||
Η λιμνούλα μου
|
|
||||
|
||||
Ωραία πραγματα !! Φούλ στο φυτό
|
||||
|
||||
Ομορφες καταστάσεις,
να το χαίρεσαι Θοδωρή
|
||||
|
||||
ωραιος, αλλα κοι γιατι εβαλες?
Εdit: αμνησια , βρες να τα δωσεις καπου καποια στιγμη |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ και μερικές φωτογραφίες από την λιμνούλα.
|
|
||||
|
||||
σαν γλαστρα ειναι νομιζω οτι πρεπει να την αραιωσεις!να εχουν και τα ψαρια λιγο χωρο
|
|||
|
|||
Τα φυτά αν και έχουν μεγαλωσει πολύ δεν ενοχλούν τα ψάρια γιατί ειναι στον κύκλο της λίμνης και στο πάνω μέρος.
|
|
||||
|
||||
στο λεω γιατι εχεις αρκετα ψαρια για τα λιτρα σου.αυτο το τελαρο θα το εβγαζα αλλα εσυ ξερεις
|
|||
|
|||
το τελάρο θα το βγάλω αν και το έχω αλλαξει αυτό που ειναι στη φωτογραφία με πιο μικρό.
|
|
|||
|
|||
Τα κοι έφυγαν και πήγαν σε μια λίμνη μεγάλη παρέα με πολλά άλλα κοι.
|
|
|||
|
|||
Και μια φωτογραφία από την πυραμίδα του Ταΰγετου
|
|
|||
|
|||
Έκανα ένα καλό κλάδεμα και αφαίρεσα αρκετά φυτά γιατί είχε γίνει ζούγκλα και δεν έβλεπα τα ψάρια.
https://www.youtube.com/watch?v=M7Al0Kb5ras Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 20-04-17 στις 21:31 |
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Θοδωρή τα όμορφά σου τα χρυσόψαρα !!
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ με την μικρή λιμνούλα που έχω προσπαθώ να τα έχω σε καλές συνθήκες και να είναι ευτυχισμένα.
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά τα έχεις, υγιέστατα
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Γομαρακια!!
Να τα χαιρεσαι!!! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Φτου Φτου
Σκόρδα
|
||||
|
||||
Υπεροχα!!!
|
||||
|
||||
Θοδωρή 4 απο τα ψάρια σου έχουν anchor worms κατα 90% θέλεις θεραπεία αλλιώς αν γεννήσουν θα έχεις πρόβλημα . Είναι αυτα που φαίνονται σαν εξογκώματα έχουν μπεί κάτω απο τα λέπια έχει το 1 μεγάλο χρυσόψαρο και τα 3 μικρά
|
|||
|
|||
Το μεγάλο το έχει χρόνια το εξόγκωμα πιο φάρμακο χρειάζονται?
|
|
||||
|
||||
Aν το έχει χρόνια και ειναι στο ίδιο σημείο δεν ειναι anchor . Φεύγουν τα σημαδια το καλοκαίρι ή όχι ?
|
|||
|
|||
Όχι είναι μόνιμο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |