|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έχουμε καταλήξει στην ώρα;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά, 15:00 Κυριακή μεσημέρι είναι λίγο βάρβαρη ώρα, και αυτό γιατί συνήθως τέτοια ώρα είμαστε όλη η οικογένεια μαζί, και η Κυριακή είναι από τις φορές που μαζεύονται για φαί οι οικογένειες, για αυτό συμφώνησα κατά τις 11-12 για "πρωινό" καφεδάκι και μετά ορεξάτοι για φαί με την οικογένεια, αλλιώς 5-6 το απόγευμα
|
||||
|
||||
![]()
Ας το κάνουμε το απόγευμα για να δούμε και τον Γιώργο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαρά απόγευμα λοιπόν 👍
|
|
||||
|
||||
![]()
Απόγευμα, τι ώρα δηλαδή και σε ποιό μαγαζί;
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν για να μη μπερδευτούμε ας το κάνουμε 17:00 στο ίδιο μέρεος με την προηγούμενη φορά και στην επόμενη συνάντηση το ψάχνουμε λίγο καλύτερα. Είναι η καφετέρια Space by Avli στην Ηρακλειδων στο Θησείο (απέναντι από το Αμπιμπάγιο που γινόταν παλιά η συνάντηση). Για να μετρηθούμε για να ξέρουμε τι τραπέζι να πιάσουμε..
1. Maverick |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. no_name
|
||||
|
||||
![]()
1. Maverick
2. no_name 3. Takis_gt (99%) Εκτός απροόπτου
|
|||
|
|||
![]()
1. Maverick
2. no_name 3. Takis_gt (99%) Εκτός απροόπτου 4. Varadero 5. Tanganyiκας 6. GeoGlx |
|
||||
|
||||
![]()
7. Madias N.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
8. Johnreta 99,9%
|
||||
|
||||
![]()
Τα μάζεψα λίγο.
1. Maverick 2. no_name 3. Takis_gt (99%) Εκτός απροόπτου 4. Varadero 5. Tanganyiκας 6. GeoGlx 7. Madias N. 8. Johnreta 99,9% |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Skydiver κατά 90% (Λόγω του ότι δεν θα έχω μεταφορικό μέσο εκείνες τις ώρες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. Maverick
2. no_name 3. Takis_gt (99%) Εκτός απροόπτου 4. Varadero 5. Tanganyiκας 6. GeoGlx 7. Madias N. 8. Johnreta 99,9% 9. Skydiver 90% 10. ¶σχετος 11. golf4470 +1 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τελικά θα έρθω με τον Τάκη εκτός και αν τύχει κάτι απρόοπτο και δεν μπορέσει.
Τον ευχαριστώ και δημόσια για την εξυπηρέτηση!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα να περασετε.
Εγω θα εργαζομαι. Ουτε το πρωι θα μπορουσα (ερχομαι απο βραδινη).
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό είναι να κατσουμε στο μεγάλο καναπέ στο πισω μέρος του μαγαζιού οπότε ρίξτε μια ματιά μέσα. Τα λέμε πιο μετά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω φτάσει...
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GeoGlx : 13-12-15 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε και εγω θα μπορεσω,λογω οικογενιακων γιορτων
![]() Καλα να περασετε!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω σηκωθηκα 3 η ωρα οποτε ολο το προγραμμα μεταφερθηκε sry guyz
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με πηρε ο υπνος ....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χάρηκα που είδα παλιούς και νέους... Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλουμε κανένα κάρβουνο και καμιά μπύρα 😊😀😁
|
||||
|
||||
![]()
Χάρηκα και εγώ που συνάντησα ξανά φίλους αλλά γνώρισα και καινούργιους!!! Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Τάκη για την μεταφορά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι που δεν ήρθα, ήμουν κοντά αλλά χρειάστηκε να γυρίσω σπίτι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία περάσαμε, όπως πάντα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ήταν μια χαρά.
Ένα μεγάλο μπράβο κ στο μαγαζί για την οργάνωση και συντονισμό μας. https://youtu.be/rxhWxeaSAgU |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή και η χθεσινή συνάντηση ... με παλιούς και νέους χομπίστες των ενυδρείων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφου περασατε καλα αυτο εχει σημασια
![]() δυστυχως μολις τελειωσα απτη δουλεια με επιασε ενας απιστευτος πονοκεφαλος και επεσα για υπνο δεν την παλευα να βγω. στην επομενη θα ερθω σιγουρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |