|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
LOL
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Χάρη άσε τα ''σάλια''....''παλιοτζιτζικοπροβιά'' που με κάνεις και τον δύσκολο,ενώ ''σέρνεις'' για ψαροκαφέ.....ειδικά τώρα που παίζει ''κούτρα γλαστράκι''...τι βαφτίσια και γάμους μας λές....από τις 07:00 θα είσαι στο ''les amis''... να βοηθήσεις και στο σκούπισμα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 19-10-10 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Κι εγώ μέσα!
|
|||
|
|||
Posidwnas
christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 |
|
|||
|
|||
Μαλλον θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη. Οποιος θελει κατι κανει παραγγελια και το φερνω. Εξαιρειται ο Κλεοβουλος που βολευτηκε Siporax ευτυχως απο αλλου.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα είμαι κι εγώ εκεί. (αγαπημένοι μου "φύτουλες" κάνα κλαδεματάκι απο βαλισνέριες,Micr.pteropus,corymbosa,εχινόδωρους,κρ υπτοκορίνες,πίστια,σας περισσεύει?) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 20-10-10 στις 19:09 |
|
||||
|
||||
Και bokostas
Και giannisaek Και olga Και ολο το υπολοιπο απαιχτο tim !!!! Εγω στο πηγαδι κ.......α ??? Μεσααααααααααα |
|
|||
|
|||
Κλεόβουλε θα σου φέρω βαλισνέριες, Micr.pteropus, hygrofila corymbosa και πίστια.
Στείλε κανά πμ το Σάββατο να θυμηθώ να κλαδέψω, ξεχνάω, είναι η ηλικία βλέπεις... Αν και σε βρίσκω απαράδεκτα "φυτεμένο" για νταμαρά. Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ |
|
|||
|
|||
Οι δισκαδες απαγορευουν τις βαλισνεριες. Αν περισσευουν 2-3 ριζες θελω και `γω.
|
|
||||
|
||||
Έχω καμιά 10 ριζούλες βαλισνέριες στο κουβά από χθες... Θα προσπαθήσω να περάσω ακόμα κι αν δεν έχω χρόνο για καφεδάκι, τουλάχιστον ν αφήσω τα φυτάκια και να σας δω στα γρήγορα.
|
|
|||
|
|||
Κοιτα να δεις που θα καθιερώσουμε εβδομαδιαίους καφέδες!!!
|
|
||||
|
||||
ομολογώ.είμαι απαράδεκτος
|
|
||||
|
||||
Καλά να περάσετε παίδες!!!
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα είμαι εκτός Θεσ/νίκης!! Τα λέμε στην επίσημη!!! |
|
|||
|
|||
Ανδρέα να βρεις χρόνο και για καφέ, καιρό έχουμε να τα πούμε.
Γιώργο βαλισνέριες θα βγουν και για σένα, αν φέρει κι ο Ανδρέας... Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos Δηλώστε εδώ όσοι είναι να έρθετε (ναι κι εσύ paco που έρχεσαι αδήλωτος), ή όσοι δήλωσαν και δεν θα μπορέσουν, για να κλείσουμε τ' ανάλογα τραπέζια. |
|
||||
|
||||
σσσσσσ ερχομαι ιγκογκνιτο
|
||||
|
||||
guest εμφάνιση από Αλεξανδρούπολη παίδες.
panos1972 ο panos-alex/polis+ μου είπε να φέρεις στην συνάντηση τα maingano. Κανονίστε και μιας και θα έρθω στην συνάντηση να τα πάρω...
|
|||
|
|||
ΟΚ Βασίλη, δεν θα το μάθει κανένας ότι θα είσαι.
Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman Με guest star τον Δημήτρη Μπάτμαν (σόρρυ για τα γκρήκλις) από Αλεξανδρούπολη. |
|
|||
|
|||
Posidwnas
christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman ...Βλέπω 16άδα...και είναι ακόμη Πέμπτη πρωί...είναι που μερικοί κάνουν τους δύσκολους για καφέ...και θα μας πειράξουν στα νεύρα οι πολλοί καφέδες...και άλλα τέτοια χαζά...ακούς ''βατραχοτσιπούρα-Χάρη'' για σένα λέω.. Πάνος Αλεξανδρούπολη...ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός (λένε οι ΕΜΥδες),οπότε ευκαιρία για βόλτα στη Σαλονίκη...Στρατηγέ το ίδιο ισχύει και για 'σενα... |
|
||||
|
||||
ΠΡΟΣΟΧΗ στους καφέδες... γιατί καφεδάκι καφεδάκι κάποιοι με ελαφρά βηματάκια πάνε από τα νταμάρια στους μπακτσέδες...
|
||||
|
||||
ετσι εστι κανουμε προπαγανδα στους καφεδες σε λιγο ολη η θεσ/νικη θα ειναι πρασινη
|
|
||||
|
||||
Λευτεριά στα ενυδρεία με ελάχιστα ή καθόλου φυτά!!
Ζήτω ο Αμαζόνιος, Ζήτω οι λίμνες τις ΑΦΡΙΚΗΣ!!! Ζήτω οι βιότοποι με ελάχιστη ή καθόλου πρασινάδα!! http://www.youtube.com/watch?v=qLn0B2jI3nM |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εσύ Αλέξη τέτοια λέγε κι όταν επιστρέψεις στα φυτεμένα, να δούμε ποιός θα βρεθεί να σου δώσει φυτά. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Κλεοβουλε θα γινεις μποστανας?
παιδια να του αλλαξουμε στρατοπεδο γρηγορα πρωτου το ξανασκεφτει
|
||||
|
||||
Βασίλη μου πάντα μποστανάς ήμουν (αλλά με βραχόκηπους)
|
|
||||
|
||||
βρε μη θολωνεις τα νερα
εεεεεεεεελαααααααα!!!!!!!!!!!!!εεεεεεεεελαααααααα
|
|||
|
|||
Έχω διαθέσιμη για όποιον θέλει στην συνάντηση:
Java Moss και Hydrocotyle_leucocephala....Λίγο Ludwigia repens.....Ένα κομμάτι Heteranthera zosterifolia Myriophyllum aquaticum....Λίγο Αν τα θέλετε να τα φέρω. Επίσης Χάρη (drbig) αν έχεις Vallisneria nana που είχαμε πει φέρε καν;a δύο ρίζες. Ευχαριστώ Σου ετοιμάζω κάτι καλό αλλά λίγο αργότερα υπομονή. |
|
||||
|
||||
Καλά το υποψιάστηκα εγώ όταν είδα τα νταμάρια πηγμένα στα φυτά,αλλά είπα να μην πω τίποτα.
|
||||
|
||||
Παγίδα είναι για να αλλαξοπιστήσουν μερικοί-μερικοί
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Α τυχερός είσαι!! Βρήκα μια ρίζα, τις αλλες τις έχασα όντως!!! Στην κρατάω και στην δίνω.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 21-10-10 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |